פורסם 2003 בינואר 2922 שנים מ-ד-ה-י-ם-!-!-!מישהו חייב לנסות להוציא מהם את הלינק של הטריילר עצמו.. אני חייב את זה על המחשב!!
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים מישהו חייב לנסות להוציא מהם את הלינק של הטריילר עצמו.. אני חייב את זה על המחשב!!חפש בקאזאא. דברים כאלה נפוצים שם.
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים סרט טיפשי שחקנים גרועים אבל אחלה מכוניות!!!אם אתם מחפשים סרט ענק כנסו לכאן ובחרו בטריילר של הסופר בול
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים מחבר סרט טיפשי שחקנים גרועים אבל אחלה מכוניות!!!אם אתם מחפשים סרט ענק כנסו לכאן ובחרו בטריילר של הסופר בולאתה פשוט לא יודע לזהות שחקנים מעולים. וואן דיזל היה שחקן מעולה במהיר ועצבני המקורי. פול ווקר היה גם לא רע.סרט עם עלילה מהירה ולא מסובכת מידי, בדיוק כמו שאני אוהב.
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים סרט טיפשי שחקנים גרועים אבל אחלה מכוניות!!!אם אתם מחפשים סרט ענק כנסו לכאן ובחרו בטריילר של הסופר בולאתה פשוט לא יודע לזהות שחקנים מעולים. וואן דיזל היה שחקן מעולה במהיר ועצבני המקורי. פול ווקר היה גם לא רע.סרט עם עלילה מהירה ולא מסובכת מידי, בדיוק כמו שאני אוהב.עלילה מהירה - בטח שכןלא מסובכת - כמובן (אחרת המוח של צופים בסרטי אקשן היה נמס מהמאמץ)אבל אל תגיד לי שהשקנים האלו יודעים לשחק!
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים מחבר סרט טיפשי שחקנים גרועים אבל אחלה מכוניות!!!אם אתם מחפשים סרט ענק כנסו לכאן ובחרו בטריילר של הסופר בולאתה פשוט לא יודע לזהות שחקנים מעולים. וואן דיזל היה שחקן מעולה במהיר ועצבני המקורי. פול ווקר היה גם לא רע.סרט עם עלילה מהירה ולא מסובכת מידי, בדיוק כמו שאני אוהב.עלילה מהירה - בטח שכןלא מסובכת - כמובן (אחרת המוח של צופים בסרטי אקשן היה נמס מהמאמץ)אבל אל תגיד לי שהשקנים האלו יודעים לשחק!השחקנים יודעים לשחק מעולה. יצא לך לראות את xXx? וון דיזל פשוט שלט שם!
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים אוקי אז הוא שיחק בטריפל צאקס יותר טוב ממהיר ןעצבני אבל עדיין ... Vin Desil Suck ass!!!
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים מחבר אוקי אז הוא שיחק בטריפל צאקס יותר טוב ממהיר ןעצבני אבל עדיין ... Vin Desil Suck ass!!!אהה.. כן, STFU.
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים נראה שאתה באמת אוהב את הבנאדם!!אבל אתה עוד תגדל ותבין שדיזל שלך הוא הסילבסטר סטלון של שנות האלפיים שזה ממש אבל ממש גרוע
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים מחבר נראה שאתה באמת אוהב את הבנאדם!!אבל אתה עוד תגדל ותבין שדיזל שלך הוא הסילבסטר סטלון של שנות האלפיים שזה ממש אבל ממש גרועאתה יכול אולי, בבקשה, להיות יותר מתנשא ומגעיל?
פורסם 2003 בינואר 3122 שנים האמת שלא!קראתי את ההודעות שלי וזה באמת היה מגעיל אז סליחהאבל עדיין אני חושב שדיזל הוא שחקן גרוע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.