עבור לתוכן

המחשב לא יודע לחבר בין הזכרונות במחשב (נערך לאחר בדיקה שעשיתי)

Featured Replies

פורסם

שמע, מבלי לפגוע לא נראה לי שאתה מתמצא כל כך במחשבים. הנסוי שלך היה מעניין אולי אבל המסקנה לא מתבקשת. גם לעשות ניסויים צריך הבנה.

אתה צריך לבצע סדרת ניסויים שיעזרו לך לאתר את מקור הבעיה.

חבר רק זכרון 512 אחד בסלוט הראשון ותבדוק.

חבר רק זכרון 512 אחד בסלוט השני ותבדוק.

חבר רק זכרון 512 אחד בסלוט השלישי ותבדוק.

עכשיו חבר את השני לבדו בסלוט הראשון ואחר כך באחרים.

זה אמור לעזור לך לאתר האם יש לך סלוט פגום או כרטיס פגום.

עכשיו נסה לחבר את שניהם בסלוטים 1,2 או 1,3 או 2,3 ובחן את התוצאות.

תפסיק להתלהב מהתוצאות של CPU-Z. אם בביוס אין זיהוי נכון, הבדיקות לאחר מכן די עקרות.

מה הדגם של הלוח שלך ?

פורסם
  • מחבר

שמע, מבלי לפגוע לא נראה לי שאתה מתמצא כל כך במחשבים. הנסוי שלך היה מעניין אולי אבל המסקנה לא מתבקשת. גם לעשות ניסויים צריך הבנה.

אתה צריך לבצע סדרת ניסויים שיעזרו לך לאתר את מקור הבעיה.

חבר רק זכרון 512 אחד בסלוט הראשון ותבדוק.

חבר רק זכרון 512 אחד בסלוט השני ותבדוק.

חבר רק זכרון 512 אחד בסלוט השלישי ותבדוק.

עכשיו חבר את השני לבדו בסלוט הראשון ואחר כך באחרים.

זה אמור לעזור לך לאתר האם יש לך סלוט פגום או כרטיס פגום.

עכשיו נסה לחבר את שניהם בסלוטים 1,2 או 1,3 או 2,3 ובחן את התוצאות.

תפסיק להתלהב מהתוצאות של CPU-Z. אם בביוס אין זיהוי נכון, הבדיקות לאחר מכן די עקרות.

מה הדגם של הלוח שלך ?

אוקי אז ככה.. דבר ראשון לא נעלבתי.. אבל תאמין לי שיש לי ידע רב במחשבים אמנם יש תחומים שאני פחות מבין בהם.

בקשר למה שאמרת לעשות. עשיתי את זה וכל הסלוטים תקינים. הבעיה היא שהוא קורא רק זכרון אחד. כל הכרטיסים נבדקו גם כן וכולם תקינים.

ולא מתלהב מ-CPUZ בהתחלה חשבתי שזה לוקח את המיד מהביוס אבל מסתבר שלא.

הלוח שלי הוא 8KDA3J שד"א לפני כמה דקות קראתי באיזה פורום מחו"ל שהלוח לא מאפשר קריאה של 2 כרטיסים Double Sided (שבשתי הצדדים שלהם יש זכרונות) אלא רק אחד שהוא SS (single sided( והשני יכול להיות DS. (צירפתי גם בהודעה הראשית תמונה מהמניאול).

אז כנראה שפה נפתרה התעלומה.. עכשיו אני מנסה לחשוב אולי בכל זאת יש איזה דרך עקיפה לפתור את הבעיה או שאין יותר אופציות.

פורסם

לפי התרשים, הבנת נכון. אם יש לך שני כרטיסי זכרון DS ,לא תוכל להשתמש בשניהם בלוח הזה.

פורסם

שכחתי בכלל את הדברים האלה... פשוט אין היום לוחות אם עם המגבלות האלה...

אם כך, מקור הבעיה היא בלוח אם עצמו. או שתנסה להחליף את אחד הכרטיסים בכרטיס עם שבבים בצד אחד, או את שניהם. (או את הלוח אם...)

פורסם
  • מחבר

יש כזה דבר בכלל כרטיס 512 עם שבבים בצד אחד..?

פורסם

http://cgi.ebay.com/512MB-Samsung-PC3200-512-MB-DDR400-DDR-400-PC-3200-RAM_W0QQitemZ320120457064QQihZ011QQcategoryZ44938QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

הלוח שלך אפילו מופיע ברשימה של הלוחות התואמים.

160 ש"ח כולל משלוח זה מחיר לא רע - יותר זול מ KSP.

* אין לראות בלינק המצורף המלצה לקניה ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים