עבור לתוכן

רובי אוויר? למי יש?

Featured Replies

פורסם

יאווו אתם לא מאמינים מה קרה לי עכשיו

הסתכלתי מחוץ לחלון בחדר לחפש ציפורים ואני רואה יונה עפה לאט בשמיים, בערך 5-6 מטר מעל לחלון שלי

קיצר היא הייתה מאחורי העץ וחיכיתי שהיא תעבור אותו הבאתי יריה פגעתי לה בכנף!! יאהלהלה אני מרגיש כזה צלף

לא ראו את הכדור כי הוא לבן אבל רואים אותה כזאת כמו כמעט מתהפכת על הצד לשניה והכנף שלה נפתחה כזה...

מ-א-ג-נ-י-ב ;D

יפה, אפשר לדעת איפה התחנה מרכזית הזאת?

Aviko

• תגובות 48
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

בת"א

חפש קו ירושלים ת"א...

תחנה מרכזית חדשה

אני אוכל להסביר לך איפה לקנות

פורסם

אבל למה לירות על יונים? וואה וואה לא חבל?

ולא, אני לא פעיל זכויות החיות או משהו כזה... אבל לא חבל?

תמצאו פחיות או משהו חח

פורסם

איך שראיתי את הכותרת ידעתי שזה יתדרדר לפגיעה בחיות.

איך הייתי רוצה לבוא אליכם הביתה עם רובה (לא אוויר).

מנהלים, בבקשה, אני מתחנן, תעשו משהו... :s07:

ואנשים - תחשבו על אותה יונה / ציפור אחרת / חתול שאתם פוגעים בה... להחלים כמה שבועות מנכות עם כאבי תופת וסכנת חיים זה לא משהו שהייתם מאחלים לעצמכם נכון? הכל בגלל שאיזה נער בלי שכל החליט שזה "מאגניב" לירות על חיות...

למה להתחיל עם זה בכלל? איפה השכל שלכם? איפה הרגישות?

פורסם
  • מחבר

שמע גם אני אוהב חיות ויש לי חית מחמד.

אבל אני פשוט לא עומד בזה :smile1:

רוב הזמן אני יורה על חרובים וכמו ענבים קטנים כאלה.

אבל שציפור פתאום יושבת על ענף? במילא אני אף פעם לא פוגע (חוץ מפעם אחת)

חשבתי על פחיות אבל אם אני אשים אותם על אדן החלון הכדורים יעופו לי בחדר..

מעכשיו אין סיפורים על חיות

וצביקה, אני אף פעם לא אפגע בחיה מכזה מרחק, אני לא מנסה פה לצוד אותן, היונה שעפה הייתה מספיק רחוקה, זה כאילו כדור סתם נכנס לה לכנף, תנוע ה אחת והוא נפל

פורסם

תתאפק חזק חזק, ותחשוב על מעשיך. אתה בוגר.

ואל תשחק ב"נדמה לי" עם בריאותה של היונה.

בלי תירוצים!

ועוד דבר שרציתי להגיד - אל תתעלמו ואל תעודדו אנשים לפגוע בחיות. הם עלולים לחשוב שזה לגיטימי.

למי שעדיין לא הבין - זה לא לגיטימי!

פורסם

אני לא חושב שיש פה משהו שהוא בעד לפגוע בחיות... אבל כשיונים מתנחלות לך בבניין - מטילות ביצים בעדניות ומתחת לחבל כביסה, מחרבנות בדודים, תולעים, מקרקרות לך בחלון ללא הפסקה ואפילו משבשות קליטה על האנטנה. לא משנה מה תעשה הם תמיד יחזרו... אז זה כבר הופך לעניין אישי. + זה משעשע. אפילו אמא שלי שהיא נגד הדברים האלה בקשה ממני יום אחד שאני יתפוס את ה"יונה החומה" שהיא כל כך שונאת.

בכל פעם שפגעתי פגיעה חמורה אני לא יכול לומר שהרגשתי טוב עם זה, אבל ברוב המקרים זה פשוט נותן מכה, עפות כמה נוצות ולא ממש חודר.

היום למשל לא הייתי עושה את זה, מאחר והדבר היחידי שמבדיל את זה מצייד זו הסיבה (וגם חוקיות העניין מבחינת מיקום). בכל אופן, שלא תחשוב שציידים לא נהנים. גם זה סוג של ספורט.

מה שכן, מאז כל הסיפור כבר לא מטרידות יונים את הבניין. אולי בגלל העצמות היבשות על הגג העליון :)

זה רק הסיפור שלי. אני לא מעודד אף אחד לעשות את זה.

פורסם

זה עוד כלום, תחכה בחורף שירדו גשמים כול הצינורות האלה שיש בגג יחסמו מהחרא שלהם ואחרי זה כל הבית שלך יהיה מוצף.

אבל עם לא פגעו בך אל תיפגע באחר.

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שיש פה משהו שהוא בעד לפגוע בחיות... אבל כשיונים מתנחלות לך בבניין - מטילות ביצים בעדניות ומתחת לחבל כביסה, מחרבנות בדודים, תולעים, מקרקרות לך בחלון ללא הפסקה ואפילו משבשות קליטה על האנטנה. לא משנה מה תעשה הם תמיד יחזרו... אז זה כבר הופך לעניין אישי. + זה משעשע. אפילו אמא שלי שהיא נגד הדברים האלה בקשה ממני יום אחד שאני יתפוס את ה"יונה החומה" שהיא כל כך שונאת.

בכל פעם שפגעתי פגיעה חמורה אני לא יכול לומר שהרגשתי טוב עם זה, אבל ברוב המקרים זה פשוט נותן מכה, עפות כמה נוצות ולא ממש חודר.

היום למשל לא הייתי עושה את זה, מאחר והדבר היחידי שמבדיל את זה מצייד זו הסיבה (וגם חוקיות העניין מבחינת מיקום). בכל אופן, שלא תחשוב שציידים לא נהנים. גם זה סוג של ספורט.

מה שכן, מאז כל הסיפור כבר לא מטרידות יונים את הבניין. אולי בגלל העצמות היבשות על הגג העליון :)

omfg.gif

מה אתה יורה לעזאזל? בזוקות?

פורסם

חחח... שמע, פגיעה בראש\צוור או בנקודה חשובה בכנף בזמן מעוף יכולה להסתיים במוות, אפילו אם לא מיידי. נדיר אבל זה קורה, בחיוחד כשזה נמשך תקופה ארוכה יחסית. בסך הכל כדורי עופרת, בדרך כלל נמעכים אבל יש סיכוי קלוש לחדירה, תלוי בטווח ובחומר.

פורסם
  • מחבר

איך אתה מכוון?

הלייזר מעפן והכוונת טקטית עוד יותר

אני פשוט מסתכל דרך המסילה.. אבל יש טכניקות?

פורסם

מישהו יודע איפה בדיוק אפשר למצוא את הדברים האלה בתחנה המרכזית בתל אביב??? איזה קומה? איפה? ליד איזה חניות? יש מצב זה ליד המדרשוק?

נשמע מגניב אולי אני גם אקנה אחד :xyxthumbs:

פורסם

אני לא בטוח שמה שהיה לי זה מה שאתה קונים... זה היה רובה ישן עם עץ ומתכת חלודה, הוא היה נפתח לשניים כמו שטוענים rifle ישן.. אתם מדברים על נשקים מפלסטיק ? ממה עשויים הכדורים ?

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע איפה בדיוק אפשר למצוא את הדברים האלה בתחנה המרכזית בתל אביב??? איזה קומה? איפה? ליד איזה חניות? יש מצב זה ליד המדרשוק?

נשמע מגניב אולי אני גם אקנה אחד :xyxthumbs:

אני חושב שבקומה 3, זה צמוד לקפה ארומה יש חנות סגורה שמשפצים שם וליד זה מן דוכן.

אם אתה רוצה משהו זול וטוב תבקש שאט גאן מקוצר עם 1000 כדורים

תוריד אותו ל130

אל תוציא את הרובה בתחנה כי השוטרים לא אוהבים את זה

פלסטיק ומתכת

כדורי פלסטיק ואפשר גם עופרת

פורסם

אני לא בטוח שמה שהיה לי זה מה שאתה קונים... זה היה רובה ישן עם עץ ומתכת חלודה, הוא היה נפתח לשניים כמו שטוענים rifle ישן.. אתם מדברים על נשקים מפלסטיק ? ממה עשויים הכדורים ?

נו, אתה מדבר על רובי אוויר, והם מדברים על רובי "BB Gun"\איירסופט. זה לא אותו דבר, שלך הרבה הרבה יותר חזק (והוא יורה שפיצים מעופרת...).

פעם הייתי מתאמן בירי אולימפי, זה נחמד רובי אוויר כאלה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים