פורסם 2007 במאי 2018 שנים תמיד היה בסדר ועכשיו אין זיהוי! כשאני מכניס זיכרון USB ליציאת USB יש איזה אייקון קטן בשורת המשימות USB ROOT ואני מקבל הודעה כמצ"ביש לי XPולוח אםEpox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio)כנראה שזה הלוחhttp://www.epox.com/USA/product.asp?ID=EP-8RDA3Iעריכהכאשר אני מכניס את זיכרון USB ישירות ליציאה אז עובד, אבל כאשר אני מחבר דרך כבל מאריך אז יש לי בעייה כנ"ל.העניין: אם הכבל היה דפוק לגמרי - אז למה יש זיהוי של XP בשורת המשימות שאני מנסה להכניס רכיב USB וגם המנורה של זיכרון ה-USB כן דולקת דרך הכבל המאריך? הבעייה זהה בכל יציאות ה-USB של הלוח[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במאי 2018 שנים גם לי יש תבעיה עם הארדיסק wd passport המחשב לא מזהה אותו! תעזרו לשנינו בבקשה
פורסם 2007 במאי 2018 שנים של הUSB/ציפסט....אין לי מושג איפה למצוא את זה תוכל להסביר לי או להביא לי לינק? (המפרט בצד)לוח אם: asus p4p800
פורסם 2007 במאי 2018 שנים באתר של יצרנית הלוח..השתמשתי בחיפוש באתר שלהם וחיפשתי גם בגוגל אך ללא צלחהאשמח אם תוכל לתת לי לינק ישיר.
פורסם 2007 במאי 2018 שנים תודה רבה נקווה שזה יעזור כי בינתיים ניסיתי עידכונים ממיקרוסופט והפעלתי מחדש לא עזר אני אנסה את מה שנתת תודה[br]פורסם בתאריך: 20.05.2007 בשעה 21:58:48לא עבד הורדתי כל מה שמתאים והתקנתי הפעלתי מחדש וזה לא עזרעוד רעיונות?פשוט ההארדיסק דולק זה בטוח כי מרגישים שהוא עובד שמחזיקים אותו ונדלקת הנורה הכחולה
פורסם 2007 במאי 2018 שנים מחבר אני לא מצליח להוריד דרייברים מעודכנים ללוח שלי גם לא מאתר היצרןאפשר עזרה?Epox EP-8RDA3(I)
פורסם 2007 במאי 2118 שנים מחבר תודה רבה!!!אבל נדמה לי שיש לי כבר דרייבר מעודכן וזה לא פתר את הבעייה.בכל מקרה מישהו הביא לי קובץ כזהnForce_5.10_WinXP2K_WHQL_internationalאז מה להתקין? את הקובץ שהביאו לי או את הלינק המצוטט שתיאורו להלן?NF2+MCP driver for Win XP
פורסם 2007 במאי 2118 שנים תתקין את הקובץ מהאתר של החברה..במקרה שלא יעזור תשתמש במה "שמישהו הביא לך"..
פורסם 2007 במאי 2118 שנים מחבר הקובץ שהביאו לי הוא גם מאתר החברה, רק האתר ההולנדי שלה (שמה הDOWNLOAD עבד)האם להסיר את הדרייבר הקיים? (אני בטוח שהוא הכי מעודכן)ואם כן - איך? ממנהל ההתקנים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.