עבור לתוכן

השוואה בין שתי מערכות על ווינדוס ויסטה (כותרת ערוכה)

Featured Replies

פורסם

עשיתי באנצ' קטן לויסטה שתי מערכות האחת:

Dual Core 2.8GHZ לא קור 2 דאו..

512MB 667Mhz

160GB

ASUS PX5L

Nvidia Point of view 7100GS

המערכת השנייה היא במיפרט שלי.

במערכת הראשונה הנ"ל ויסטה עלתה ב-36 שניות מלחיצת כפתור ההדלקה!! (שיא עולם 23 שניות)

במערכת השנייה תחזיקו חזק!!! 3 שעות!!!! :pissed:

אני לא מבין למה אצל חבר יש לו מערכת בדיוק כמו שלי אותו מעבד וזכרונות (אגב הוספתי עוד 512MB זיכרון DDR2 עדיין לא עזר)

ואצל חבר שלי הכל עובד חלק!!!! שיחקנו Quake 4 וסטאלקר הכל זז טיל... לחבר שלי יש 7600GT בעל S.M3 ולמערכת השנייה שלי יש S.M3 מסקנה שלי אין לי את הטכנולוגיה הזאת אז ויסטה לא תזוז לי מהר? וכל הזמן בתקיעות? איך זה... אם אני יקנה DirectX 10 (ו S.M4) אז זה יעבוד יותר מהר?! תשובה מהר!!!

עריכה: ויסטה עבד לי חרא עוד לפני שהכרטיס שלי מת(מיפרט)

פורסם

לדעתי שמשווים מהירות הדלקת מ"ה צריך להשוות את 2 המע' אחרי פורמט.

פורסם

אני בהחלט מסכים עם אדם ויכול להוסיף שכניראה יש לך בעיה התקנה כי לא יכול להיות שלוקח 3 שעות,אגב מה שמוזר שמשחק כמו סטלקר זז טיל עם וזיכרון 512 ועם ןיסטה ממש מוזר.

בכל מקרה הוינדוס מקורי?

פורסם

זמני ההעלאה של WINDOWS רחוקים מלהיות מדע מדויק.. כל פעם כמעט אני מקבל זמנים אחרים..

ב XP פעם היה עולה לי הווינדוס בשניות .. ממש שניות! הבר הכחול הזה היה עושה שני מחזורים וחצי והווינדוס כבר היה עולה.. ופתאום זה התחיל ממש לזחול.. עד למצב שהייתי צריך לחכות חצי דקה ויותר..(על אותו מפרט)..

לאחר תקופה שזה עיצבן אותי שלוקח לזה המון זמן החלטתי לפרמט ולראות אם זה יחזור להיות מהיר כמו פעם..

ומה קרה ? - הפתעה. יותר גרוע.

אם לפני זה זה לקח חצי דקה עכשיו אני מחכה כדקה. על מחשב מפורמט ונקי..

עם הזמן (כשהמחשב "מתרגל") זה משתפר להפתעתי.. אין לי מושג אילו תהליכים קורים בדיוק.. אבל זה פשוט ככה..

*אולי עדכונים של ווינדוס? ו/או אנטיוירוס שונה? .. אין לי מושג כבר..

פורסם

תשנה כותרת , ותתחיל לתקן את המחשב (וירוסים ספייואר אולי אפילו Repair ל Windows ) ..

פורסם

יש לי אותה בעיה בדיוק, זו בעיית תאימות חומרה.

גם לי הויסטה עולה משהו כמו שעה.

ניסיתי לעדכן את הBIOS ועשכיו היא בכלל לא עולה... אלא ישד רק BSOD.

פורסם

אני לא מכיר את הבעיה אבל מה שאתה צריך לעשות זה דברים בסייסים:

* לבדוק בsafe mode.

* התקנה נקייה של ויסטה ולהתחיל להחליף חומרה (אפילו להשאיל מהחבר) לבדיקה, משהו גורם לבעיה הזו..

פורסם

פותח הת'רד, תערוך בבקשה את הכותרת בהתאם לחוקי הפורום או שהת'רד יינעל ותתווסף לך אזהרה.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים