פורסם 2007 ביוני 2918 שנים חוץ מיזה אם לא היו מנדנדים לי לא הייתי מגיע ושהגיס שלי שאל איך היה אמרתי לו בפרצוף שזה חתונה גועלית ולא נהנתי בשיט וצינתי את כל ה"באגים" בחתונה ואת "עיצוב השלבים"הגרוע ;D > ;D תמשיך ככה ותפטור את הבעיה אף אחד לא יזמין אותך יותר עוד פעם אחת אתה אומר זקנה, אני דוקר אותך ???
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים ושהגיס שלי שאל איך היה אמרתי לו בפרצוף שזה חתונה גועלית ולא נהנתי בשיט וצינתי את כל ה"באגים" בחתונה ואת "עיצוב השלבים"הגרוע :lol: אתה בנאדם תרבותי חח גם לא שילמת וגם זה.. חח אתה בכלל מלך.. תמשיך ככה ותפתור את הבעיה אף אחד לא יזמין אותך יותר
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים זה כינוי מה הבעיה שלך אם כינוים? למען השם זאת אמא שלך :-Xטוב בעצם מה אכפת לי.. יבן זקנה
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים מחבר אל תידעג אני לא קורה לה ככה במציאות רק מאחורי חומת הרשת אני מרשה לעצמי ליקרוא לה ככה תמשיך ככה ותפתור את הבעיה אף אחד לא יזמין אותך יותר האמן ;D ;D ;D טוב אם יו אפנר יזמין אותי יהיה נחמד אני די בטוח שהוא לא לוקח כסף על מסיבות :jump1: :jump1: :jump1:
פורסם 2007 ביוני 2918 שנים אם יו הפנר יזמין אותך זה מקסימום בתור ליצן ביומולדת של בן של אחת השפנפנות.
פורסם 2007 ביולי 218 שנים זה כינוי מה הבעיה שלך אם כינוים? זה כינוי שמציין חוסר כבוד להורים שלך. רוב האנשים פה יזדהו איתו ולא איתך. אפילו בלי שעשיתי סקר.
פורסם 2007 ביולי 218 שנים עזבו את קרירין נו סתכלו על הכנוי שלו........ חחח גם אם זה בצוחק ובעצם אתה צוחק על כולנו אתה עדיין קצת ד"א תיהיה בריא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.