עבור לתוכן

המלצה לסגנון מוזיקה מיוחדת - New Age

Featured Replies

פורסם

היי

ההייתי רוצה שתמליצו לי על אומנים/אלבומים/אוספים של הסגנון מוזיקה הזה, New Age , כמו אמביינט - דאב כזה, רגועה

אומנים כמו Louie andreas ,Enya, Blackmore Night , Hans Zimmer , secret shores , Lisa Lynne , medwyn goodall

או כל אחד אחר שיוצר מוזיקה כזאת מדהימה!

(על אומני אמביינט/דאב אין צורך להמליץ, כי כבר יש לי כמעט כל אומן שאני מכיר.. )

רוצה המלצות לNew Age בלבד. בסגנון האומנים שהזכרתי. ואשמח גם אם קיים אתר עם כל השיחרורים של האלבומים/אוספים מכל השנים כמו למשל פסיישופ(psyshop.com) ששם יש את כל השיחרורים של המוזיקה הפסיכדלית החל מגואה טראנס, עד פולאון לילי דרום אפריקאי כבד, עד לדארק, פרוגרסיב משובח, אמביינט, והשאר.

* אגב, רצוי מאוד שיהיה מדובר על מוזיקה נטו בלבד, בלי וואקלים/שירה כלשהי.

תודה מראש :xyxthumbs:

פורסם

J.Viewz - אמביינט/צ'יל אאוט.

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי, אני לא רוצה המלצות לאמביינט/צ'יל אאוט או משהו ..

אני רוצה לNEW AGE בלבד

cleric ותודה אבל אני אשמח יותר שימליצו לי על אומנים מהסוג של המוזיקה הזאת מאשר להיכנס לאתר שאפשר לשמוע שם רדיו ולראות כל מיני אלבומים בנושא. (אם יש רק אתר כמו פסיישופ לשיחרורים וכו', אז תביא בכיף. תודה)

פורסם

היי

ההייתי רוצה שתמליצו לי על אומנים/אלבומים/אוספים של הסגנון מוזיקה הזה, New Age , כמו אמביינט - דאב כזה, רגועה

ובכלל שמעת רצועה שלהם, או שאתה שופט רק לפי השם?

פורסם
  • מחבר

כן , שמעתי רצועה רצועה שלהם(J.Viewz), אני אוהב אמביינט ודאב לכל דבר , אומנים כמו Abakus , Adham Shaikh , Androcell , Astralasia, Bluetech , Entheogenic , Kaya Project , Isaq , Kenji Williams , Kukan Dub Lagan , Omnimotion , Ott , Puoskari , Shpongle , Shulman , Vibrasphere, ובקיצור עוד אומנים איכותיים מהסצינה הזאת.

בכל אופן, בא לי לרענן קצת, אני רוצה המלצות לNew Age בלבד , מה הבעיה ? לא אמביינט/דאב /צ'לאאווט ..(ידוע שניו אייג' מעין תת קטוגרייה לאבמיינט והוא בעצם האבא שלו. בא לי פשוט לנסות יותר לעומק את הסגנון הזה, למרות שהוא לא כזה רחוק לאמביינט).

בכל אופן, כמו שאמרתי, מטרת הת'רד זה שימליצו פה אך ורק על מוזיקה New Age, ולא סוגי מוזיקה רגועים אחרים ..

אגב אם לא הבנת, התכוונתי שהניו אייג' זה סגנון /סטייל כמו אמביינט - דאב ולא ביקשתי ואמרתי שלא אכפת לי שימליצו לי על כל סוג מוזיקה אחרת רגועה כולל האמביינט או משהו בסגנון ..

פורסם

לדעתי כתבת את כמעט את האמנים שיש בסצינה.

אני לא חושב שבפורום יש מישהו שמכיר יותר אמנים ממה שכתבת (גם אני לא, ויש לי את כל האמנים שכתבת).

אולי יש פורום שמתמחה בסגנון, או מתמחה במוזיקה אלקטרונית בכלל ואתה יכול לשאול שם.

טוב, שיהיה בהצלחה.

עריכה: פה יש כל מיני שמות:

1. http://en.wikipedia.org/wiki/New_Age_music

2. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_new_age_and_new_instrumental_musicians

אני לא יודע אם זה בדיוק מה שאתה רוצה, כי יש שמות שאני לא חושב שאתה מחפש (למשל enigma, era והרכבים כדוגמתם).

פורסם
  • מחבר

למה? דווקא יש עוד מלא אומנים מוכשרים כישרוניים שכייף לשמוע, גם לאור העובדה שאולי הם בתחילת דרכם או משהו בסגנון, ובקושי מכירים אותם, אני אישית שומע אותם ונהנה. אומנים נגיד כמו:

Beta Two Agonist , Capsula , Carbon Based Lifeforms , Cine Mad In Chaos , Deep Dive , Electrypnose , En Voice , Flexitones , Fresh Moods , Full Moon Fashions , Gate Zero , Hiroshi Watanabe , Kelly David , Krister , Last Days , Lunar Sound , Marsen Jules , Master Margherita , Matenda , Matthew , Mind-Flux , Necton , Orval Carlos , Pete Namlook , phutureprimitive , Side Liner , SynSun , Taruna , Ten Madison , Upstructure , Vangarde , בקיצור, לא חסר !!! :xyxthumbs:

ובחזרה לנושא: תודה על הלינקים, אני אעיין בזה, בכל מקרה שאר משתמשי הפורום ששומעים New Age , ויש להם להמליץ על כל מיני אומנים מסוימים , מוזמנים לעשות זאת בכיף.

תודה מראש.

פורסם

תודה שעזרת לי לגוון קצת את אוסף המוזיקה שלי :xyxthumbs:.

יש לי מלא דברים לבדוק עכשיו.

פורסם
  • מחבר

בכיף חבר :xyxthumbs:

עכשיו, לעוד מישהו יש להמליץ לי על מוזיקת New Age ? (אומנים בעיקר..)[br]פורסם בתאריך: 29.05.2007 בשעה 13:05:55

מישהו? :-\

אל תתנו לת'רד הזה למות.[br]פורסם בתאריך: 1.06.2007 בשעה 21:44:38

ובכל זאת? :nixweiss:[br]פורסם בתאריך: 2.06.2007 בשעה 15:17:23
מוקפץ שוב.
פורסם

Nomai Concept :xyxthumbs:

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אף אחד פה אשכרה לא יודע /לא שומע או מה?

בעע

פורסם

תבדוק Gandalf :)

פורסם

יש לי את כל האלבומים של BLACKMORE הם שולטות :)

פורסם

שום דבר לא משתווה לShpongle

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים