עבור לתוכן

המסך מוציא צליל מעצבן

Featured Replies

פורסם

המסך שלי (מסך CRT) החליט לפני כמה ימים שהוא רוצה לעצבן אותי :screwy:

הוא התחיל לעשות צלילים מוזרים (למי שמכיר את הצליל הגבוה הזה ששמו בפאלפון שכביכול אנשים מבוגרים לא שומעים, אז הצליל יותר גבוה ומעצבן מזה)...

כבר אי אפשר לשבת מול המחשב בגלל זה.. הדבר היחיד שעוזר הוא לכבות את המסך, אבל אחרי איזה 5 דקות הצליל חוזר..

זה משגע אותי :pissed: ניסתי להקליט אותו, אבל המיקרופון לא קולט את הצליל (כנראה אחד מהפילטרים של SOUNDMAX נגד רעשי רקע מונע מהמיקרופון להקליט) :nixweiss:

למישהו זה כבר קרה פעם? מישהו יכול לעזור?

ומי שאין לו מה להגיד חוץ מלקנות מסך חדש (מה שאני רוצה לעשות) בבקשה שלא יגיב :bash:

פורסם

תבדוק את קצב הריענון ותנסה לעלות אותו...

פורסם
  • מחבר

הוא עומד על הכי גבוה שהמסך מאפשר (72)

פורסם

הייתה לי אותה בעייה... נסיתי כמה דברים שלא עזרו אז קניתי חדש..

אני די סבור שאין מה לעשות בעניין...

פורסם
  • מחבר

אולי תספר מה עשיתה? יכול ליהיות משהו יעזור לי...

למרות שבינתיים נראה שזה נפתר (אחרי שהדלקתי את הדמו הזה של NVIDIA עם הראש.. http://hwzone.co.il/news/1180359949/77444 על הרזולוציה הכי גבוהה)

פורסם

המסך שלך גוסס.

סביר להניח שלא שווה/אפשרי לתקן אותו.

תשים כסף בצד לאחד חדש כי שלך יכול למות בכל יום.

פורסם
  • מחבר

הוא גוסס כבר כמה שנים...

בכל מקרה אני מתכנן לקנות איזה LCD נחמד..

ד"א חיכיתי ליום הזה כבר שנתיים, ליום שבו המסך שלי ימות ויקנו לי מסך חדש :lol:[br]פורסם בתאריך: 29.05.2007 בשעה 11:12:19

סליחה על הדאבל, אבל הצליל חזר :pissed::bash::s07: :s05:
פורסם

מכיר את הגלגלים האלו על הלוח-אם ?

best-motherboard.jpg

(מסביב למעבד, מצופים בחוט נחושת)

הם מוציאים צליל גבוה בפעולה שלהם.

יש אפשרות להשתיק אותם - להתיך עליהם דבק חם. ברגע שהדבק מתייבש כבר לא שומעים אותם מצפצפים ..

אגב, היום עברו לסוג יותר שקט -

motherboard_photo_8i865gme-775_big.jpg

פורסם
  • מחבר

אני מדבר על המסך, לא על הלוח אם...

אפילו אם זה יפתור את הבעיה, אני לא מתכוון לפתוח את המסך :nono:

פורסם

חח לא ציינתי את זה, אבל התכוונתי למסך כמובן.

אין יותר מדי תמונות של מסכים מפורקים באינטרנט .. ואני לא יודע איך קוראים לרכיב, אז לוח אם זה מספיק קרוב.

פורסם
  • מחבר

חח :xyxthumbs: אם אני לא טועה קוראים לו סליל..

אבל כמו שאמרתי, אני לא הולך לפתוח את המסך.. (אמרו לי שעובר בו מספיק זרם בשביל להרוג אותך, אז אני קצת מפחד לפתוח...)

פורסם

חח גם אותי הפחידו בפעם הראשונה.

כל עוד אתה לא נוגע ביותר מדי דברים בבת אחת, יהיה בסדר..

פורסם

חח :xyxthumbs: אם אני לא טועה קוראים לו סליל..

אבל כמו שאמרתי, אני לא הולך לפתוח את המסך.. (אמרו לי שעובר בו מספיק זרם בשביל להרוג אותך, אז אני קצת מפחד לפתוח...)

לפתוח מסך CRT זה נורא מסוכן :bash: :bash: (אתה יכול לחטוף חתיכת ZAP לפנים ככה שאפילו אמא שלך לא תזהה אותך :lol: LOL)

פורסם

תכין כסף למסך חדש. ;)

פורסם

יש לי בעיה דומה עם מסך LCD , אבל הבעיה קיימת מאז שנקנה , הוא מוציא צליל די נמוך שרק אם מקשיבים ממש שומעים ... הבעיה נובעת בגלל חסכון בכסף... אנשים אל תחסכו כסף , או שאל תתנו לאבא שלכם לקנות מסך כשאתם בצבא :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים