עבור לתוכן

לגבי האינטרנט דחוף

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני נכנס לפעמים לאתרי קתלוגים למכירות חלקים למחשבים כמו זאפ,נועה מחשבים,משהו עם PC בסוף אתר ישראלי.

אז ככה לפעמים אני הולך להתקלח לאכול וחאותי הקטנה מגיעה למחשב ונוגעת בו אז האינטרנט פתוח באתרי קנייה של חלקי מחשב אז שאני מגיע אני רואה שהיא סגרה לי חלונות ופתחה חלונות באינטרנט אז הפחד שלי הוא שהיא חייבה אותי באיזה שהוא מוצר ועוד אז השאלה שלי היא אם חס וחלילה היא הזמינה מוצר מאחד האתרים אז נכון היא צריכה לעשות על חשבון הכרטיס אשראי האם זה נכון.

והאם יכולים לחייב אותי על ידי המחשב אפילו בלי הקוד של הכרטיס אשראי אלה דרך איתור המחשב דרך האינרנט הוא שאולי הם יתקשרו לספקית אינטרנט שלי ושאלו אותה איפה אני גר האם יכול להיווצר מצב כזה.

הייתה בשבוע האחרון זאיזה שהוא אתר מכירות ישראלי לחלקי המחשב נראה לי שקוראים לו ככה www.iqpc.co.il משהו כזה ובטעות לחצתי על מוצר בלינק שרשום לקניה וישר יצאתי מהאינטרנט אז איך אני יודע אם אני מחוויב או לא כי לא ראיתי באתר שרשום סל הקניות שלי אז מה אני עושה כדי לדעת אם חוויבתי הוא לא.

2.אחותי נכנסה לאתר נענע לקתגוריה של ג'נענע והיא נכנסה אחר כך לקתגוריה של מדור קוסמות משהו כזה והתחילה לראות סרטונים על קסמים וכול זה האם זה עולה כסף הסרטונים שהיא ראתה היא לא נתנה שום פרטים.

נתנאל

פורסם

לא.

לא.

פורסם

יש לך בעיה רצינית של פאראנויה

פורסם

אני הייתי מחליף זהות וכתובת במידי אם הייתי במקומך

פעם זה קרה לחבר שלי ודפקו לו בדלת באמצע הלילה שבע רוסים עם רוטווילרים שביקשו את הכסף

צא מהפרוניה :kopfpatsch: זה לא הגסטפו כאן!

פורסם

לא יחייבו אותך על שום דבר "דרך האינטרנט" אם לא נתת אמצעי תשלום כלשהו (מס' כ.אשראי, חשבון בנק וכו')

אין לך מה לדאוג.

פורסם

אם לחצת על מוצר לקנייה אכלת אותה אתה משלם על זה, הם יודעים הכל עליך, הם יתקשרו לספק האינטרנט שלך לברר איפה אתה גר, הם בדר"כ באים בלילה וחוטפים ילדות קטנות אז במקומך הייתי מחביא את אחותך.

פורסם

חחח חבורת מנייאקים...

הוא עוד ייקח את מה שאתם אומרים ברצינות..

פורסם

חחח חבורת מנייאקים...

הוא עוד ייקח את מה שאתם אומרים ברצינות..

אחי תכין למקרה חירום ווזלין למה מנחם לא אוהב אנשים שלא משלמים

מי יודע אולי הוא עוד ישלח לך כמה מכסחים לבית אז עדיף להראות להם שאתה כבר הכנתה את החומר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים