עבור לתוכן

thermite is it relly that esay?

Featured Replies

פורסם

רק צריך לערבב אבקת אלומניום עם חלודה? (חצי-חצי)

• תגובות 31
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

eyfo ani yahol leasig avkat aluminium

פורסם

לא סוכם שמפסיקים עם ת'רדים כאלה פה?

פורסם

אתה מדבר על מה שהחברה ב-BRAINIAC עושים?

פורסם
  • מחבר

אתה מדבר על מה שהחברה ב-BRAINIAC עושים?

פשוט תוכנית גאונית.....

eyfo ani yahol leasig avkat aluminium

טוחנים פחית שתיה...

פורסם

זה לא כזה קשה להשיג אבקת אלומיניום... אבל השאלה היא מאיפה תשיג אבקת חלודה....??? כי אתה צריך שזה יהיה רק חלודה בלי כל מיני דברים אחרים בתוך זה... ובכמות גדולה ועוד באבקה... כמוצר זה ממש ממש יקר לפי מה שאני זוכר... אבקת אלומיניום אפשר ללכת למפעלי תריסים או דברים כאלה שמנסרים אלומיניום ולקחת מהם נסורת של אלומיניום

אם לא אפשר לשייף בבית פחית אבל צריך את 2 האבקות בצורה הכי דקה שאפשר זו גם בעיה גדולה... כמו אבקת סוכר צריך את זה

פורסם

ומה התוצאה של זה?

פורסם

תערובת יחסית איטית שבוערת בטמפ' גבוהה.

פורסם

זה לא הדבר הזה מ BRAINSHOCK???? אם כן זה מסוכן לאללה. זה בוער בכ 2500 מעלות (לפי מה שאני זוכר...)

פורסם

נראה לי אפשר להשיג חלודה על ידי שיוף או גירוד פחי זבל ישנים שכבר החלידו או כל משהו אחר שרואים לגמרי שהוא החליד. זה גם היה בתוכנית "מדע על אי בודד", גם כן בערוץ 8. לפי מה שהבנתי, השתמשו פעם בתרמיט כדי לחבר בין מסילות רכבת.

פורסם

השתמשו פעם בטרמיט לחיתוך מתכות בכלליות... וראיתי ביוטיוב קונספירציה ענקית ממש מעניינת ממליץ לכולם לראות על ה11.9 שהשתמשו בטרמיט לחיתוך העמודים המרכזיים בבנייני התאומים לפני שהתנגשו בו המטוסים... תחפשו ביוטיוב

פורסם

פשוט תוכנית גאונית.....

צודק תוכנית קטלנית ביותר

אבל הם משתמשים בTNT

פורסם

אני הייתי חותך נייר אלומיניום לחתיכות דקות ושם אותם במטחנת סוכר.

אתה מקבל אחלה אבקה לתוך פנים שלך...

פורסם

יש למישהו מושג מאיפה אפשר להשיג חלודה?.. אני זוכר שקראתי פעם באיזה פורום שאפשר באלקרוליזה אבל אני לא יודע איך...

וכל החלודה שמוצאים על דברים חלודים זה לא מתאים... כי זה לא לגמרי חלוד ואפילו לא קרוב לזה כמעט הכל שמה זה ברזל... סתכלו תצבע בסרטון זה ממש אדום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים