פורסם 2007 במאי 2018 שנים אריק..הצלחתי לחבר הכל חוץ מאת הבית האחרון לגז.. אם משעמם לך דבר תוסיף כבר איך עושים את מה שהסברת לי ..אני רוצה קומבינות
פורסם 2007 במאי 2018 שנים מחבר הכל חוץ ממשהו לא נחשב זה חייב להיות ה-כ-ל ו...אני אוסיף, היום בערב מתישהו. עריכה : לא משנה..
פורסם 2007 במאי 2018 שנים אה המורה שלנו למחשבים הביא לנו את זה בכיתה י' כ"משחק לוגי"אם אני לא טועה אין פתרון לדבר הזה...תמיד יישאר חיבור אחד חסראף אחד בכיתה לא פתר וגם לא המורה עצמו(הוא רצה שעל כל תרגיל נשבור תראש לבד...על הספציפי הזה אני חושב שאין פתרון)
פורסם 2007 במאי 2018 שנים פאק זה נשמע כולכך פשוט- אבל זה לא! עריכה: עכשיו קראתי את הדיון זה בלתי אפשרי"? גאונייי!
פורסם 2007 במאי 2018 שנים זה בלתי אפשרי מתמטית. מוכח בתורת הגרפים די בפשטות. (הערה: אהבתי את הטריק בסרטון, זה באמת עובד ).
פורסם 2007 במאי 2018 שנים מחבר וזה כתוב בת'רד הזה אולי 4 פעמים כבר, ואנשים עדיין מנסים לפתור את זה, אני אומר שינסו, מה רע...
פורסם 2007 במאי 2018 שנים ערכתי את ההודעה שלי. והצלחתי עם הטריק הזה (אני חושב שלזה היתה הכוונה בחידה)
פורסם 2007 במאי 2018 שנים הצלחתי. הנה סקרין שוט:ואו פתרון ממש יפה, אפילו לא חשבתי על זה!קבל ח"ח על המחשבה היצירתית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.