פורסם 2007 במאי 3118 שנים בקרוב אני מקבלת מסך שקניתי 2007FP איזו תוכנה הכי טובה לבדוק פיקסלים שהכל בסדר?
פורסם 2007 במאי 3118 שנים מר פרז, אזכור של אתרי Warez הוא אסור בפורום הזה, קרא את חוקי הפורום.ההודעה שלך נערכה.תוכנה די פופולרית לבדיקת פיקסלים מתים היא ה-Dead pixel buddy, היא גם חינמית ואפשר למצוא הורדות שלה בגוגל
פורסם 2007 ביוני 118 שנים זליגת אור הידועה גם בתור דליפת אור.http://hwzone.co.il/articles/lcd_guide_b/2/אני לא מכיר הרבה חנויות שיחליפו על בעיה כזו מה גם שהיא קיימת במידה מסוימת בכל המסכים מתחת ל 24"רק במסכים מאוד יקרים של נק ואיזו נבחרים פאנלים בלי זליגת אור.
פורסם 2007 ביוני 218 שנים הבנתי שבמסכי LCD עם פאנל IPS פיקסלים שרופים יכולים להיות רק לבנים ברקע שחור, זה נכון?
פורסם 2007 ביוני 218 שנים זליגת אור הידועה גם בתור דליפת אור.http://hwzone.co.il/articles/lcd_guide_b/2/אני לא מכיר הרבה חנויות שיחליפו על בעיה כזו מה גם שהיא קיימת במידה מסוימת בכל המסכים מתחת ל 24"רק במסכים מאוד יקרים של נק ואיזו נבחרים פאנלים בלי זליגת אור.האם זליגת האור מורגשת בעבודה עם המסך או שרואים אותה רק שהמסך מכובה?
פורסם 2007 ביוני 318 שנים דליפת אור קיימת בכל מסך במידה זו או אחרת.דליפה חמורה יכולה להפריע בצפיה בסרטים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.