פורסם 2007 במאי 3118 שנים מחבר זה חלק ממיקוסקופ ישן .... סוג של זכוכית מגדלת...ממקד את האור בטווח קצר .
פורסם 2007 במאי 3118 שנים מה אתה מכוון למצלמה ?! עכשיו הסתכלתי על המסך וזה בא לי ישר לעין וזה פוגע בעין :s05:
פורסם 2007 במאי 3118 שנים מחבר זה הרבה יותר מנחמד.... עכשיו אני ניסיתי לשרוף כל מיני דברים כמו : עור , פלסטיק , גפרורים , חרקים למינהם וכ"ו .... נ.ב יש לציין שהוא שורף עור בצורה נהדרת ! ומעלה עשן במגע הראשון של הקרן עם העור ! (יש לציין שמודובר בעור מסוג של ארנקים...ולא עור של בן אדם.. )
פורסם 2007 במאי 3118 שנים אגוזי איזה לייזר יש לך?? :s05:כרגע אין לי, כל מה שאני מזמין ומגיע אלי אני ישר מוכר ;D
פורסם 2007 ביוני 118 שנים עזבו אותכם משטויות. לייזר 100 מיליוואט יכול לחתוך בדים כהים. מזהים את הפוטנציאל?
פורסם 2007 ביוני 118 שנים מחבר MAN אתה נראה כמו סופר גיק שחיף אני אשמח לראות תמונה שלך , ואני רזה אבל לא שחיף , במיוחד לא גיק...
פורסם 2007 ביוני 118 שנים חחחחח איך נבהלת בבלון הראשון! יפה יפה.. יצירתי אתה שגיא! אבל בוא נודה בזה, אפחד לא יסחב עם זה לכל מקום..
פורסם 2007 ביוני 118 שנים מחבר חחח...בבלון הראשון נבהלתי...כי לא חשבתי שזה יקרה כל כך מהר...ודווקא קל להסתובב עם זה..זה לא כבד או גדול במיוחד...
פורסם 2007 ביוני 118 שנים שגיא אמרתה בסרטון שקניתה תלייזר בXX דולר איך? תגיד הוא איכותי או לא כול כך.. איזה חברה?נ.ב: תגיד מה אם הסרטון שבוא אתה שורף דברים?
פורסם 2007 ביוני 118 שנים מחבר הליזר שלי דווקא די איכותי ומגיע עם IR Filter (מסנן קרינה ) , אין לי מושג לגבי החברה...משהו סיני (לא היתי מוכן לשלם 200$ בשביל המותג..) .בקשר לסירטון...יש בעיה...איכשהו אני לא מוצא את מה שצילמתי..ולכן אני עכשיו עובד על סירטון חדש...עד מחר בערב תוכלו לצפות בו !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.