עבור לתוכן

קונספירציית 9.11

Featured Replies

פורסם

שלום

אני לא יודע מי מכם ראה או שמע אבל לי יצא לגלות את זה ביוטיוב...

ראיתי שיש קונספירציית ענק לסיבת נפילת התאומים ובניים 7 באותו מקום.. שימוש נרחב בטרנמיט לחיתוך קורותהתמיכה בבניין החדרת חומרי נפץ ועוד..על הדרך שהפילו אותם מי היה קשור לזה.. ואיך ביצעו את זה...

כולם ספקנים בהתחלה ויגידו למה שהשלטון וגורמים אמריקאים שיש להם קשרים בתאומים ירצו להפיל אותו.. שזה מה שאני אמרתי לעצמי עד שראיתי את זה ואני ממשיך להגיד את זה לעצמי היום אבל מצד שני אני לא יכול להתעלם מאלפי הדוגמאות ונתונים שמביאים בסרטונים ביוטיוב...

זה ממש מעניין אני ממליץ לכולם לראות

ארגנתי פה כמה סרטונים שלא תצתרכו להתרוצץ ביוטיוב

http://www.youtube.com/watch?v=KZI3bULCh8g&mode=related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=WVzRllLq-xw

http://www.youtube.com/watch?v=V_M4rt6HE5k&mode=related&search=

ממש מגניב הקליפ הבא זה קליפ שגיליתי עכשיו כשעברתי על סרטונים מה לשים ומה לא לשים

http://www.youtube.com/watch?v=i7BSt9jhxPQ&mode=related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=04vWNqhHTfQ&mode=related&search=

הינה כמה על הפנטגון שגם בו היה קונספירציה גדולה

http://www.youtube.com/watch?v=UFuUGEZ39g8

כשראיתי את זה פעם ראשונה בינואר ראיתי קליפ אחד ממש מגניב שסיפר בצורה יפה על כל המאורעות מההתחלה עד הסוף כולל דברים שלא מצאתי בסרטונים כמו פיצוצים במרטפים באותו בוקר שגרמו להצפה ועוד דברים כאלה אני כבר לא זוכר... אני זוכר גם שבאחד הסרטונים אמרו שאפשר לראות עוד הוכחה לפיצוצים בכך שהאבק שנוצר היה כל כך דק שמצאו בו רכיבים מיקרוסקופים של ציוד אלקטרוני שהיה במחשבים ושל בטוח\ן וכל מה שהיה בבניין וזה יכל לקרות רק על ידי פיצוצים ולא על ידי קריסה. גם אמרו שאפשר לראות בהילוך איטי שכל קומה האבק מתפוצץ החוצה עם חתיכות . ניסו להפריך את זה בכך שהאבק נכלא בתוך הבניין ואז כשהקומות מעליו קרסו זה יצא החוצה אבל לפי מה שאמרתי לפני כן עם גודגל החתיכות ועוד ניסיון בדיקה של זה ע"י הרצה בסימולטור במחשב הם לא הצילחו להדיע לתוצאות דומות.

בכל מקרה אם ראיתם תסרטונים אני בטוח שדעתכם השתנתה.. אם לא ראיתם עדיין אני ממש ממליץ לכם כי זה פשוט לראות צד בשלטון האמריקאי ובכלל בעולם שנראה שקיים רק בסרטים או סדרות כמו נמלטים לדוגמא.

תהנו... לקח לי הרבה זמן למצוא סרטונים מתאימים מכל התחומים מקווה שתלמדו מזה משהו על זה ושלא תסתכלו עוד על 11 בספטמבר כפיגוע טרור של הערבים.

הצצה בויקיפדיה הביאה לי את זה

http://en.wikipedia.org/wiki/9/11_conspiracy_theories

כתוב שמה הכל אני חושב אבל למי יש כוח לקרוא את זה??

איך שאני רואה את זה... לאחר כל כך הרבה הוכחות זה כמו שטיפת מוח גורם לי לחשוב נגד השלטון האמריקאי ... אני לא יכול לחשוב שזה לא נכון אחרי כל מה שהראו שמה זה יהיה מטומטם לחשוב נגד זה.. אבל זו הדעה שלי

• תגובות 30
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לפני שאני אצפה אני רק אגיד - כמו שאמרת, קונספירציה, ולכן שום דבר לא עובדות!

תהנו... לקח לי הרבה זמן למצוא סרטונים מתאימים מכל התחומים מקווה שתלמדו מזה משהו על זה ושלא תסתכלו עוד על 11 בספטמבר כפיגוע טרור של הערבים.

ערבים? אם אני לא טועה, אל-קעידה לא ערבים אלא ארגון טרור אפגני (?) מוסלמי, דרך אגב, האם אתה ערבי שבא לנסות לשנות את הדעה?

אולי זה לא פוליטקל קורקט מצידי אבל אני חושב שזה לגיטימי לחלוטין לשאול שאלה שכזו.

לילה טוב ;)

פורסם

הבסיס הראשי של אל קעידה היה באפגניסטן בגלל שלטון הטאליבן האוהד, אבל הארגון בבסיסו ורוב אנשים שאחראים לפיגועי ה- 11/9 הם ערבים.

ותאוריות הקונספירציה האוויליות האלו כבר הופרכו פעם אחר פעם. די כבר.

פורסם

לעומת כל האנטי פה ראיתי את כל הסרטונים... אני פשוט בשוק!!

מכיוון שהשעה עכשיו מאוחרת אני לא אתן פה בתגובת-מגילה אבל בהחלט ממליץ לכולם לראות את כל הסרטונים, תורידו speedbit video accelerator ככה הסרטונים נטענים ממש מהר.. אתה רואה אחד ומסיים לטעון עוד שלושה...

אני אתחיל לקרוא הרבה על הנושא אני בטוח!

כל הכבוד ותודה על ההשקעה =]

פורסם
  • מחבר

לפני שאני אצפה אני רק אגיד - כמו שאמרת, קונספירציה, ולכן שום דבר לא עובדות!ערבים? אם אני לא טועה, אל-קעידה לא ערבים אלא ארגון טרור אפגני (?) מוסלמי, דרך אגב, האם אתה ערבי שבא לנסות לשנות את הדעה?

אולי זה לא פוליטקל קורקט מצידי אבל אני חושב שזה לגיטימי לחלוטין לשאול שאלה שכזו.

לילה טוב ;)

חחחח לא אני לא ערבי אני גם דיי שונא ערבים... אבל עם עובדות קשה להתווכח

יש עובדות שאנילא יכול לבדוק כמו כל מיני מסמכים ודברים שאין לי מושג מאיפה הם הביאו אז אני לא יכול באמת לדעת אם הם נכונים או לא, אבל יש עובדות שיכלת לראות אז בטלויזיה בשידור חי ועכשיו באינטרנט ופשוט לראות שמה דברים שלא מסתדרים עם המציאות יש מלא מלא דוגמאות לזה נגיד מהירות נפילת הבניינים

לא יכול להיות שבניין שקורס קומה קומה נופל באותה המהירות של נפילה חופשית מאותו גובה... איך שהמטוס בנוי... מכמה זוויות רואים שזה בכלל לא מטוס נוסעים כמו שאמרו לנו שחטפו כי אין לו חלונות ויש לו מאין ראדאר מתחתיו.. גם כשהוא פוגע בבניין אז רואים הבזק כמו פיצוץ קטן בין שפיץ המטוס לבניין שלא קרה מהפגישה בינהם כי שאר המטוס שפגע בבניין לא עשה שום הבזק.. זה חלק ממערכת של חומרי נפץ שהיו בתוך המטוס והיו צריכים להיות מתוזמנים להתפוצץ ברגע הנכון.. העובדה שלא מצאו שום חלק של מטוס בואינג בפנטגון ושמצאו רק מנוע אחד שהוא בקוטר של מטר ולבואינג יש 2 מנועים בקוטר 3 מטר אז המנוע הזה מתאים למל"ט אמריקאי בכלל. יש עוד אלפי דוגמאות כאלה... במקום לנסות להגיד שזה לא נכון תסתכלו ואז תגידו זה הרבה יותר קשה

ואגב מצאתי עוד קישור לסרט באורך מלא של שעה וחצי שיש בו הכל מההתחלה של שנים לפני זה ועד לסוף של זה עם הכל באמצע

http://www.laughingpond.com/watch.asp?clientid=loosechange&refer=loosechange911.com&videoid=lc2194jf34j2mnd3koa

פורסם

תאוריות קונספירציה זה תיאוריות מפוברקות לחלוטין שלא עומדות בשום מבחן מדעי שהדבר ביחיד שגורם להן להצליח זה העובדה שאנשים אוהבים להרגיש כאילו הם יודעים משהו שכל השאר לא.

http://en.wikipedia.org/wiki/9/11_conspiracy_theories

פורסם
  • מחבר

זה עבר מחבנים מדעיים.. לפי מודלי מחשב וסימולטורים שדימו את התנגשות המטוסים בתאומים הקומות היו צריכות ליפות אחת על השניה עד למטה ולהשאיר באמצע את השלד של הבניין שהיה חזק מאוד ולא היה צריך להפגע מזה... הסימולטורים במחשב לא הצילחו להסביר למה השלד במרכז הבניינים גם קרס.. זה לא יכל לקרות בגלל החום כי דרוש הרבה יותר חום כדי להחליש כל כך את הפלדה מה גם שהבניין בער למשך שעה והיו בניינים רבים אחרים שנבנו על בסיס פלדה ובטון מזויין שבערו שעות אפילו 17 שעות ולא קרסו... אלה שלושת הבניינים על בסיס פלדה היחידים בעולם שקרסו על ידי אש...

מה הסיכוי שזה יקרה.?..

תסביר לי גם למה הבעלים של הבניין ביטח את התאומים 6 שבועות לפני הפיגוע בסכומים של מילארדי דולרים שהוא עשה עוד ביטוח מיוחד נגד פיגו טרור בבניינים?

ולמה יום לפני הפיגועים היה סחר בכמויות של פי 11-5 בבורסה על חברות התעופה הביטוח והדברים שסבבו את זה?.... אנשים ידעו שזה הולך לקרות.. אנשים מלמעלה... זה כמה דוגמאות למה שמראים בסרטים... יש עוד מלא

אני גם לא מצליח לעקל את זה אבל אני לא יכול להשאר אטום לזה מצד שני

פורסם

הוכחות הוכחות... (לא, מישהו בסרטון ב YOUTUBE שטוען שזה קרה זה לא הוכחות.)

נ.ב. חוץ מזה תמיד יש מקרים מוזרים בלי קשר, אתה יודע שפרצו אליי הבייתה יומיים אחרי שביטחנו את הבית נגד גניבות? ואלינו לא פרצו אף פעם לפני זה ולעומת זאת כן ניסו כבר להפיל את התאומים אז הייתה לו סיבה לחשוש (אם הוא באמת קיים כי רוב הסיכויים שהבניינים היו בבעלות תאגיד)

פורסם
  • מחבר

ניסו להפיל את התאומים 10 שנים לפני כן... זה לא מסביר למה הוא עשה ביטוח נגד פיגועי טרור בין היתר 6 שבועות לפני כן שכולל בתוך ההסכם שאם מפילים את הבניינים יש לו זכות לבנות אותם בחזרה... לא שהוא יחשוב שיפילו סתם את הבניינים?

פורסם

אלה שלושת הבניינים על בסיס פלדה היחידים בעולם שקרסו על ידי אש...

למה רק אלו קרסו? כי רק באלו פגעו מטוסי נוסעים גדולים! תחשוב איזה נזק נגרם לשלד כתוצאה מכניסה במהירות גבוהה של מטוס במשקל עשרות טונות לתוכו. תוסיף לזה את העובדה שהמטוסים עמוסים בטונות של דלק מטוסים דליק במיוחד ותבין למה אידיוטי לדבר על "קריסה ע"י אש".

אגב, הם בערו במשך שעות לפני הקריסה. איך בדיוק הצליחו למנוע מכל חומר הנפץ הזה להתפוצץ באותן שעות?

פורסם

אגב, הם בערו במשך שעות לפני הקריסה. איך בדיוק הצליחו למנוע מכל חומר הנפץ הזה להתפוצץ באותן שעות?

:imwithstupid:

פורסם

ניסו להפיל את התאומים 10 שנים לפני כן... זה לא מסביר למה הוא עשה ביטוח נגד פיגועי טרור בין היתר 6 שבועות לפני כן שכולל בתוך ההסכם שאם מפילים את הבניינים יש לו זכות לבנות אותם בחזרה... לא שהוא יחשוב שיפילו סתם את הבניינים?

מי זה "הוא"? איך קוראים לו? ואם לא שמת לב, אף אחד לא בונה את הבניינים האלה בחזרה בינתיים...

פורסם

למה רק אלו קרסו? כי רק באלו פגעו מטוסי נוסעים גדולים! תחשוב איזה נזק נגרם לשלד כתוצאה מכניסה במהירות גבוהה של מטוס במשקל עשרות טונות לתוכו. תוסיף לזה את העובדה שהמטוסים עמוסים בטונות של דלק מטוסים דליק במיוחד ותבין למה אידיוטי לדבר על "קריסה ע"י אש".

התאומים לא בערו במשך שעות.

כשהמטוס פגע בבניינים רוב הדלק התפוצץ [מחוץ לבניינים.]

עזוב קריסה על ידי אש... איך אתה מסביר את זה שהבניינים התמוטטו ב10 שניות? זה פחות משניה ל10 קומות! [היו 110~]

אגב בבנין 7 לא נכנס שום מטוס ולא היתה בו כמעט אש... הוא התמוטט על עצמו! [בצורה כזאת: /\]

פורסם

צודק, כאן טעיתי: בניין אחד בער חמישים דקות, השני שעה וארבעים. עדיין מדובר על לא מעט זמן. תוסיף לזה את החום הגבוהה בו הם בערו (דלק סילוני בוער בחום גבוה מאוד) ואת העובדה שמטוס במשקל עשרות טונות נכנס בהם במהירות גבוהה ותבין למה הם קרסו.

זמן הקריסה? לפי הקישור לויקיפדיה שהובא מוקדם יותר, זה לקח יותר משלושים שניות, לא פחות מעשר. אבל כמובן שהקונספירטור הממוצע יענה שהקונספירציה הסודית עיוותה את הנתונים בכוונה. אי אפשר להוכיח למאמין בתאוריית קונספירציה שהוא טועה, כל הוכחה תנופנף מיד בטענה שהקונספירציה זייפה אותה.

הבניין השלישי? שריפה ונפלו עליו חלקים מהבניינים האחרים. אבל זו דווקא בעיה שלך ולא שלי: ישנם כמה סרטים ממקורות שונים שמראים מטוסי נוסעים פוגעים במגדלי התאומים. אי אפשר להכחיש שזה קרה. אם אתה טוען שמישהו דאג לחבל במבנים כדי לגרום להתמוטטותם, מדוע עשו את זה גם לבניין השלישי בו אף מטוס לא פגע? איזו תשובה יש לזה במסגרת הקונספירציה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים