פורסם 2007 במאי 2918 שנים שיש דיונים נעולים אם אני לוחץ לידע יש לי אפשרות לפתוח אותם אומנם לא עשיתי את זה אבל אני מרגיש תכח וזה מפתה ... ;D בקיצור אין לי רצון להיות מנהל באתר וה"כח " הזה יכול לשגע בן אדם אז תתקנו תקוד :lol:
פורסם 2007 במאי 2918 שנים מחבר יש לי תאפשרות אני לא מאשר תפעולה אז אני לא יודע אם יש עוד הגנות אבל האפשרות פתוחה במקרה שלי והמנהלים צריכים לתקן
פורסם 2007 במאי 2918 שנים אתה מדבר על הפופאפ שקופץ ואומר "האם אתה בטוח שברצונך לאפשר תגובות לנושא זה ?" אתה יודע מה משמעות המילה "ליידע" ?
פורסם 2007 במאי 2918 שנים מחבר אתה מדבר על הפופאפ שקופץ ואומר "האם אתה בטוח שברצונך לאפשר תגובות לנושא זה ?" אתה יודע מה משמעות המילה "ליידע" ?כןותאמת לא :-[ ???
פורסם 2007 במאי 2918 שנים חחח... 'ליידע' משמעותו לקבל עדכונים באימייל כשמישהו מגיב לת'רד. מן הסתם אם הת'רד נעול זה לא יעזור.
פורסם 2007 במאי 2918 שנים חחח... 'ליידע' משמעותו לקבל עדכונים באימייל כשמישהו מגיב לת'רד. מן הסתם אם הת'רד נעול זה לא יעזור.תאמת? ליידע ממש לא רומז על כך..זה יותר רומז על דיווח למנהל או משהו על אשכול ספציפי בעייתי או משהו כזה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.