עבור לתוכן

הליזר הירוק החדש שלי , 50mw ( סירטון חדש ! )

Featured Replies

פורסם
חחחחחחחחחחחח מזה הדבר הזה!?! אפשר לחשוב שזה נשק גרעיני עם כול הבטיחות ששמו לזה.... :screwy: חחח ואיך הוא מכבה את זה מהר.... אפשר לחשוב שזה יעשה לו חור בקיר..... :kopfpatsch:
  • תגובות 134
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא סה"כ כיבה אותו מהר, איזה סיפור עשית מזה :bash:

פורסם

חחחחחחחחחחחח מזה הדבר הזה!?! אפשר לחשוב שזה נשק גרעיני עם כול הבטיחות ששמו לזה.... :screwy: חחח ואיך הוא מכבה את זה מהר.... אפשר לחשוב שזה יעשה לו חור בקיר..... :kopfpatsch:

חחח כן מצחיק, מפתח להדלקה, לחבר למקור, יאלה אבי עזוב לקנות 2 בוא נקנה יחד איזה אחד של 300mw, נצית את ביצפר מהמפרסת שלך

פורסם

^בתאוריה אפשר, בתכלס אין מצב שתצליח לכוון בדיוק למשהו דליק ממרחק של יותר מכמה מטרים.

פורסם

חחח כן מצחיק, מפתח להדלקה, לחבר למקור, יאלה אבי עזוב לקנות 2 בוא נקנה יחד איזה אחד של 300mw, נצית את ביצפר מהמפרסת שלך

לא ברקו אני קונה אחד של 50mw מה אני משוגע להוציא יותר מ 1000 ש"ח על לייזר ?? ^^ בוא נקנה אני אחד ואתה אחד... מקסימום קח משכנתה... חח ::)
פורסם

^בתאוריה אפשר, בתכלס אין מצב שתצליח לכוון בדיוק למשהו דליק ממרחק של יותר מכמה מטרים.

לא אם יש לך משקפת חבל''ז, וחוץ מזה המרחק מהבית שלי לבית ספר ה1.4 ק''מ, אז 300mw יכול להגיע לכזה מרחק ואם אני ישיאר אותו קצת זמן על מטרה ממוקדת הוא ידליק משהו :D לא שנדליק את בית ספר אבל זה היה נחמד להטריף תשומרים שם חח.

פורסם
  • מחבר

אתם אומרים הרבה שטויות...

ממרחק של 20 מטר..הליזר של ה- 100mw לא יפוצץ בלון..

ה- 300mw יפוצץ בלון ממרק מירבי של 40 מטר !!

אני בספק עם תצליח להדליק משהו ממרחק של 1.4km !

פורסם

עזוב אחי זה ברקו חיי בחלום הרחוק חח :lol:

פורסם

D: סיפורי קומנדו.. טייס בשייטת מטכ''ל עם רמינגטון בשיינים

פורסם

לא אם יש לך משקפת חבל''ז, וחוץ מזה המרחק מהבית שלי לבית ספר ה1.4 ק''מ, אז 300mw יכול להגיע לכזה מרחק ואם אני ישיאר אותו קצת זמן על מטרה ממוקדת הוא ידליק משהו :D לא שנדליק את בית ספר אבל זה היה נחמד להטריף תשומרים שם חח.

אתה רק שוכח שיהיה קו ענק שיקשר בין מקור ההצטה לבין הלייזר AKA הבית שלך ::)

פורסם

D: סיפורי קומנדו.. טייס בשייטת מטכ''ל עם רמינגטון בשיינים

רמינגטון זה אזרחי לא??

פורסם

אתה רק שוכח שיהיה קו ענק שיקשר בין מקור ההצטה לבין הלייזר AKA הבית שלך ::)

חחחחחחח אהבתי :lol: :lol: :lol:

פורסם

זה בצחוק כן, שלא נזכיר את זה, שזה קצת מסוכן כי עוברות הרבה מאוד מכוניות בין הבית למטרה ולכן זה אידוטי לעשות כזה דבר ולסכן אנשים.

פורסם

ברקו מה אתה חולה?? :o סוף סוף נהייתה רציני ^ ^ :smile1:

פורסם

נראה אותך מנסה להתוסבב לי בבית באמצע הלילה שכולם ישנים, אתה רואה תוך שניה קופץ עליך בחור מגודל עם זקן וSeal Pup Elite בשיינים :D

אבי מחר יש ביצפר? כלומר מחר השכבה שלנו לא לומדת רק המחוננים לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים