עבור לתוכן

8.5מגה ב15 שקל!?(אינטרנט)

Featured Replies

פורסם

אם כבר מישהו העלה את הנושא הזה של מהירות גבוהה(8.5 מגה) יותר מהרגיל אז....

כשהייתי אצל חבר אז העברתי את העכבר על הסמל של החיבור לאינטרנט והיה כתוב שם 11 מגה?! ??? יכול להיות כזה דבר? ופעם שנייה שהעברתי את העכבר מעל הסמל אז זה הראה שזה אינטרנט אלחוטי(wireless), אז יכול להיות שזו הסיבה למהירות הבלתי מוסברת?

• תגובות 42
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מדובר במהירות בין כרטיס הרשת עצמו לראוטר..

כמו ברשת קווית שיש 10\100\1000 מגה בייט..

פורסם

זו המהירות של הרשת, לא של האינטרנט :kopfpatsch:

פורסם

זו המהירות של הרשת, לא של האינטרנט :kopfpatsch:

חחחחחח...אל תהרגו אותי אני כזה מבין גדול :jump:

אז אם הבנתי נכון, המהירות הגבוהה זה של הרשת האלחוטית? אבל עדיין זה מהיר לא?!

פורסם

אבל זה סה"כ המהירות בה עובר האינטרנט מהראוטר למחשב עצמו (אם אני לא טועה)

וזה לא אומר דבר על מהירות האינטרנט,שיכולה גם להיות 750K

פורסם

כל עוד זה נסיוני זה בהחלט יכול להיות. בהתחלה עם ה ADSL שהיה לי את הניסוי חוץ מהתקנה שלקחו עליה 200 שקל היה לי אינטרנט חינם לגמרי איזה 8 חודשים. כל עוד זה ניסוי הגיוני שהמחיר יהיה נמוך אבל ברור שזה לא יהיה המחיר כשזה יצא לשוק.

פורסם

זה אולי הגיוני כשמנסים לראשונה אינטרנט מהיר בכלל,אבל אין מצב שאפילו אם זה ניסוי יקחו מחיר כזה נמוך כשיש להם חבילות איטיות בהרבה שעולות כביכול הרבה יותר.

פורסם

ועכשיו מבצע

אינטרנט מהיר במהירות 8.5 מגה, כן כן חברים, 8 וחצי מגה שלמים של הורדה!

תמיד חלמתם להוריד סרט ב5 דקות? עם UPS ואינטל פנטיום 4 למשחקים כבדים? עכשיו הגיע הזמן!

מיכל, ספרי לנו מה בחבילה!

כן יורם, יש פה מודם עם חבילת פס רוחב של 8.5 וזה בכלל לא משפיע על הגודל שלו! אני לא יודעת איך אבל הוא ממש קטן, איך נכנס פה 8.5 מגה שלמים של סרט?

אכן מיכל, המודם בנוי בטכנולוגית המיסטר פרימיום אשר מאפשרת דחיסה של ה8.5 מגה לתוך מסד נתונים מתקדם.

ואו! וכל זה רק ב15 ש"ח לחודש.

1. המבצע אינו לאנשים שמבינים משהו מהחיים שלהם

2. בהתחייבות ל89 חודשים וללכת לספר לחבר'ה כמה כיף לגלוש דרך בזק

3. בנוסף למודם תותקן אנטנה סלולארית בביתכם, אל דאגה, זאת אנטנת גיימרים כבדים במיוחד

שכחת להוסיף : "מאושר ע"י אינטל" :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

אבל זה סה"כ המהירות בה עובר האינטרנט מהראוטר למחשב עצמו (אם אני לא טועה)

וזה לא אומר דבר על מהירות האינטרנט,שיכולה גם להיות 750K

1. איך בודקים מהירות אינטרנט?

אני בודק בראוטר אקסס שלי (למרות שזה כנראה יותר גבוה שם. יש לי חיבור 2.5 על 256 (כנראה, בזק העלתה למהירות כזאת לא מזמן), אבל שם מופיע 3136/320, הגיוני?)

2. מישהו שמע את הפרסומת הזאת שוב?

ונשמע לא הכי הגיוני, אני בטוח ש-ynet (ושאר מדורי המחשבים) גם היו מפרסמים על זה.

פורסם

שמישהו ירים את הכפפה ויתקשר לבזק..זה חינם.

אם זה נכון אני עובר עוד היום

פורסם

התקשרתי וביררתי..

הנציגה אמרה לי שכרגע אין שום דבר.

אבל יש טכנלוגיה חדשה בפיתוח שתצא עוד כמה חודשים.. אני ממש מקווה שזה יהיה משהו כמו 8.5 מגה ושלא יעלה יותר מדי..

פורסם

אתה באמת חושב שזה לא יעלה יותר מדי כשחבילות 5M ו-6M עולות המון המון כסף? תעשה לי טובה..

מה שכן אפשר לקוות זה שאולי כשתצא חיבלת ה-8.5M החבילות של ה-5M וה-6M יוזלו באופן משמעותי יחסית ושיעור החדירה שלהם יגדל.

פורסם

המחירים גם יורדים עם הזמן...

פורסם

לא באופן דרסטי..

אם חבילת ה-5/500 ירדה ממחיר של 140 למחיר של 120 זה לא משנה.בישבילי לפחות..אני לא יכול להרשות לעצמי אותה גם אם היא תעלה 100 לחודש (Cעיקר בגלל שצריכים עוד סכום זהה לבזק אבל זה כבר סיפור אחר)

פורסם

אני משלם לספקית אינטרנט על 6 מגה, 200+ ש"ח + תשתית 159 ש"ח.

גנבים, טוב בכל מיקרה עם יצא ה-8.5 מגה אני יהיה בין הראשונים גם ככה המחיר יהיה בערך כמו עכשיו אוליי עם תוספת קטנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים