עבור לתוכן

Heroes - עונה 1 פרק 23 (פרק אחרון לעונה)+ת'רד סיכום עונה

Featured Replies

פורסם

זהו. נגמר. פיניטו.

נגמרה העונה הראשונה של גיבורים.

את הפרק כנראה כבר ראיתם.

אז מה אתם חושבים, השערות לעונה הבאה, ושאר דברים שנוגעים לסדרה לפה.

* אני יודע שיש ת'רד ענק ב"אקטואליה ותרבות", אבל צריך להתחיל מחדש, הדיון ההוא כבר עמוס (והוא גם לא בדיוק בפורום הנכון).

נ.ב: הנה הקומיקס האחרון לעונה: http://www.nbc.com/Heroes/novels/downloads/Heroes_novel_034.pdf

מי שעוד לא קרא את כל השאר, שירוץ לקרוא אותם. הם משלימים את הפרקים עצמם, ויש בהם כמה פרטים שבכלל לא מוזכרים בפרקים.

:xyxthumbs:

כמה לינקים:

* האתר הרשמי של הסדרה

* Heroes ב-TV.com

* האתר הישראלי של הסדרה

* Heroes ב"תפוז"

פורסם

לא הבנתי? פיטר ונתן מתו?

ולמה פשוט הירו לא יכל לשגר את פיטר לאיזה חור נידח ולהשתגר בחזרה ופיטר כבר היה טס בחזרה או שהירו היה בא לקחת אותו?

פורסם
  • מחבר

אני חושב שרק ניית'ן מת. כי הוא לא חסין כמו פיטר.

לפיטר יש שני כוחות שמגינים עליו, גם של קלייר, וגם טד (במקרה שהוא מתפוצץ אז לא קורה לו כלום, גם אם לא היה לו את הכוח של קלייר).

ואותו דבר אפשר להגיד על רוב הפרקים בעונה, או בכלל על כל העונה, שיש המון דברים לא הגיונים.

ודברים שהיו יכולים להפתר בהרבה יותר קלות, כמו הדברים שהצעת.

ולהמשיך את הרעיון שלך: בגלל שסילאר העיף את הירו לבניין והוא היה צריך להשתגר בגלל זה, הוא היה יכול לחזור מיד לפלאזה ולעשות בדיוק את מה שכתבת.

עוד רעיון הוא שפיטר היה יכול לעוף לבד. או אפילו לשגר את עצמו (הרי הוא כבר ספג את הכוחות של הירו מהפעם הראשונה שהוא פגש אותו (ברכבת), אז הוא היה יכול להשתמש בהם בהרבה מצבים).

פורסם

פיטר לא יכול לעוף או לשגר את עצמו, הוא מתרכז בלא להתפוצץ. הירו עדיין לא שולט בכוחות שלו במלואם, לכן הוא הגיע ליפן במאה ה- 18.

יש סיכוי שניתן עדיין חי, אם הוא עזב את פיטר לפני שהתפוצץ, אבל זה לא סביר.

מאוד לא אהבתי את זה שסיילר שרד. טריק ישן. יש לי רושם שהוא לא ישרוד את הפרק הראשון - מקסימום השני - של העונה השניה ושהרע היותר גרוע ממנו שהוזכר בפרק יהיה זה שיהרוג אותו.

אני די התאכזבתי מהפרק. סיום לא כל כך טוב לעונה מצויינת.

פורסם

פיטר לא יכול לעוף או לשגר את עצמו, הוא מתרכז בלא להתפוצץ. הירו עדיין לא שולט בכוחות שלו במלואם, לכן הוא הגיע ליפן במאה ה- 18.

יש סיכוי שניתן עדיין חי, אם הוא עזב את פיטר לפני שהתפוצץ, אבל זה לא סביר.

מאוד לא אהבתי את זה שסיילר שרד. טריק ישן. יש לי רושם שהוא לא ישרוד את הפרק הראשון - מקסימום השני - של העונה השניה ושהרע היותר גרוע ממנו שהוזכר בפרק יהיה זה שיהרוג אותו.

אני די התאכזבתי מהפרק. סיום לא כל כך טוב לעונה מצויינת.

כבר קראתי מישהו שאמר שסיילר הגיע לביוב איכשהו..

ראיתי את ה-7 דק' האחרונות של הפרק שוב ולא שמתי לב משהו כזה..

אתה יכול להסביר או לתת דקה מדויקת שבה זה קורה?

פורסם

ממש לפני סוף volume 1 מראים את המקום בו סיילר נפל. יש שם כתם דם גדול ושובל של דם שממשיך עד לפתח ביוב פתוח. הגופה, כמובן, לא נמצאת שם.

פורסם

יש המון חורים בעלילה שדיברו עליהם כבר, בנקודות:

1) פיטר יכול לעוף לבד למעלה.

2) רחובות ניו-יורק ריקים מאנשים כל הפרק וגם הכיכר שבה מתרחש סוף הפרק (שנראית די מרכזית)

3) סיילר כן מספיק מהיר בשביל לעצור את הכדורים, אבל לא מספיק מהיר כדי לעצור את ניקי או את האגרופים של פיטר (וכדור אקדח קצת יותר מהיר מהרמת והורדת היד כאגרוף למשל)

4) הירו "הורג" בצורה די עלובה את סיילר. בשביל מה כל הטכניקה שהוא למד מאבא שלו? כדי לרוץ ישר עם החרב? ושוב - למה את זה סיילר לא עצר אבל את הכדורים כן?

5) קלייר יכלה פשוט לירות בפיטר, להרוג אותו ולהוציא את הכדורים ממנו (יריות בבטן ובחזה נגיד, לא בראש, כדי לא לפגוע במוח שאחראי על הכוח שירפא אותו).

ככה אין בעיה ולא צריך שנייתן ימות או שקלייר כ"כ תתייסר באם לירות בו או לא.

6) איך יכול להיות שסיילר חי? אין לו שום כוח שאמור לו לעזור לשרוד חרב שחותכת אותו בחזה. אלא אם המציאו לו כוח חדש שהוא יכול להפוך לבע"ח, ואז אני מניח שגם הג'וק היה אמור לגסוס.

ואכזבות:

7) פעם שלישית כבר שקרב בין פיטר לסיילר מתנהל בצורה עלובה ביותר או שהוא קצר מדי (פעם אחת עם הזכוכית, פעם שניה בעתיד ועכשיו).

8 ) סתם תהיות - למה הציור של הירו שנלחם בדינוזאור לא התממש? או שהציורים הם חוצי עונות? ומה האינטרסים של לינרמן היו בכלל? ואיך נייתן מופיע בסוף ללא אימו? ולמה כולם מסתכלים על הקרב בין סיילר לפיטר בסוף ולא בורחים או עוזרים לפיטר? לא מסוכן קצת למשל לד"ר שורס ולמולי לשהות בקרבת סיילר? ואם הוא היה מנצח את פיטר? או שיעזרו או שיתחפפו. ואיך אף אחד לא התייחס (מהדמויות בסידרה) לגופה של סיילר? אחרי הגופה של פארקמן כן עקבו (מולי ושורס לפחות), אבל מגופתו של סיילר כל הדמויות מתעלמות?

9) חוץ מפיטר, סיילר והירו לתרחיש יום הדין אף דמות לא הייתה נחוצה. גם הריגת טד ע"י סלייר לא קיבלה שום ביטוי בכוחותיו של סיילר (חוץ מהאפשרות שאולי סיילר יתפוצץ בכל זאת), ציפתי שכולם יתאחדו ביחד להציל את העולם ושכל כוח יבוא לידי ביטוי או משהו.

10) לינדרמן שהוזכר בהתחלה הסידרה הרבה כדמות בעלת כוח וחשיבות לא תרם בכולם לעלילה ולא הבנו את מניעיו.

11) דמויות יחסית מרכזיות שנעלמו בלי התייחסות של אף דמות אחרת בסידרה אליהן - האיטי (הוא לא יכל לעצור את סיילר ו/או פיטר? הוא חוסם כוחות). זאק. קלוד (הבלתי נראה).

פורסם

סיום לא משהו.

פורסם

דיי מאוכזב מהפרק האחרון, כבר ציפיתי לאיזה קרב מגניב או משהו, לא שני אגרופים וזהו.

חבל אבל עדיין אחלה סידרה, נראה מה יהיה בעונה השנייה.

פורסם

יש המון חורים בעלילה שדיברו עליהם כבר, בנקודות:

1) פיטר יכול לעוף לבד למעלה.

2) רחובות ניו-יורק ריקים מאנשים כל הפרק וגם הכיכר שבה מתרחש סוף הפרק (שנראית די מרכזית)

3) סיילר כן מספיק מהיר בשביל לעצור את הכדורים, אבל לא מספיק מהיר כדי לעצור את ניקי או את האגרופים של פיטר (וכדור אקדח קצת יותר מהיר מהרמת והורדת היד כאגרוף למשל)

4) הירו "הורג" בצורה די עלובה את סיילר. בשביל מה כל הטכניקה שהוא למד מאבא שלו? כדי לרוץ ישר עם החרב? ושוב - למה את זה סיילר לא עצר אבל את הכדורים כן?

5) קלייר יכלה פשוט לירות בפיטר, להרוג אותו ולהוציא את הכדורים ממנו (יריות בבטן ובחזה נגיד, לא בראש, כדי לא לפגוע במוח שאחראי על הכוח שירפא אותו).

ככה אין בעיה ולא צריך שנייתן ימות או שקלייר כ"כ תתייסר באם לירות בו או לא.

6) איך יכול להיות שסיילר חי? אין לו שום כוח שאמור לו לעזור לשרוד חרב שחותכת אותו בחזה. אלא אם המציאו לו כוח חדש שהוא יכול להפוך לבע"ח, ואז אני מניח שגם הג'וק היה אמור לגסוס.

ואכזבות:

7) פעם שלישית כבר שקרב בין פיטר לסיילר מתנהל בצורה עלובה ביותר או שהוא קצר מדי (פעם אחת עם הזכוכית, פעם שניה בעתיד ועכשיו).

8 ) סתם תהיות - למה הציור של הירו שנלחם בדינוזאור לא התממש? או שהציורים הם חוצי עונות? ומה האינטרסים של לינרמן היו בכלל? ואיך נייתן מופיע בסוף ללא אימו? ולמה כולם מסתכלים על הקרב בין סיילר לפיטר בסוף ולא בורחים או עוזרים לפיטר? לא מסוכן קצת למשל לד"ר שורס ולמולי לשהות בקרבת סיילר? ואם הוא היה מנצח את פיטר? או שיעזרו או שיתחפפו. ואיך אף אחד לא התייחס (מהדמויות בסידרה) לגופה של סיילר? אחרי הגופה של פארקמן כן עקבו (מולי ושורס לפחות), אבל מגופתו של סיילר כל הדמויות מתעלמות?

9) חוץ מפיטר, סיילר והירו לתרחיש יום הדין אף דמות לא הייתה נחוצה. גם הריגת טד ע"י סלייר לא קיבלה שום ביטוי בכוחותיו של סיילר (חוץ מהאפשרות שאולי סיילר יתפוצץ בכל זאת), ציפתי שכולם יתאחדו ביחד להציל את העולם ושכל כוח יבוא לידי ביטוי או משהו.

10) לינדרמן שהוזכר בהתחלה הסידרה הרבה כדמות בעלת כוח וחשיבות לא תרם בכולם לעלילה ולא הבנו את מניעיו.

11) דמויות יחסית מרכזיות שנעלמו בלי התייחסות של אף דמות אחרת בסידרה אליהן - האיטי (הוא לא יכל לעצור את סיילר ו/או פיטר? הוא חוסם כוחות). זאק. קלוד (הבלתי נראה).

התממש במוזיאון, כשהוא גנב חיקוי של החרב.

פורסם

אני לא מבין זה איך תמיד כשפיטר וסיילר נפגשי סיילר תופס את פיטר ופיטר חסר אונים גיי כזה...

הרי שהוא לידו יש לו את כל הכוחות שלו + הכוחות האחרים שהוא "ספג" אז הוא יכול גם לפתוח לו תמוח או כל דבר אחר שסיילר עושה...מה הקטע? בגלל שהוא חסר ביטחון?

פורסם

ואכזבות:

8 ) סתם תהיות - למה הציור של הירו שנלחם בדינוזאור לא התממש? או שהציורים הם חוצי עונות?

6) ראיתי איפשהו שמישהו העלה תיאוריה שהוא לקח "כוחות" מהג'וקים. גם כשהוא היה כלוא וגם ליד הביוב אליו הוא ברח, היו מקקים "סטנדרטיים". בזמן שהוא היה כלוא, הוא הסתכל על הג'וק באיזו סצינה, זבזמנו נראתה כמו סצינה מעוררת רחמים של אדם כלוא. סורש דיבר על היכולות הייחודיות של מקקים לשרוד בתנאים קשים... יש מצב שכל זה קשור...

אגב, גם לא ראו אותו לוקח כוח של מישהו שמקפיא - ויש לו את הכוח הזה. אז אי אפשר לשלול שום דבר...

לגבי 8, הציור כן התממש. כשהוא היה במוזיאון, היה עמד מול הדינוזאור עם החרב, באותה צורה בדיוק, כמו שקרה בציור.

dorviper, הוא לא צריך את הכוחות של סילאר בשביל לפתוח לו את המוח. יש לו כבר טלקינזיס (ואגב, הוא קלט את זה מסילאר פעם ראשונה שהם נפגשו).

יש משהו אחד שלא הבנתי. סילאר אמר לפיטר "אתה כמוני, אני רוצה לדעת איך זה עובד" כשהוא התחיל לפתוח לו את הראש.

זה אומר שגם סילאר סופג יכולות והוא פותח להם את הראש רק כדי ללמוד איך זה עובד בשביל שהוא ידע להשתמש בהם יותר טוב?

פורסם

לא, הוא פותח את הראש בשביל לקבל את הכוחות.

פורסם

כמה אתם מקטרים...

ועוד על איזה שטויות !

תהנו מהסדרה בלי לחשו על זה וזהו !

ולפי דעתי הרבה דברים שאמרתם פה יוצגו בעונה שנייה !

ד"א אחת הסדרות הטובותתת ! ושמעתי שהעונה השנייה תתחיל באוקטובר ! :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים