פורסם 2003 בינואר 2922 שנים מה שכן, היא צריכה דחוף שיננית. טוב האמת היא שאמא שלה נראית כך: אז אני מבין מאיפה ההשראה. או אולי בעצם העששת אכלה לה את המוח!
פורסם 2003 בינואר 2922 שנים אני כבר רואה איך ארצות הברית תדרוש מישראל לקיים חקירה בנושא ולהסגיר את התינוקת
פורסם 2003 בינואר 2922 שנים אני כבר רואה איך ארצות הברית תדרוש מישראל לקיים חקירה בנושא ולהסגיר את התינוקת בשביל מה להם?
פורסם 2003 בינואר 2922 שנים אני כבר רואה איך ארצות הברית תדרוש מישראל לקיים חקירה בנושא ולהסגיר את התינוקת בשביל מה להם? איפה היא אמרה שהתינוקת עשתה עלייה? (באופן לא חוקי) - במשפט אפוטרופוסות
פורסם 2003 בינואר 3022 שנים אני כבר רואה איך ארצות הברית תדרוש מישראל לקיים חקירה בנושא ולהסגיר את התינוקת לישראל לא צריכה להיות בעיה מיוחדת להסגיר את התינוקת, אם האם אינה בעלת אזרחות ישראלית.
פורסם 2003 בינואר 3022 שנים אתם יודעים שהתינוקות המשובטים לא באמת קימים, נכון?הכת המטומטמת הזו רק טענה שהיא שיבטה תינוקות, למרות שאין לה אפילו את הידע לעשות זאת. (אגב,אם באמת תינוקת כזו היתה נמצאת בישראל, היה יותר רעש תיקשורתי, זה לא היה עובר בכזה שקט!)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.