עבור לתוכן

האם vs vp 930 מסוגל לעבוד רק ברזולוציה מקסימלית בחיבור אנלוגי?....

Featured Replies

פורסם

אינטרפולציה זה מה שקורה כשצריך לקחת תמונה בגודל מסויים ולמתוח אותה לגודל אחר.

כל מסך יודע לעשות את זה (כולל ה-VP930 כמובן). ה-VP930 יוכל לקבל כל רזולוציה שקטנה מ-1280x1024.

גם המסך הנוכחי שלך מותח את התמונה, ואני מאמין שה-VP930 ידע למתוח אותה יותר טוב.

בחיבור דיגיטלי אפשר להגדיר שכרטיס המסך יגרום למסך להציג תמונה ב-Aspect או ב-1:1, ככה זה נראה אצל NVIDIA, ו-ATI עדיין לא תומכת בזה. יש מסכים שיודעים לעשות את זה בלי קשר לכרטיס המסך.

פורסם
  • מחבר

תודה אחי !( נראה לי אתה שונא את הביטוי הזה.. ;D ) .סוף סוף הבנתי....ברזולוציות שונות מהטבעית הפיקסלים "נמתחים " על מנת שהתמונה תשמור על היחס המקורי של 5:4 . רק דבר אחד לא ברור לי : אם בחיבור דיגיטלי הכ. מסך נותן לך אפשרות לשמור על היחס של 4:3 אז לא אמורים להיות "שטחים מתים" במסך במצב כזה? (כמו שבטלויזיות 16:9 אם רוצים לראות תמונה לא מעוותת (כשהשידורים הם בפורמט "רגיל") אז צריך לוותר על שטח מסך ויש פסים שחורים בצדדים).

פורסם

כן, יש פסים שחורים במקרה שאתה משתמש ברזולוציה של 4:3 למשל ומבקש לשמור על Aspect או על 1:1. מצד שני, מתקבלת תמונה הרבה יותר חדה ומדוייקת, כמו שהיית מקבל אם היית משתמש ברזולוציה הטבעית של המסך. זה טוב במקרה שיש לך משחק מחשב שלא מאפשר להשתמש ברזולוציה הטבעית של המסך או ברזולוציה שהיא באותו ה-Aspect ואתה עדיין רוצה לשחק בו ללא מתיחה.

פורסם
  • מחבר

מעניין......! תודה רבה על ההסבר המקיף! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים