עבור לתוכן

רובי אוויר? למי יש?

Featured Replies

פורסם

קיבלת פעם 0.2 גרם ב-250 FPS לפנים? אווץ'...

לא יודע איך שלכם, אבל לחבר שלי יש אחד שהוא קנה בארה"ב (אם זכור לי נכון, מהירות של 140-160), ודפקתי לעצמי אחד (על מי אני עובד, לפחות 5) ברקה ( :smile1:) וזה לא הכי כאב.

אני בטוח ב-99% שזה לא ישבור משקפיים רגילים, אז משקפי מגן בכלל לא.

יש לו כדורים מפלסטיק, הרגילים האלה (כתומים).

אולי לכם יש כדורים יותר כבדים, אולי מברזל.

ותגידו, אפשר לשים כדורי ברזל במקום הפלסטיק (אלה בגודל הרגיל)?

שמעתי פעם גם שיש מזכוכית?

• תגובות 48
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תתחדש אחי חח גם לי יש אקדח אוויר (desert eagle) משו לפנים של AIR SOFT קניתי בחו"ל ב-200-250 ש"ח משו כזה בחנות לנשקים ^ ^ לא יודע מה העוצמה שלו אבל הוא חזק מספיק לחורר תריסים או טריסים איך שכותבים את זה :nixweiss: וגם להשאיר סימנים עמוקים כאלה בפח :):smile1: אם אתה רוצה אפשר לארגן קרבות חח יהיה כיף :xyxthumbs: יש לציין שבתמונה יש לי כזה בול אבל אני מצלם את שלי וכול תמונה יוצאת לי 800+ קילובייט ואני לא יכול לצרף אותה :-\

אדיר!

רציתי נשק עם כוח להשחיט דברים אבל לא היה לי את התקציב.

איך הבאת אותו לארץ? לא גילו במכס?

[ U S A lR ][/\][ link=topic=264112.msg2331362#msg2331362 date=1180685108]

לי יש זוג רובי AIRSOFT אוטומטים

אחד מהם זה

http://www.wp1063882.wp098.webpack.hosteurope.de/wbb2/thread.php?postid=23282

והשני זה GLOCK

קניתי אותם עם 32' date='000 כדורים 0.2G

[/quote']

ואו 32 אלף כדורים :o

מזה 0.2G?

הכדורים שלי זה 6MM

מה החוזק שלו וכמה הוא עלה?

פורסם

0.2g זה המשקל של כל כדור - 0.2 גרם.

פורסם
  • מחבר

איך אני יודע מה המשקל שלי?

ואיזה משקל טוב?

יש לי תדכורים הג'נרים חח עם הפס באמצע

אפשר לשים כדורי עופרת ברובה רגיל?

מבדיקה קצרה באינטרנט מסתבר שיש לי 280FPS

זה חמוד :)

פורסם

אני חוזר, בשוק ראשון שמעתי שיש... האם מישהו קנה משם?

פורסם
  • מחבר

אם אף אחד לא ענה אז סימן שלא קנו שם.

אם אתה לא מחפש משהו מקצועי אז תקנה שם אם זה נוח לך, אבל אם אתה רוצה משהו ספציפי לך לת. מרכזית

פורסם

יש לי רובה אוויר עוזי...

לא אוטומטי, דיי חזק...

פורסם

אני הזמנתי בול אקדח מחוץ לארץ דרך בן דוד שלי, 300FPS כולל 100 כדורים ב-30 דולר.

פורסם

איך הכניסו אותו לארץ בלי שיחרימו אותו במכס?

פורסם

אז זהו אני לא יודע עם יחרימו או לא, הלווי וזה יעבור בלי בעיות.

מקסימום הלכו 30 דולר.

פורסם

רובי אוויר עוברים במכס..

אבא של חבר שלי הביא אחד מתאילנד..

בכל מקרה לי יש רובה פיינטבול :\

פורסם

אדיר!

רציתי נשק עם כוח להשחיט דברים אבל לא היה לי את התקציב.

איך הבאת אותו לארץ? לא גילו במכס?

חח איזה גילו :lol:,קודם כול זה היה בפראג אני טסתי לחבר שלי שמה עזבו סיפור ארוך קיצור טסטי לבד וזה אקדח ראשון אני קניתי bereta m92f והוא קנה clock-g-17 וגם קניתי חבילת כדורים בתוך רימון משו קטלני כזה כדורים איכותיים יציקה אחת חח זה היה לפני איזה כמה שנים טובות שהייתי בכיתה ז' משו כזה חח צלפנו על אנשים מהחלון בקומה השניה חח מה אתם רוצים ככה זה 2 ישראלים באירופה :) הוא גר שמה אבל עדיין הוא ישראלי (שאני בא אליו חח) קיצור חזרתי גם לבד שמתי אותו במזוודה (איך שכותבים את זה) בין הבגדים שאלו אותי כמה שאלות וזה חח אפילו לא פתחו לי תמזודה ואחרי שנתיים טסטי עוד פעם אז קניתי את הdesert eagle והוא קנה p 9 (אקדח קטלני!!!!) וזהו גם חזרתי לבד וגם לא בדקו לי תמזוודה ולא העבירו אותה אפילו ברנטגן חח ואת האקדח הראשון אין לי אותו חח עזבו סיפור ארוך! :) קיצור ככה זה וגם לפני שנתיים קניתי כמה סכינים שמה ו2 כוכבי נינג'ה וגם טסטי לבד חח וגם לא בדקו אותי :) מצאנו שמה חנות טרור!! של סינים שמוכרים רובים (בי בי גאנס) חח סכינים חרבות ועוד!! הכול בגרושים :) אם משהו טס לשמה אני יסביר לו איפה החנות (ינסה לפחות) וזהו מצטער שחפרתי קצת :nixweiss:

נ.ב:מיצתאר אל אשגיאות חטיב חחח שונא פסיקים,נקודות וכו :) אכשיו מחכה לליזר שלי 50mw שהזמנתי מXXXX :)[br]פורסם בתאריך: 1.06.2007 בשעה 13:31:25

אבל אם כבר אני רוצה לגרום נזק אז יש רוגטקה חח ^ ^ אני יורה איתה לאגרים יחסית גדולים וזה טס!!!! פי 80 יותר חזק מה האקדח חח ::) עזבו אני ט-ר-ו-ר-י-ס-ט מגיל קטן :screwy: :screwy: :smile1:
פורסם

אני חוזר, בשוק ראשון שמעתי שיש... האם מישהו קנה משם?

בשוק של יום שני באיזור תעשיה או באיזור קניון הזהב? :o

פורסם

היה לי פעם רובה אוויר (רובה, ממש רובה, rifle, לא צעצוע). הייתי מוריד יונים מהאנטנות בגג העליון, וגם מגגות של בניינים שכנים.

הייתי קונה כדורי עופרת עם שפיץ, היה נהדר. כל מי שהיה שומע על זה היה מתבאס עלי, אבל אחרי ירייה אחת היה מהר מאוד מתמכר ומופיע אצלי בגג כל שבת :lol:

אני לא ישכח את היום שסבא שלי שחט איזו יונה (שהפלנו) למטה בפחים ואמא שלי בשלה אותה בסיר. אבא קיבל את הלב. :P

לצערי החזרנו למשטרה... למי יש עצבים לעשות מטווח ולשלם כל כמה זמן.

לפחות נשארו המון זכרונות וסיפורים מצחיקים (היתה לי אפילו יונה שהתאבדה!)

עריכה: אני חייב לספר על המקרה הכי מצחיק\עצוב שהיה לי:

2 יונים עומדות על קיר של גג הבניין השכן, אחת חוטפת כדור ונשכבת. מר. יונה מס' 2 חושב שמדובר בהצעה לסקס פרוע ומתחיל לאנוס את היונה הפגועה. היא לא נלחמת, ובזמן שהוא מפמפם אותה היא פשוט נפלה מהקיר... 5 קומות אני חושב. הוא היה בשוק... וכמובן שקיבל כדור על המעשה המתועב..

פורסם
  • מחבר

יאווו אתם לא מאמינים מה קרה לי עכשיו

הסתכלתי מחוץ לחלון בחדר לחפש ציפורים ואני רואה יונה עפה לאט בשמיים, בערך 5-6 מטר מעל לחלון שלי

קיצר היא הייתה מאחורי העץ וחיכיתי שהיא תעבור אותו הבאתי יריה פגעתי לה בכנף!! יאהלהלה אני מרגיש כזה צלף

לא ראו את הכדור כי הוא לבן אבל רואים אותה כזאת כמו כמעט מתהפכת על הצד לשניה והכנף שלה נפתחה כזה...

מ-א-ג-נ-י-ב ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים