עבור לתוכן

האליפות - של מכבי, הבכי - של טפירו

Featured Replies

פורסם

מי ראה את הגמר?

בתור שופט כדורסל (בדימוס, לא שפטתי כבר מעל ל-3 שנים), אני לא מבין מה רוצים משמש. הייתה שם עבירה של טפירו (ברביעית) והצגה של שארפ הייתה בחמישית, אבל ככה זה בתוקף, והיה פאול.

אז נכון, חבל על הבכיין, כי גם לו מגיע צלחת, באמת, אבל אם ירושליים הייתה לוקחת, זה היה שוד לאור יום - הקבוצה היותר טובה, לאורך כל העונה, הייתה מכבי.

פורסם

נו ברור שהיה פאול, טפירו בכיין כמו תמיד. אבל מה שבאמת חשוב זה האם מישהו יודע איפה אפשר לקנות פוסטר של טפירו בוכה חחחחחחחחחח איזה תענוג היה לראות אותו חוטף. עכשיו יבואו כל אלו שיגידו שנתנו למכבי תמשחק וכו' וכו' אבל הם לא יזכירו שכל השיטה הזאת שמשחק אחד קובע אליפות אחרי עונה שלמה בה ירושלים חטפו לא מעט תבוסות זה פשוט בזיון.

פורסם

אוף אני לא מאמין שהפסדתי את המשחק..

הגעתי הביתה 2 דקות אחרי שהמשחק יסתיים :(

פורסם

מי ראה את הגמר?

בתור שופט כדורסל (בדימוס, לא שפטתי כבר מעל ל-3 שנים), אני לא מבין מה רוצים משמש. הייתה שם עבירה של טפירו (ברביעית) והצגה של שארפ הייתה בחמישית, אבל ככה זה בתוקף, והיה פאול.

אז נכון, חבל על הבכיין, כי גם לו מגיע צלחת, באמת, אבל אם ירושליים הייתה לוקחת, זה היה שוד לאור יום - הקבוצה היותר טובה, לאורך כל העונה, הייתה מכבי.

כ"כ לא היה פאול בחמישית של טפירו...

וללא ספק היה שוד, של מכבי ת"א

חבל, היתה הזדמנות היסטורית

(יש לציין שאני לא אוהד ת"א ולא אוהד ירושלים)

פורסם

זה הייתה הזדמנות שלא תחזור בקרוב להפועל י-ם לעקוץ :\ ולסיים עונה חלומית עם דאבל !! כן דאבל

בעע חבל :| למכבי יש יותר מידי מזל ועזרה מהשופטים

פורסם

משחק - אחד המותחים, היה תענוג ומצחיק כאחד לראות את המסכנים האלה מובילים כל המשחק בהפרשים מכובדים ומפסידים בדקה האחרונה לקבוצה שמנוהלת כמו משרד הבטחון.

אני כבר רואה מה יהיה שנה הבאה - ההתאחדות תחליט שקבוצה שעולה לגמר במדים צהובים תשחק רק עם

4 שחקנים :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

ברור היה לי שלטפירו עובר בראש ששדדו אותם (ואולי לא היה צריך להצמיד אליו מיקרופון כשהוא בסערת רגשות), אבל אני לא חושב שיש שם צדק.

האשמה היא קודם כל שלהם. אם אתה מוביל 2 דקות לסיום, תחרוק שיניים, אל תיקח החלטות מטומטמות, ולך הבייתה מנצח. הם עשו יותר מידי טעויות בסוף.

זה למה אני אוהב כדורסל. בגלל רגעים כאלו שהכל יכול להתהפך בשניה.

פורסם

כואב לראות קבוצה מובילה כל המשחק , ומפסידה בשניות האחרונות

זה לא הוגן שתמיד המשחקים הם ביד-אליהו , אולמה הביתי של מכבי , לא משנה מה , חצי גמר , גמר , גביע

מעניין אם מכבי הייתה מוכנה , שכל המשחקים יהיו במלחה י-ם ?

פורסם

^^

א. כמו שכבר נאמר-זה מה שיפה בספורט.

ב. אצטדיון יד אליהו(ותעזבו את השטויות של החברה הפינית) הוא האולם הרשמי של ישראל.

ג. מלחה עם כל הכבוד מכיל רק 2800 אוהדים(כולל עמידה) מה שגורע מההכנסות של כל הקבוצות. לשם ההשוואה ביד אלהיו יש כמעט 12000 מקומות.

ד. לא רק מכבי משחקת שמה.

ה.יש לך מקומות אחרים להציע??

כ"כ לא היה פאול בחמישית של טפירו...

וללא ספק היה שוד, של מכבי ת"א

חבל, היתה הזדמנות היסטורית

(יש לציין שאני לא אוהד ת"א ולא אוהד ירושלים)

"שוד" אולי של המשחק

אבל לא ממש של האליפות

(מכבי הפסידה העונה רק פעמיים ובנקודה כל פעם לעמות ירושליים שהפסידה שמונה פעמים)

פורסם
  • מחבר

אני זוכר את כיתה ו', חצי גמר גביע המדינה מחוז צפון לילדים (לא צוחק), נסענו לשחק נגד בני יהודה-גולן ברמת הגולן.

הפסדנו באיזה 3 או 4 נקודות, כשהיו שם כמה פאולים בסוף, ואיזה צעדים שבלהט המשחק היינו (אנחנו, הילדים) יכולים להישבע שלא היו והשופט אנטישמי-מנאייק-בן זונה.

אני זוכר עד היום איך בסוף המשחק האשמנו את השופט שהוא לקח לנו את התואר, שאלנו אותו אם אין לו לב, והצענו לו לספר לנו מה מספר ה-BMW שהקבוצה היריבה קנתה לו. אני זוכר את זה עד היום. וזה לא קשור לגיל או לתואר מסתבר, זה פשוט ככה נראה לך.

כנ"ל כשלקחנו את אליפות המחוז אחרי שנה, והשחקנים של משגב במשחק האחרון רדפו אחרי השופט בסוף, ואמרו לו שהוא הרס להם את החיים.

ככה זה בספורט, וזה מה שיפה אולי.

כל משחק שיסתיים בהפסד של 2-3-4 נקודות תתחיל לשאול את עצמך מה היה קורה אם לא היה שם פאול, או אם זריקת ה-3 ההיא הייתה נכנסת לך (ואיך החטאת אותה לעזאזל).

אבל האמת שזה לא השופטים (ויגידו מה שיגידו אוהדי ירושליים השבוע), זה המשחק. איובד ריכוז ל-30 שניות, והלכה העונה.

פורסם

מי ראה את הגמר?

קודם כל, העבירה החמישית של טפירו הייתה אמורה בכלל להשרק טכנית לשארפ על ההצגה שלו.

כמו שאמר עופר שלח "תאטרון רחוב".

דבר שני, אם ירושלים הייתה לוקחת זה לא היה שוד לאור יום, כי הקבוצה ששיחקה יותר טוב במשחק עצמו הייתה

הפועל והגיע להם לקחת.

אם בספורט היה מנצח רק מי שהיה טוב כל העונה, מי בכלל היה רואה ספורט?

כל הקטע זה לראות בשביל המתח.

בגלל זה אני לא רואה את הכדורסל הדוחה הזה שיש פה, קבוצה אחת לוקחת כל שנה אליפות, פעם אחר פעם.

את מי זה בכלל מעניין? אווו...פעם ב-40 שנה איזה קבוצה אחרת לוקחת אליפות, איזה אקשן! איפה אני קונה מנוי?!

תראו מה הולך בNBA או בליגות אירופאיות בכירות שכיף לראות בגלל המתח.

פורסם

לשארפ משלמים לעשות את ההצגות האלה לפעמים וטפירו פשוט לא חכם שהכניס את עצמו למלכודת הזו.

השוד לאור יום זה על האליפות.

מישהו שמע על ליגה כלשהיא בכל העולם שמכריעה אליפות על בסיס משחק אחד??

פורסם
  • מחבר

תראו מה הולך בNBA או בליגות אירופאיות בכירות שכיף לראות בגלל המתח.

מה הולך ב-NBA? בוא ספר לי?

משחקים טקטיים כלכך מגיעילים, או שיש לך איזה ענק אחד ומלא גמדים סביבו והכל הולך על יכולת אישית.

אני לא אגיד לך שאני לא נהנה לראות משחקים, אבל מתח, לחץ, עניין? הרבה יותר טוב ביורוליג ואפילו פה בליגה. הקבוצות פה לא רעות (אין פה את המתח של ספרד, אבל יש משחקים טובים), והרמה טובה.

וכן, פיינלפור בשביל סוף של ליגה זה עלוב.

יש גביע (והנה, ראינו שלגביע יש חוקים משלו), אבל בליגה המטרה היא שמי שיותר טובה לאורך זמן תנצח. זו ליגה.

פורסם

ועם כל הדברים הרעים שיש לך להגיד על הNBA שעם חלקם

אני מסכים, לפחות שם לא כל שנה יש את אותה האלופה.

פה 50 שנה כבר אותה קבוצה לוקחת אליפות עם איזו

הפסקה אחת באמצע...פשוט עלוב ומשעמם.

אין טעם לראות אף משחק בכלל אם אתה יודע שבסוף

את האליפות תקח מכבי.

לא שאני מאשים את מכבי בזה, הם קבוצה יותר טובה מכולן פה ומגיע לה,

אבל העובדה הקיימת היא שזה מ-צ'-ע-מ-ם.

חוץ מזה, המשחקים הטקטיים המגעילים זה בעונה הסדירה, בפליי-אוף חוקי המשחק

משתנים ומתחיל האקשן האמיתי.

בנוסף יש גם את כדורסל המכללות, שאני לא רואה אבל כמו שהבנתי זה עוד יותר

מלהיב מהNBA.

פורסם
  • מחבר

מה, ב-NBA זה לא היה ככה ב-6 האליפויות של ג'ורדן? ותגיד לי שאז לא נהנית לראות את המשחקים...

כמו שראית אתמול, בטח שיש מתח בליגה בישראל. הנה, הגביע לא של מכבי, יש משחקים ממש טובים גם כשמכבי לא משחקת (גליל, בני הרצליה) וכולן יכולות לחטוף בראש מכולן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים