פורסם 2007 במאי 2818 שנים חחחחחחחחחחחח מזה הדבר הזה!?! אפשר לחשוב שזה נשק גרעיני עם כול הבטיחות ששמו לזה.... חחח ואיך הוא מכבה את זה מהר.... אפשר לחשוב שזה יעשה לו חור בקיר.....
פורסם 2007 במאי 2818 שנים חחחחחחחחחחחח מזה הדבר הזה!?! אפשר לחשוב שזה נשק גרעיני עם כול הבטיחות ששמו לזה.... חחח ואיך הוא מכבה את זה מהר.... אפשר לחשוב שזה יעשה לו חור בקיר..... חחח כן מצחיק, מפתח להדלקה, לחבר למקור, יאלה אבי עזוב לקנות 2 בוא נקנה יחד איזה אחד של 300mw, נצית את ביצפר מהמפרסת שלך
פורסם 2007 במאי 2818 שנים ^בתאוריה אפשר, בתכלס אין מצב שתצליח לכוון בדיוק למשהו דליק ממרחק של יותר מכמה מטרים.
פורסם 2007 במאי 2818 שנים חחח כן מצחיק, מפתח להדלקה, לחבר למקור, יאלה אבי עזוב לקנות 2 בוא נקנה יחד איזה אחד של 300mw, נצית את ביצפר מהמפרסת שלך לא ברקו אני קונה אחד של 50mw מה אני משוגע להוציא יותר מ 1000 ש"ח על לייזר ?? ^^ בוא נקנה אני אחד ואתה אחד... מקסימום קח משכנתה... חח :
פורסם 2007 במאי 2818 שנים ^בתאוריה אפשר, בתכלס אין מצב שתצליח לכוון בדיוק למשהו דליק ממרחק של יותר מכמה מטרים. לא אם יש לך משקפת חבל''ז, וחוץ מזה המרחק מהבית שלי לבית ספר ה1.4 ק''מ, אז 300mw יכול להגיע לכזה מרחק ואם אני ישיאר אותו קצת זמן על מטרה ממוקדת הוא ידליק משהו לא שנדליק את בית ספר אבל זה היה נחמד להטריף תשומרים שם חח.
פורסם 2007 במאי 2818 שנים מחבר אתם אומרים הרבה שטויות...ממרחק של 20 מטר..הליזר של ה- 100mw לא יפוצץ בלון..ה- 300mw יפוצץ בלון ממרק מירבי של 40 מטר !!אני בספק עם תצליח להדליק משהו ממרחק של 1.4km !
פורסם 2007 במאי 2818 שנים לא אם יש לך משקפת חבל''ז, וחוץ מזה המרחק מהבית שלי לבית ספר ה1.4 ק''מ, אז 300mw יכול להגיע לכזה מרחק ואם אני ישיאר אותו קצת זמן על מטרה ממוקדת הוא ידליק משהו לא שנדליק את בית ספר אבל זה היה נחמד להטריף תשומרים שם חח. אתה רק שוכח שיהיה קו ענק שיקשר בין מקור ההצטה לבין הלייזר AKA הבית שלך :
פורסם 2007 במאי 2818 שנים D: סיפורי קומנדו.. טייס בשייטת מטכ''ל עם רמינגטון בשיינים רמינגטון זה אזרחי לא??
פורסם 2007 במאי 2818 שנים אתה רק שוכח שיהיה קו ענק שיקשר בין מקור ההצטה לבין הלייזר AKA הבית שלך : חחחחחחח אהבתי :lol:
פורסם 2007 במאי 2818 שנים זה בצחוק כן, שלא נזכיר את זה, שזה קצת מסוכן כי עוברות הרבה מאוד מכוניות בין הבית למטרה ולכן זה אידוטי לעשות כזה דבר ולסכן אנשים.
פורסם 2007 במאי 2818 שנים נראה אותך מנסה להתוסבב לי בבית באמצע הלילה שכולם ישנים, אתה רואה תוך שניה קופץ עליך בחור מגודל עם זקן וSeal Pup Elite בשיינים אבי מחר יש ביצפר? כלומר מחר השכבה שלנו לא לומדת רק המחוננים לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.