עבור לתוכן

אלטלנה

Featured Replies

פורסם

איזה כיף, עוד קיצוני הזוי הצטרף לדיון

אין לך דברים טובים יותר לעשות כמו להרביץ לחיילים באיזו התנחלות?

• תגובות 48
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מה אתה רוצה הוא צודק ולך אין דברים טובים יותר לעשות אממ בא נחשב.

למשל כמו להטביע ספינה מלאה ביהודים

פורסם

ספינה מלאה ביהודים אולי לא, אבל אני אשמח להטביע ספינה מלאה בבוגדים ומורדים שמנסים לחתור תחת השלטון.

פורסם

אל מי פנית??

פורסם
  • מחבר

ספינה מלאה ביהודים אולי לא, אבל אני אשמח להטביע ספינה מלאה בבוגדים ומורדים שמנסים לחתור תחת השלטון.

גם אני

פורסם

שלא נשכח את מעשיו של יצחק רבין (ימח שמו) שזרק רימון ורצח 16 יהודים ולאחר כמה שנים גם הודה במעשה.

התקופה הזו הייתה ממש מלחמת אחים, עצוב מאוד.

אתה כול כך טיפש,שאתה לא שווה תגובה.ימ"ש?בזכותו יש לך כאן מדינה,בור.מה הגיבור שלך,ילד?שרון?גנדי?בגין?כי על כול אחד מהם אני יכול לכתוב תגובות ארוכות מאד של השמצות,אתה יודע..

עם כול הצער שבדבר,הפקודה היתה הכרחית.הפגיעה באוניה היתה חייבת להעשות,אחרת המצב היה נהפך לאנרכיה.הכנסת נשק לישראל נחשבה למרד..

פורסם
  • מחבר

אתה כול כך טיפש,שאתה לא שווה תגובה.ימ"ש?בזכותו יש לך כאן מדינה,בור.מה הגיבור שלך,ילד?שרון?גנדי?בגין?כי על כול אחד מהם אני יכול לכתוב תגובות ארוכות מאד של השמצות,אתה יודע..

עם כול הצער שבדבר,הפקודה היתה הכרחית.הפגיעה באוניה היתה חייבת להעשות,אחרת המצב היה נהפך לאנרכיה.הכנסת נשק לישראל נחשבה למרד..

הצחקת אותי עשו מרבין קדוש למה מה הוא עשה שעושה אותו למיוחד . יכל לבוא מישהוא אחר למשל פרס ואז מה לא היתה לנו מדינה? בזכותו יש לנו מדינה עלק דבר כזה היתה יכול להגיד על בן גוריון או על בגין אבל רבין? זה כמו להגיד שבלי ביבי או ברדק כלומר ברק לא היתה לנו מדינה(גם הוא היה ראש ממשלה) ותזכור הוא עשה את הסכמי אוסלו שרק זה... טוב עזוב אתה יודע מה חייה בעולם הפנטזיה שלך :kopfpatsch:

פורסם

גם אני

אז מה הבעיה עם אלטלנה? ::)

פורסם

הצחקת אותי עשו מרבין קדוש למה מה הוא עשה שעושה אותו למיוחד . יכל לבוא מישהוא אחר למשל פרס ואז מה לא היתה לנו מדינה? בזכותו יש לנו מדינה עלק דבר כזה היתה יכול להגיד על בן גוריון או על בגין אבל רבין? זה כמו להגיד שבלי ביבי או ברדק כלומר ברק לא היתה לנו מדינה(גם הוא היה ראש ממשלה) ותזכור הוא עשה את הסכמי אוסלו שרק זה... טוב עזוב אתה יודע מה חייה בעולם הפנטזיה שלך :kopfpatsch:

אממ אתה בור?

אתה חושב שכל מה שמייחסים לרבין היה בגלל שהוא היה ראש ממשלה (פעמיים)?

אין לך מושג מה הוא עשה משנות ה40 בפלמ"ח עד שהוא היה רמטכ"ל אה?

פורסם
  • מחבר

אממ אתה בור?

אתה חושב שכל מה שמייחסים לרבין היה בגלל שהוא היה ראש ממשלה (פעמיים)?

אין לך מושג מה הוא עשה משנות ה40 בפלמ"ח עד שהוא היה רמטכ"ל אה?

תקשיב אם רבין לא היה היה משהוא אחר תופס את מקומו וכן עשו מרבין קדוש כי הוא נרצח אני חושב שהוא היה מהראשי ממשלה הפחות טובים שהיו לישראל

אז מה הבעיה עם אלטלנה? ::)

שזו היתה ספינה עם יהודים שהביאו נשק לצה"ל אתה אומר רומז בעצם שהם ניסו הפיכה דבר שהוא חסר כל יסוד ולא נתמך עובדתית כלל

זה כמו שאני יגיד שכל מי שפותח חנויות בשבת או שכל עולה לא יהודי שמגיע לפה מנסה לעשות הפיכה וחותר תחת השלטון היהודי איזה שטויות

בן גוריון עם כל הכבוד לו וכבודו במקומו מונח עשה טעות נוראית אז

פורסם

כמו כל דבר, יש לבחון בפרספקיטיבה של אותה תקופה.

האצ"ל נחשב אז לקבוצה קטנה וממש לא פופולארית שבצורה כוחנית מנסה לכפות את דעותיה על הישוב.

מזכיר במשהו את החמאס של 5-10 שנים אחורה מול הפת"ח.

תנועה קטנה הדוגלת במאבק מזויין ומנסה בכוח להשפיע על הלך הרוח של הרוב.

מזלנו שאחד מאלו שעמדו בראש האצ"ל היה בגין שבגדולתו הציב את הסטנדרט של "יהודי לא ירצח יהודי" ועל כן פעולות הנקם לא התרחשו כפי שקורה היום ברשות.

פורסם
  • מחבר

כמו כל דבר, יש לבחון בפרספקיטיבה של אותה תקופה.

האצ"ל נחשב אז לקבוצה קטנה וממש לא פופולארית שבצורה כוחנית מנסה לכפות את דעותיה על הישוב.

מזכיר במשהו את החמאס של 5-10 שנים אחורה מול הפת"ח.

תנועה קטנה הדוגלת במאבק מזויין ומנסה בכוח להשפיע על הלך הרוח של הרוב.

מזלנו שאחד מאלו שעמדו בראש האצ"ל היה בגין שבגדולתו הציב את הסטנדרט של "יהודי לא ירצח יהודי" ועל כן פעולות הנקם לא התרחשו כפי שקורה היום ברשות.

ההשואה לחמאס לחלוטין לא נכונה אולי את הלח"י אפשר היה להשוות לחמס אבל לא את האצ"ל האצ"ל לא היה מושתת על בסיס דתי והיו תקופות שהוא היה מאוד פופולרי

ולפני הקמת המדינה לא היתה בכלל משמעות להחלטת הישוב מה שהישוב החליט חייב את ההגנה הם לא יכלו לכפות על האצ"ל שום דבר ואם לא היה אצ"ל הבריטים היו נשארים בארץ עוד מי יודע כמה שנים

"לאחר שהוכרזה המדינה גם התפרק מיוזמתו "הועד העברי לשחרור האומה", גוף פוליטי של האצ"ל בעל מוסדות אשר פעל בארצות הברית."

תגיד לי אם הם תכננו מהפכה הם היו עושים דבר כזה כמה חודשים לפני "המהפכה"?[br]פורסם בתאריך: 5.06.2007 בשעה 09:41:30

בכלל כל הדיבורים על מהפכה חסרי כל יסוד הרי העדויות מראות על רצון של האצ"ל להשתלב בצה"ל ולקבל על עצמם את רצון המדינה
פורסם

רבין בכהונתו הראשונה היה דיי כושל אבל מה, הוא ידע לקחת אחריות, גם על מעשים שהם לא שלו.

בכהונה השניה הוא דווקא היה מצויין, הושקע בחינוך הרבה מאוד כסף ובכלליות היתה צמיחה.

אבל זה לא הנושא.

פורסם

אולי הדברים לראיתך משוללים כל יסוד אבל בהחלט אוניה עמוסה בנשק ללא תיאום עם אנשי ההגנה שהיו ,אחרי הכל, הכוח השולט מהווה איום ומסר.

גם אם לא לכך ממש התכוונו אנשיה, ואני בהחלט מאמין שהם לא התכוונו לכך.ואני מדבר על מקורות אמינים שהיו באותה אוניה.

פורסם

טוב,אדוני שלא לציטוט אני לא מבין מה הנקודה פה.

מה לעשות שהציבור בישוב היהודי סלד מהארגונים האלו,ולא האמין בתורה שלהם.

אם האוניה היתה מגיעה,ואם המצב הזה של מיליציות בקום המדינה היה נמשך-היו נראים כמו הפלסטינאים.וזהו כול ההבדל ביננו לבינם-אנחנו השכלנו להלחם ב"חמאס" שלנו,הם לא.

באה לה קבוצת אנשים, זניחה בגודלה, ומחליטה שהיא יודעת מה לעשות וגוררת את כל הישוב בארץ אחריה. לא שואלת אף אחד ומתחילה לרצוח על ימין ועל שמאל. אפשר להתווכח עם הסזון היה חכם, אבל מבחינה מוסרית אין שום מחוייבות להגן על רוצחים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים