עבור לתוכן

הליזר הירוק החדש שלי , 50mw ( סירטון חדש ! )

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אתה לא מבין בזה כלום...ממש כלום ! כל תגובה שלך היא תגובה של ילד קטן...שסתם זורק דברים לאויר !! אל תגיב פה יותר !

50mW גם של WL לא מפוצץ בלונים בלי נקודה שחורה !

ואני אמרתי ואני גם אוכיח שהליזר שלי כן מפוצץ בלון ממרחק של עד 3-4 מטרים !

חוץ מזה שהנקודה של ה- 50mW יותר גדולה ובהירה מהנקודה של ה- 5mW !

מה עוד שהקרן של ה- 50mW הרבה הרבה הרבה יותר נראית לעין מאשר ה- 5mW

• תגובות 134
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז בעצם ההבדל היחיד בין 50 ו5 זה שאתה יכל לפוצץ בלון מכמה ס"מ ועוד צריך לצבוע אותו לפני

פחח לא שווה בשיט

חוץ מזה ש50 וואט נורמאלי היה מפוצץ כל אחד בלי בעיות

ההבדל הוא שה-50 חזק פי 10 מה-5 חשבון פשוט... הוא יותר חזק אז הנקודה נראת יותר טוב,מגיעה למרחק רב יותר,הלייזר עצמו יותר חזק... לא צריך להיות גאון בשביל להבין את זה... אבל אתה ממש **** :bash::s07:

פורסם

5MW מגיע למרחק שלא נראה לעין אז למה צריך משהו יותר חזק (נכון שאפשר לראות עם משקפת אבל מה לעזאזל ?)- אותו הדבר עם טלויזיות ה100HZ

אם אתה מלא בכסף אז סבבה בשביל קרן יותר נראית ...

לפוצץ בלון אוי אפשר לחשוב ... סתם להוציא עוד כסף ,לעמוד מ3 מטר ואחרי כמה שניות במקרה שאתה לא רועד זה יתפוצץ וזה גם רק אחרי שצבעת את הבלון בטוש או משהו

מילא אם היתה יכל לפוצץ מ30 מטר בלון כתום שדוד שלך או מישהו מחזיק

SAGI כרגע הוכחת לי שאתה תינוק מגודל (מגודל בגיל ...) "אתה לא מבין בזה כלום... ממש כלום! "זה בטח מה שאתה אומר לאבא שלך שהוא לא רוצה לקנות לך משהו טיפשי

שייט לעתיד אני ממש לא ממליץ לך להרצות לי

פורסם
  • מחבר

אני תינוק ? תסביר בבקשה למה ?

וכל הקטע בליזר ירוק זה שהוא שורף דברים...אז מה עושים עם 5Mw ?

ולמה בכלל קונים ליזר ירוק ? אפשר לקנות אדום ב- 20 שקל .

אתה מדבר שטויות...

ו-5mW מגיד למרחק שכן רואים בעין... 3 קילומטר כן רואים בעין... למשל : אני גר במושבה על יד הר ( כ- 4 קילומטר מהבית שלי ) .

הליזר הישן שלי (5mW ) לא הגיעי לשם והחדש כן !

פורסם
  • מחבר

נראה לכם שהעסק הזה ישרוף דברים?

http://cgi.ebay.com/New-GREEN-LASER-POINTER-PEN-POWERFUL-REAL-150MW-532NM_W0QQitemZ260070709963QQihZ016QQcategoryZ14954QQcmdZViewItem

בכלל... זה משתלם? (עלות תועלת)

אני לא היתי קונה אותו... במחיר הזה אתה יכול לקנות ליזר 95-125mW של חברה איכותית ולא משהו סיני .

אבל בלי קשר ולמרות שזה סיני זה ישרוף דברים במהירות גבוה מאוד....

פורסם

נראה לכם שהעסק הזה ישרוף דברים?

http://cgi.ebay.com/New-GREEN-LASER-POINTER-PEN-POWERFUL-REAL-150MW-532NM_W0QQitemZ260070709963QQihZ016QQcategoryZ14954QQcmdZViewItem

בכלל... זה משתלם? (עלות תועלת)

שים לב ל"<150", זה מעט מעורר חשד, לייזר דומה של DL עולה 460$. חוץ מזה, המוכר לא שולח לארץ.

אני במקומך הייתי קונה 125MW מDL. אפשר גם להוסיף עוד 20$ ולקנות אחד עם קופסת מתכת מNL אבל הם לא מקבלים PAYPAL.

פורסם

PAYPAL זה לשלם דרך שיחה לא ?

אפשר לעשות את זה ?

פורסם

לא.

PAYPAL: אתה נרשם אליהם(לPAYPAL) עם כרטיס אשראי וכשאתה מזמין משהו ומחייב את חשבון הPAYPAL שלך אז הם מורידים את הכסף מהכרטיס אשראי. היתרון הוא שלמקום שאתה קונה ממנו אין גישה לנתוני הכרטיס שלך ובמקרה של בעיה עם החנות אתה מבוטח בסכום של עד 2000$. אין סיבה לחשוש מהם, מדובר באתר/שירות מפורסם מאד ובטוח לחלוטין.

פורסם

אין מצב לפתוח חשבון PAYPAL עם אשראי ישראלי כלומר לא בין-לאומי ? אולי דרך חברת בת מתווחת ?

פורסם

אפשר עם ויזה ומאסטר קארד.

פורסם
  • מחבר

גם אמריקן אקספרס... פלטינה וכ"ו ....

פורסם

מה שבמחשבה ראשונה נשמע מוזר אבל בת'כלס לא זה שאי אפשר להירשם עם ישראכרט בינלאומי...

פורסם

אני מדבר על אשראי כדוגמת ישראקרט רגיל לא כרטיסים בין לאומיים

פורסם

אמרתי שאפשר עם ויזה ומאסטר קארד מקומי ושגיא הוסיף שגם אמריקן אקספרס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים