עבור לתוכן

מסך 20" לא רחב ב - 3000 ש"ח או 19 בפחות

Featured Replies

פורסם

חשוב שיהיה מפנל איכותי. גם לצפיה בסרטים, פיווט יתרון

פורסם

Delll 2007PF

פורסם
  • מחבר

אני רואה שאתה שולט בכל מקום...

המליצו לי על מסך של DELL 2007 ULTRASHARP האם זה אותו מסך? בסה"כ הנתונים של זמן התגובה והניגודיות מאכזבים! האם זה בגלל שאלה נתונים אמיתיים ובמסכים יותר זולים הנתונים טובים בגלל טריקים במדידה?

מה ההבדל בין המסך הזה לבין NEC LCD2070NX

ומה יש ב 19"

פורסם

ה-NEC גם מעולה לפי מה שהבנתי אבל ההבדלים בינהם דקים וכל אחד מתאים לשימושים מעט שונים ולצערי אני לא מספיק מבין בתחום.

ה-Dell שהציעו לך הוא בדיוק הדגם שהצעתי לך. יש דגם רחב ויש לא - אני כמובן (לפי הרצון שלך) הצעתי לך את הדגם הלא רחב.

פורסם

מכיוון שב-Dell יש הגרלת פאנלים, ה-NEC הוא כנראה רכישה יותר בטוחה.

פורסם
  • מחבר

הגרלת פאנלים?

האם הכונה שפאנל אחד יכול להיות טוב אבל אחר יהיה דפוק?

אם כן אז תמיד אפשר להחליף לא?

פורסם

הכוונה היא שה-Dell יכול להגיע גם עם פאנל S-IPS וגם עם פאנל S-PVA, וגרסת ה-S-PVA פחות טובה (אבל היא עדיין מוצלחת מאוד יחסית למחיר). ככל הנראה המסך מגיע לרוב עם ה-S-PVA.

ה-NEC מגיע אך ורק עם פאנל S-IPS (שזהה לזה של ה-Dell).

פורסם

אתה בטוח שלרוב הוא מגיע עם PVA? בנתיים נתקלתי רק באחד בארץ עם PVA, אני בטוח שיש יותר. אבל היחס שבו אני ניתקלתי גורם לחשוב שיש יותר IPS...

פורסם
  • מחבר

שתי שאלות

האם אפשר להתנות את קניית ה-DELL רק בתנאי שהוא יגיע עם פאנל S-IPS

האם תמיד הפאנל S-IPS עדיף על S-PVA , או שזה רק במקרה של ה-DELL? כי קראתי במאמרים של האתר שהניגודיות של ה-S-PVA יותר טובה?

פורסם

נדמה לי שב-IQPC מבטיחים לך את הדל עם פנאל מסוים

פורסם
  • מחבר

קראתי שיש לאנשים בעיות עם 2007WFP DELL אני לא מתעניין בדגם הרחב , אבל אולי אתם מכירים חנות שאפשר לראות תצוגה של המסכים האלה?

האם תמיד הפאנל S-IPS עדיף על S-PVA ,

מה לגבי זה?

פורסם

טכנולוגית VA לנגזרותיה השונות מציגה את יחס הניגודיות הסטטי הגבוה ביותר שמתרגם בתכלס לשחור הרבה יותר שחור ועמוק.

לעומת זאת ב IPS יש צורך לעיתים להיעזר בטריקים כגון יחס ניגודיות דינאמי וציפוי משתקף בשביל לשפר את יחס הניגודיות בצורה

סוביקטיבית. בנוסף לזאת מלבד פאנל ה AS-IPS שמצוי כרגע רק ב NEC 20WGX2 פאנל IPS או S-IPS איטי יותר מ VA במקרים מסוימים.

הבעיה בפאנלים מסוג S-PVA ובייחוד אלה שישנם בדל הנ"ל היא שמתחת ל 24" האחידות שלהם לא טובה בעת הצגת שחור כאשר יש דליפות אור

בפינות המסך בדומה לאפקט איקס אשר היה בדגמים הראשונים של ה VP930, לא ידוע כמה ואם בכלל סאמסונג שיפרו את תהליך

הייצור שלהם. בשלב זה אני רק יכול לתת את חוות הדעת שלי על הפאנל 24" מסוג S-PVA שלהם, ה-LTM240M2 שלא הציג דליפות אור

כלל באף אחד מהמסכים שבדקתי שהשתמשו בפאנל הנ"ל ובאופן כללי הציג יחסי ניגודיות סטטיים מרשימים ביותר שלא ניתן לחלום עליהם

בפאנל S-IPS במחיר דומה(או בכלל)

הצד החזק של IPS הוא אחידות צבעים על פני זויות צפיה רחבות ועומק צבע, לעבודה גרפית הם עדיפים על פני VA.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים