פורסם 2007 במאי 2118 שנים http://markets.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=ns20070521_411241&layer=hp&layer2=headarticle&layer3=marketמדובר בכ-5.2 מיליון שקל, לא כולל תנאים סוציאליים ומצנח זהב. זאת אומרת כ-20,000 ליום עבודה.
פורסם 2007 במאי 2118 שנים *מסכנהתקרא את הכתבה, זה נמוך משמעותית מהשאר. ואני בהחלט חושב שהתופעה שכולם מסתכלים לכולם בכיס צריכה להפסק.האם כל מי שבוכה על המשכורות שמקבלים הבכירים עושה משהו בשביל עצמו? האם הוא לומד או למד בשביל לצאת מהמצב שלו? האם הוא ניסה בכלל? אז דיי לבכות ולכו לעשות משהו עם עצמכם!
פורסם 2007 במאי 2118 שנים מה הייתי עושה אם הייתי מקבל משכורת של יום שלה...והם עד-כדי כך מוכשרים שהמשכורת שלהם כ"כ גבוהה???
פורסם 2007 במאי 2118 שנים אתה מנהל בנק שמרוויח מאות מיליוני דולרים בשנה? כשתיהיה אז גם לך תגיע כזאת משכורת.כולם חושבים שהמנהל לא עושה כלום וכולם עובדים סביבו, בלי ניהול אין עבודה נקודה.
פורסם 2007 במאי 2118 שנים מה הייתי עושה אם הייתי מקבל משכורת של יום שלה...והם עד-כדי כך מוכשרים שהמשכורת שלהם כ"כ גבוהה???הדירקטורים חושבים שכן-וזה מספיקתחשבו על הכמויות של כסף שמנהל יכול להכניס, זה מתגמד לעומת המשכורת שלו
פורסם 2007 במאי 2118 שנים מה אני אגיד- כל הכבוד לה.. כל עוד אדם מרוויח את לחמו ביושר לא משנה כמה הוא מרוויח
פורסם 2007 במאי 2118 שנים *מסכנהתקרא את הכתבה, זה נמוך משמעותית מהשאר. ואני בהחלט חושב שהתופעה שכולם מסתכלים לכולם בכיס צריכה להפסק.האם כל מי שבוכה על המשכורות שמקבלים הבכירים עושה משהו בשביל עצמו? האם הוא לומד או למד בשביל לצאת מהמצב שלו? האם הוא ניסה בכלל? אז דיי לבכות ולכו לעשות משהו עם עצמכם!מחזק.
פורסם 2007 במאי 2118 שנים מחבר מה אני אגיד- כל הכבוד לה.. כל עוד אדם מרוויח את לחמו ביושר לא משנה כמה הוא מרוויח זה משנה לבעלי המניות למשל : אבל וזה באמת שכר יחסית לא גבוה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.