עבור לתוכן

פרק סיום העונה של סמולוויל: מה לעזאזל הולך פה ?!(ספויילרים)

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון: זהירות ספויילרים.

דבר שני: מישהו פה רואה סמולוויל?

לפני כמה ימים יצא פרק סיום העונה, ואני רוצה להגיד משהו אחד: המוזריות של הסדרה גדלה בכל עונה בצורה אקספוננטיאלית..

אם בהתחלה קלארק היה צריך רק להלחם בפריקים שהזדהמו עם המטאורים, עכשיו הוא צריך להתמודד גם עם כל המוזרים, גם עם לקס, גם עם ליונל(שכל יומיים מחליף צד), עם יצורים מוזרים מאיזור הפאנטום, ובאמצע גם לקלואי יש כוחות ולאנה מתפוצצת.

מה דעתכם על מה שהולך פה? איך קלארק אמור לנצח את הדבר הזה? מה יהיה בעונה הבאה?

והאם לאנה באמת התפוצצה?(אני חושב שהיא ביימה את מותה בגלל שגם רואים את המשאית עוברת לפני שהיא מתפוצצת)

מה שכן, פרק הסיום היה מעולה לדעתי, הרבה יותר טוב מהרבה פרקים אחרים העונה.

פורסם

אני ראיתי..

לדעתי העונה ה6 היא הכי גרועה.. וגם בכל העונות הקודמות בפרקים האחרונים היה יותר אקשן ומתח .. גם הם יותר מדי מתחו את העונה הזאת.. אולי יהיה שיפור בשביעית..

ובעיקרון בעונה הזאת רק נפתחו תעלומות ולא נפתרו..

פורסם

העונה השביעית מגיעה עוד חצי שנה :-X

כלומר סאות'פארק וסמולוויל יחזרו יחד וכנל לגבי My name is earl נראה לי

פורסם

וגם Heroes (עונה 2 מתחילה באוקטובר)

פורסם
  • מחבר

:-\ כנראה שאת זה אני כבר לא אראה...(צבא)

וד"א, למי שלא יודע, הגיבור עם העיניים האדומות הוא הmartian manhunter מהקומיקס, והמפלצת שנלחמה בקלארק היא Bizarro גם כן מהקומיקס.

פורסם

תגידו, אני היחיד שדילג על פרק 20?

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי, למה לדלג על 20?

פורסם

זה היה פרק דפוק ברמות.

כל העונה הזאת בכלל תת רמה, היה חסר בה משהו שהיה בעונות הקודמות, לא יודע בדיוק איך להסביר, אבל בכל פרק שראיתי הייתי מדלג קדימה מרוב שעמום.

פורסם

תרשום בכותרת של איזו עונה?

פורסם

מה לעזאזל הייתה התמונה האחרון של קלארק ''הרשע'' שהוא עף והפנים שלו ''נשברות'' לכמה חלקים?זה היה הsilver surfer מfantastic 4? :s07:

פורסם

עונה באמת קצת מתוחה כמו מסטיק .. אבל בכל מקרה אני מחכה לעונה ה 7 (צופה נלהב .. חח )

פורסם
  • מחבר

מה לעזאזל הייתה התמונה האחרון של קלארק ''הרשע'' שהוא עף והפנים שלו ''נשברות'' לכמה חלקים?זה היה הsilver surfer מfantastic 4? :s07:

לא. זה ביזארו(תקרא בויקיפדיה-bizarro), וזה המראה האופייני שלו.

פורסם

אחד הפרקים ההזויים!! אני לא מאמין שלאנה מתה!! (למרות שהיו חייבים להוציא אותה מהתמונה מתישהו...)

פורסם
  • מחבר

שוב-אני לא מאמין שהיא מתה. אני חושב שהיא ביימה את מותה, גם לקס אפילו לא ידע על זה שהיא התפוצצה.

פורסם

אין מצב שהיא מתה.

הסדרה צריכה לשמור על עקביות עם הקומיקס (בגדול), ולכן לא נראה לי שהרגו אותה כ"כ מהר.

נדמה לי שהיא איכשהוא נכנסה לתוף המשאית הזאת שעברה שם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים