עבור לתוכן

צפון קוריאה התקיפה את יפן

Featured Replies

פורסם

הם לא התקיפו בכלל.

הם עשו ניסוי שנחת במים של יפן. מכאן ועד להתקפה המרחק הוא די גדול.

פורסם

מה היה בניסוי הזה בכל מקרה?

פורסם
  • מחבר

הם לא התקיפו בכלל.

הם עשו ניסוי שנחת במים של יפן. מכאן ועד להתקפה המרחק הוא די גדול.

גם אם זה היה ניסוי(וזה לא כתוב בחדשה, אז מאיפה הבאת את זה?), הטיל לא במקרה נחת בשטח של יפן.

פורסם

למה אתה אומר? תאונות קורות, וזה לא שיש להם אינטרס לפגוע ביפן...

פורסם

לצפון קוריאנים אין אינטרס לתקוף את יפן? אתה בטוח בזה?

פורסם

חשבתי שתביא ידיעה על תקיפה של בתים/אנשים ביפן.. זה יכול להיות גם סוג של ניסוי ש"גלש" החוצה :kopfpatsch:

פורסם

למה אתה אומר? תאונות קורות, וזה לא שיש להם אינטרס לפגוע ביפן...

זאת לא הפעם הראשונה או השנייה שצ. קוריאה משגרת טילים לכיוון יפן

פורסם

לצפון קוריאנים אין אינטרס לתקוף את יפן? אתה בטוח בזה?

מה זה משנה אם יש אינטרס או לא?

מה האינטרס שלהם לפתוח במלחמה, שבטח תהפוך למלחמה כוללת שבה תשתתף ארה"ב וכנראה שאר מדינות הקואליציה?

ואני לא תחשוב שארה"ב תבליג על מלחמה או אירוע התקפי מצד צפון קוריאה, יש להם כמה בסיסים ביפן וכמעט איזה 50,000 חיילים.

פורסם

גם אם זה היה ניסוי(וזה לא כתוב בחדשה, אז מאיפה הבאת את זה?), הטיל לא במקרה נחת בשטח של יפן.

הכותרת שלך מרמזת ל מלחמת עולם שלישית - זה ההבדל :kopfpatsch:[br]פורסם בתאריך: 25.05.2007 בשעה 18:20:06

מה האינטרס שלהם לפתוח במלחמה, שבטח תהפוך למלחמה כוללת שבה תשתתף ארה"ב וכנראה שאר מדינות הקואליציה?

ואני לא תחשוב שארה"ב תבליג על מלחמה או אירוע התקפי מצד צפון קוריאה, יש להם כמה בסיסים ביפן וכמעט איזה 50,000 חיילים.

ויותר מזה בדרום קוראיה עד כמה שאני זוכר...

פורסם

נקמה, כל המזרח עדיין זוכר את הזוועות שיפן עשתה בקופת האימפריאליזם שלה.

פורסם

הטיל לא נפל במקרה אלא שוגר למים הטריטוריאליים של יפן. ככל הנראה, הפגנת כוח טיפוסית למשטר כל כך אפל ואכזר.

פורסם

הקוריאנים נוטרים חתיכת טינה ליפן אחרי מה שיפן עשתה לה בתחילת המאה.

אז כמעט ברור שתיהיה מלחמה בין ה2 במספר השנים הקרובות, הרי תמיד ההיסטוריה חוזרת על עצמה, והעולם לא לומד לכן תיהיה מלחמת עולם שלישית ואחד המערכות תיהיה בין השניים.

פורסם

הכותרת שלך מרמזת על מלחמת עולם שלישית - זה ההבדל

damn right!

פורסם

הקוריאנים נוטרים חתיכת טינה ליפן אחרי מה שיפן עשתה לה בתחילת המאה.

אז כמעט ברור שתיהיה מלחמה בין ה2 במספר השנים הקרובות, הרי תמיד ההיסטוריה חוזרת על עצמה, והעולם לא לומד לכן תיהיה מלחמת עולם שלישית ואחד המערכות תיהיה בין השניים.

אז מה? גם הסינים. בזמן הפלישה האחרונה של יפן לסין גם היה שם שמח אבל אתה לא רואה את סין מנופפת אגרופים לעברם. גם לא דר' קוריאה. רק צפ' קוריאה. מדוע? כי זה משטר מפגר שמשתמש בכוחנות. קים ג'ונג איל חושב שככה הוא יחזק את אהדת האקוליטים שלו כלפיו אם הוא יתגרה ביפן ויאיים עליה. אני בספק אם זה מה שיגרור מלחמת עולם שלישית, במיוחד לאור העובדה שלצפ' קוריאה יש טילים שיכולים להגיע לחוף המערבי של ארה"ב, ואם היא לא תתערב, איש לא יתערב. העולם התרגל לוותר לטרוריסטים במקום להלחם בהם. מה גורם לכם לחשוב שבמקרה של צפ' קוריאה זה יהיה שונה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים