עבור לתוכן

מחפש אשף מחשבים מאזור אשדוד-יבנה

Featured Replies

פורסם

היי,

מחפש גאון מחשבים, מומחה בתוכנה וחומרה למשימת תמיכה מתמשכת.

יש לי בבית מחשב אשר שנים רבות וטובות הסתדרתי בתמיכה הטכנית שלו (מווינדוס 95 ועד ימינו....).

עליי לציין שאני אוהב להפיק מהמחשב את המקסימום שניתן וזה כולל למשל קופסת מיתוג USB אשר אני משתמש בה עם הסקייפ ובעזרתה אני משתמש בטלפון הרגיל כדי להתקשר ולשוחח בסקייפ (דבר מדהים בפני עצמו).

לאחרונה החלטתי שאני רוצה עמדת מחשב נוספת בחדר אחר בבית, עמדה עם מסך, מקלדת ועכבר בלבד.

לשם כך קניתי את Magic Mirror ופה העיניינים התחילו להסתבך והידע שלי (שהוא לא קטן) כבר לא הספיק.

יש לי קושי לשתף מידע כמו ספר הכתובות, אאוטלוק אקספרסס, מסמכים, אינטרנט, תוכנות שונות (שמירת סיסמאות וכדומה), סקייפ (חשוב מאד).

אני מחפש מישהו שבאמת מבין ולא סתא בא להתלמד, כי היו לי מספיק כאלה שפשוט הרסו את המחשב.

על האשף גם להיות נייד כדי שיוכל להגיע אליי מתי שיוכל (בוקר, צהריים, אחה"צ, שישי, שבת).

אם האשף יפתור את הבעיות ותהיה כימיה מדובר כמובן על המשך עבודה ועזרה שוטפת.

צרפתי תמונה של המכשיר המפצל יש לי ועושה רק צרות - הקופסה הממתגת של הסקייפ כבר לא מצליחה למתג - איזה מומחה שהיה לי (עזב את האזור) סידר ואמר לי שהעמדה השנייה השתלטה על הכרטיס קול.

אם הפתרון של הגאון יהיה: בו נתקין את הווינדוס מחדש והכל יהיה בסדר, אז במילים עדינות זה לא לעניין (על אף היתרונות שיש בזה).

בבקשה פניות רציניות בלבד, לא מתלמדים, אנשים שמבינים ואוהבים לעזור וכמובן אתגרים, אנא פרטי קשר וניסיון בתחום.

תודה מראש,

דני

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים