עבור לתוכן

מישהו יודע איך מזהים זיוף של ורסצ'ה?

Featured Replies

פורסם

ורסצ'ה איטליה... פשווט הביאו לי אחת ויש לה מאחורה את התוית של ורסצ'ה האמיתית כביכול עם מידה והכול ובצד מאחורה [בתוך החולצה כאילו] יש כזאת תוית גם עם הדגם ופרטים נוספים [כלל ההוראות של הכביסה וזה...] גם רשום שזה יוצר באיטליה

תודה מראש :-*

פורסם

לפי ההסבר שלך אי אפשר לתת תשובה.

רק אנשים שממש מבינים ומכירים את החולצה ספציפית ידעו אם זה מקורי או לא

בתאילנד למשל מוכרים חולצות שהם קופי 1:1 של ראלף לורן, ורסאצ'ה לקוסט וכו' ואי אפשר לשים לב להבדל, רק בן אדם עם הבחנה דקה שיסתכל על החולצה וידע בדיוק על מה להסתכל כדי להבדיל.

לך לחנות סטודיו54 בנתניה, אני יודע שמוכרים שם ותשאל (החנויות ורסאצ'ה שבקניונים בארץ זה לא באמת ורסאצ'ה)

פורסם

אני יודע שבחולצות מקוריות של לקוסט החיבור בין שני חצאי החולצה במקורי חתוך וחלק אחד ארוך יותר מהשני, בזיוף זה מחובר.

אולי זה גם ככה אצלך

פורסם

הוא רוצה לדעת על ורסאצ'ה..

פורסם
  • מחבר

זהו שהזיופים של תאילנד וכאלה אפשר לזהות בקלות כי אין להם את התוית בתוך החולצה [בצד למטה] של הדגם וכל זה.. אבל לא יודע זה קצת חשוד כי היא עלתה 200 שקל [אבל בחנות ביפו או משהו כזה]

הבד בן זונה והכול נראה טוב ויפה.. זה עם ניטים וכל מיני שטויות שאני לא חושב שקל לזייף... אני רוצה לדעת אם זה זיוף או שזה גנוב :nixweiss:

פורסם

לפי הדיסוננס בין עומק הכיס לפלצנות המותג בבעליו. :lol:

פורסם

יללללאאאאא מה זה משנה, העיקר שזה יפה כאילו אנשים ברחוב יבואו אלייך וישאלו "תגיד, זה מקורי?"

פורסם

תתפלא.

חוץ מזה יש אנשים שלא אוהבים ללכת עם זיופים.

פורסם
  • מחבר

לא מתכוון ללכת עם זיוף... אם לא היה לי כסף למותג כלשהו פשוט לא הייתי לובש אותו ולא מנסה לשחק אותה כאילו כן יש לי...

ורסצ'ה אישית אני לא קונה - חולה יכולה לעלות מעל אלף שקל...אני מעל 500 לחולצה לא מוציא במיוחד לא על טישרט

פורסם

בארץ יש מעצב שקנה את השם ורסצ'ה. בערך כמו זכיינות. הוא משלם תמלוגים על התוויות וגובה כאילו זה הדבר האמיתי. הכל חוקי, אגב.

אתה רוצה ורסצ'ה אמיתי? לך לכיכר המדינה או לקניון באבן גבירול. על עומק הכיס כבר דיברנו. ::)

פורסם

^^^כן, על השקיות שלהם רשום משהו כמו "מותג ורסצ'ה זה אינו קשור בשום צורה או אופן לבית האופנה האיטלקי ג'יאני ורסצ'ה".

פורסם

זה אחרי שצו בית משפט הכריח אותם לרשום את זה למען הסר ספק.

פורסם

לדעתי זה בולשיט עם זה מקורי או לא...

מה אתם מעדיפים לקנות חולצה ב500 שקל ולהגיד תיראו יש לי חולצה מקורית של ורסצ'ה ואחרי חודש היא תמאס לכם תזרקו אותה? או שהיא תתלכלך לכם או משהו...

בזבוז מוחלט של כסף...

פורסם

זה אחרי שצו בית משפט הכריח אותם לרשום את זה למען הסר ספק.

ובצדק.

פורסם

לא אמרתי אחרת :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים