פורסם 2007 במאי 2418 שנים מחבר אני בעד שינגנו מכל השירים שלהם ... כי זאת ההופעה הראשונה שלהם בארץ ... אם יבואו עוד פעם אז שינגנו שירים חדשיםאת מחכה לשמוע את סטוקהולם בלייב
פורסם 2007 במאי 2418 שנים פאקקקקקקקאיזה אדיר!!!נראה פסטביל רוק כולכך כולכך טוב!מיוז פלצבו ועוד מיליון להקהות ישראליות טובותאיזה חלום !!!יוווווווווווווווווווווווווווווווודן (זה שפתח את הדיון) שלח לי SMS וחשבתי שהוא מזיין לי את השכל אבל זה נכוןןןןןדן אוהב אותך!מיוזזזזזזזזזזזזזזזזז סוף סוף!!! יאיייייייייי*לא מצליח לירגע, שולח לכל העולם הודעות במסנג'ר *
פורסם 2007 במאי 2418 שנים הלוואי הלוואי הלוואי.אבל ...אני הייתי מחכה במקומכם לפני שהייתי רץ להזמין כרטיסים, אל תשכחו, אנחנו גרים בישראל, שום דבר כאן לא יציב.כמעט כל אמן גדול שהיה אמור להופיע בארץ בשנים האחרונות ביטל ברגע האחרון, אז זה ממש לא בטוח ...
פורסם 2007 במאי 2418 שנים מילה אחת Hysteria!!!זה השיר שאני הכי רוצה שינגנו... אחר כך Stockholm syndrome, butterflies and hurricaneועוד כ"כ הרבה...
פורסם 2007 במאי 2418 שנים black home, new born, the rejction האם אני יצטרך למשכן תבית בשביל כרטיס? והאם גם האם יבטלו בדקה ה90?
פורסם 2007 במאי 2418 שנים stockholm syndrome, tsp, PLUG IN BABY, time is running out (כולל הריקוד של מתיו , מי שמבין),new born, assassin, hysteria, hyper music, dark shines, feeling good, knights of cydonia. שזה יהיה הפלייליסט שלהם בהופעה ואני אמות בשלווה.
פורסם 2007 במאי 2418 שנים מחבר , Apocalypse Please , Time is Running Out , Stockholm Syndrome ,Hysteria, Butterflies and Hurricanes Thoughts of a Dying Atheist , The Small PrintTake a Bow , Starlight , Map of the Problematique , City of Delusion , Knights of Cydonia New Born , Feeling Good , Sunburn , Muscle Museum , Cave , Citizen Erased , Micro Cuts , יש עוד כמהאבל בעקרוןזהו אני אדם מאושר
פורסם 2007 במאי 2418 שנים כן.. זה פסטיבל.. זה אמור להיות יקרבכל מקרה אני מאוד בפנים!11!!1! ברגע שתהיה אפשרות להזמנה באינטרנט- אני קונה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.