פורסם 2007 ביוני 318 שנים אין יותר תנ"ך בלאט!! יש!!! עכשיו רק אזרחות עוד שבוע ואני משתחרר מהכלא האינסופי הזה!
פורסם 2007 ביוני 318 שנים אין יותר תנ"ך בלאט!! יש!!! עכשיו רק אזרחות עוד שבוע ואני משתחרר מהכלא האינסופי הזה! וספרות ופיזקה
פורסם 2007 ביוני 318 שנים היה קל + אני טוב בתנ"ך + אני מוגש על 100 = אני מאושר.היה טוב, וטוב שהיה.ב"ה.
פורסם 2007 ביוני 318 שנים היה ממש קל, סוף סוף סיימנו עם תנ''ך איזה אושר! אין יותר תנ''ך לכול החיים! עכשיו רק הסטוריה ב18 ואין גם הסטוריה!
פורסם 2007 ביוני 318 שנים מחבר היה קל + אני טוב בתנ"ך + אני מוגש על 100 = אני מאושר. היה טוב, וטוב שהיה. ב"ה. היה קל יותר מהמתכונת+אני מוגש על 60= מתפלל לעובר
פורסם 2007 ביוני 318 שנים הבגרות הזאת הלכה לי הרבה יותר טוב מרוב המבחנים השנה ואני מוגש על 95 ככה שאני מרוצה 8)
פורסם 2007 ביוני 318 שנים גם לכם היתה משגיחה נאצית? עברה על כול העטים,קלמר,על השולחנות,קירות,מתחת לשולחן, עברה דף דף בספר תנ''ך, והסתכלה עלי כול החבינה במבמט מאיים
פורסם 2007 ביוני 318 שנים באמת הייתה בגרות קלה.האנסין היה ממש קל, הדבר הכי קשה היה השאלות בדברים, יש לי שמה טעות קלה (חצי סעיף).
פורסם 2007 ביוני 318 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ברצינות היא עברה על כלי הכתיבה??LOLלא סתם עברה, היא פירקה תעטים לראות שאין משהו בתוך הגוף של העט, בסיום הבחינה, שהגשתי לה אמרתי לה "בשב''כ מרוויחים יותר פר שעה מאשר בהשגחה, ויש לך תקישורים, תנסי למה לא?"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.