עבור לתוכן

HOLLY POTATO "אבודים" שני פרקים אחרונים!!!

Featured Replies

פורסם

איזה סידרה גאונית... הסוף היה יפה אבל קצת מעפן

[glow=red,2,300]ספויילר[/glow]

הפלשבקים שג'ק חוטף בשני הפרקים האחרונים היו ממש מבלבלים עד ה3 דקות של אחרונות של הפרק האחרון...

[glow=red,2,300]סוף ספויילר[/glow]

יהייה עונה 4? כי נראה לי שזהו הכול נגמר..

פורסם

שום דבר עוד לא נגמר, יש עוד 3 עונות בדרך :silly:

פורסם

אני באמת קצת מבולבל...

פורסם
  • מחבר

[glow=red,2,300]ספויילר[/glow]

כל הפלאשבקים בשני הפרקים האחרונים הם מהעתיד של ג'ק, כאשר הוא מבין שהוא צריך לחזור לאי כי הוא לא מצליח להתאקלם בעולם שוב.. הבית חולים לא מקבל אותו אישתו נפרדה ממנו וקייט לא רוצה אותו..

קיצור זה נותן רמז לעונה ה-4 שבה ג'ק יחזור לאי ואלי יגלו לנו את כל הסודות הלא פטורים של האי.

פורסם

^^^^

אישתו נפרדה ממנו עוד הרבה לפני שהוא אפילו עלה לטיסה שבה הוא התרסק.

פורסם

אני לא מבין דבר אחד...

ספויילרררררר

אם הוא בעתיד...בבי"ח....אז למה הוא אומר למנהל המחלקה "לך תקרא לאבא שלי..ואם הוא פחות שיכור ממני אני הולך"

הרי אבא שלו מת מזמן!!!!

מישהו?

פורסם

הדבר היחיד שאני שומע מאנשים שרואים LOST זה : "אני לא מבין מה קרה בפרק האחרון בLOST" :-X

פורסם

אני לא מבין דבר אחד...

ספויילרררררר

אם הוא בעתיד...בבי"ח....אז למה הוא אומר למנהל המחלקה "לך תקרא לאבא שלי..ואם הוא פחות שיכור ממני אני הולך"

הרי אבא שלו מת מזמן!!!!

מישהו?

:o

שאלה טובה... נדמה לי שבאחד הפרקים הראשונים הראו שהארון מתים של אבא שלו נמצא ללא הגופה שלו בתוכה...

פורסם

אני לא מבין דבר אחד...

ספויילרררררר

הרי אבא שלו מת מזמן!!!!

מישהו?

ג'ק נמצא תחת הרבה תרופות ולא ממש מאוזן. ראיתי שמישהו בדק את התרופה שהוא לוקח בפרק והיא גורמת להזיות. בכל מקרה, רוב הסיכויים שהוא פשוט לא מאופס על עצמו ושכח שאבא שלו מת. אפשר גם לראות את הבעת הפנים של הרופא שלו הוא אומר את זה. ההבעה אומרת הכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים