פורסם 2007 ביוני 118 שנים המורים אומרים שירד הרבה הספר של פלורה זה מה שאני לומד ממנו הגישו אותי על 85 בגלל שנה שעברה כי זה ציון של כל השנים אצלנו בבית ספר שינו השנה את הלמידה ככה שמי שעכשיו ב יב' עושה השנה ומי שב יא' גם עושה משנה הבאה זה רק יא' כאילו צימצמו את הלמידה מ3 שנים לשנתיים לדעתי זה עדיף
פורסם 2007 ביוני 118 שנים כולם אומרים שהולכת להיות בגרות בדיחה מה אתם אומרים ? מאוד מקווה כי הרמה שלי בחומר די נמוכה.
פורסם 2007 ביוני 118 שנים אני מהצהרים לומד כמעט בלי הפסקות(אולי של שעה ומשהו) עד עכשיו סיכומים מדפים ואני די לא מוצא את עצמי. נסכם על זה ששנינו לא הולכים להוציא ציון גבוה מדי בבגרות?
פורסם 2007 ביוני 118 שנים אני מספיק לי 70.ה15 יחדיות הרחבה שאני עושה יתקנו את הציונים הנמוכים שלי בחלק מהמקצועות.
פורסם 2007 ביוני 218 שנים רק שעתיים ועברת על הכל?גם לי יש 15 5 פיזקה ועוד 10 מגמה(מכניקה הנדסית +פרויקט רובוטיקה)
פורסם 2007 ביוני 218 שנים לומד מ9 וחצי בבוקר, עד עכשיו לקחתי הפסקה של 15 דקות, כבר סיימתי את כול עלילות הראשית, וחצי ממלכים ונביאים, עוד 6-5 שעות של חרישה.
פורסם 2007 ביוני 218 שנים כבר לא יודע מה קורה :-\לפני המתכונת למדתי רגוע במשך ארבעה ימים בחלוקה פשוטה(בערך שעתיים כל יום, כל יום נושא)הוצאתי 98 עכשיו אני לומד בקושי יום וחצי בקצב קריאה לא נורמלי, לא מרגיש חצי מהמוכנות שהרגשתי לפני המתכונת.נקווה שיגישו על מאה ושכרגיל הכל בראש...בהצלחה כולם.
פורסם 2007 ביוני 218 שנים בסוף כמעט לא למדתי.. אתנמול למדתי איזה חצי שעה -5 פרקים במלכים... היום אני למדתי גם איזה חצי שעה - עלילות הראשית כמעט סיימתי.. אין לי את הספר האדום!!!!! לא מוצא אותו! אז אני לומד מהאתר של עמוס ומדפים שהמורה הביאה... פאק! נראה לי בשביל לע וד ר על האתר של עמוס אני צריך רק עוד שעתיים-שלוש.. :-\ לא הכנה מספיק טובה.. לא נורא.. ציון של 80-85 בבגרות וסופי יספיק לי..
פורסם 2007 ביוני 218 שנים כשאומרים לי "מה הקושי התיאולוגי בפרק זה/ של סיפור זה/ של פסוק זה/ של פסקה זו" מה הכוונה? מה אני צריך לענות?
פורסם 2007 ביוני 218 שנים שואלים אותך עצם מה הקושי הדתי בקטע.אתה צריך לבדוק והלבין במה הקטע סותר את תפיסת המסורת. האם האל אוניברסלי? האם הגמול הוגן וצודק? ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.