פורסם 2007 במאי 2118 שנים שלום, יש לי בעיה מעצבנת ב- VP930 שקניתי לא מזמן. לפעמים כשאני רואה סרט מדי פעם המסך ניהיה בוהק(אני מסוגל לראות אור לבן בהיר הבהוק על גבי השוליים השחורים של הסרט). רואים את התמונה מצוין וחוץ מזה אין בכלל בעיות אבל העניין הזה לא נעלם וחוזר על עצמו. למי שנתקל בבעיה דומה ב-VP930 בבקשה שיעזור לי לסדר את זה.
פורסם 2007 במאי 2218 שנים שלום, יש לי בעיה מעצבנת ב- VP930 שקניתי לא מזמן. לפעמים כשאני רואה סרט מדי פעם המסך ניהיה בוהק(אני מסוגל לראות אור לבן בהיר הבהוק על גבי השוליים השחורים של הסרט). רואים את התמונה מצוין וחוץ מזה אין בכלל בעיות אבל העניין הזה לא נעלם וחוזר על עצמו. למי שנתקל בבעיה דומה ב-VP930 בבקשה שיעזור לי לסדר את זה.מכיוון שהבעיה רק בשוליים השחורים זה מחשיד כבעיית codec.תבדוק עם נגן אחר. תתקין FFDSHOW.
פורסם 2007 במאי 2218 שנים מחבר על גבי השוליים השחורים רואים בברור את הלבן אך על התמונה של הסרט עצמו ישנה גם מעין הילה לבנה אך היא בקושי מורגשת ביחס לשוליים השחורים.
פורסם 2007 במאי 2418 שנים מחבר התקנתי את הגירסא האחרנה של FFDSHOW והדבר לא עזר. התופעה חוזרת על עצמה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.