פורסם 2007 במאי 2518 שנים שלום,אתמול באמצע היום, המחשב פתאום שבק חייםזה מחשב חזק בין חצי שנה.עם לוח P5B DLX WIFI, עם זיכרונות GSKILLהוא עושה ציפצוף רגיל, מחכה כמה שניות... (הפסקה ארוכה) ואחרי ציפצופים מהירים ציפצופים.ניסיתי להחליף זזיכרונות, זה לא זה.ניסיתי לאפס ביוס ולהציא סוללה > לא עזר.הוצאתי את הככרטיס מסך לגמרי, זה ציפצף אחרת, כנ"ל לגבי הזיכרונות.יש רעיונות ?הנורות עולות והכל, אבל אין כלום על המסך
פורסם 2007 במאי 2518 שנים מחבר אכן כן, אבל אני לא מצליח לגלות איזה חלק עושה את הבעיה...החלפתי הכל.הייתכן שזה המעבד ? איך אני יכול להבדיל בין המעבד ללוח ?
פורסם 2007 במאי 2518 שנים איזה ציפצופים זה עושה עכשיו? הנה פירוט של הציפצופים הקיימים:Award and Phoenix BIOS:1 short beep: Normal2 short beeps: CMOS error1 long and 1 short beep: DRAM error1 long and 2 short beeps: Video card error1 long and 3 short beeps: Keyboard error, or video card error1 long and 9 short beeps: ROM errorLong continuous beeps: DRAM not installed correctly, bad memory, or incompatableShort continuous beeps: Bad power supply.
פורסם 2007 במאי 2518 שנים מחבר א. אם אני לא טועה זה ביוס AMI, לא בטוח.ב. זה לא מופיע בחוברת הסוג צפצוף הזה, זה צפצפוף הרגיל של המחשב כאילו הוא עולה תקין, ואז 10 שניות שקט, ואז שני ציפצופים ממש מהירים, וזהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.