פורסם 2007 במאי 2018 שנים מישהו יכול להמליץ על מקצוע שקל לשפר בבגרויות של התקופה הנוכחית דבר אשר יגרורהעלאת רמת הסכם בנק' או 2 ??הכוונה אינה לאנגלית או מתמטיקה אלא למקצועות אחרים \ לא שגרתיים...תודה !
פורסם 2007 במאי 2018 שנים נקודה או שתיים? אולי איזשהו מקצוע 5 יחידות שיש לך כרגע אפס בו ואתה תעלה אותו ל-100
פורסם 2007 במאי 2018 שנים מחבר חשבתי על מתמטיקה יש לי 80 ב-5 וראיתי שאם אני משפר ל-90 זה מעלה בנק' ורבע וזה המון !אבל אולי מדעי הת_ת או משהו קל כזה... ?
פורסם 2007 במאי 2018 שנים מחבר יחידה בתקשורת\קולנוע אולי? משהו תיאורטי יותר... ושיעזור יותר מרבע נקודה...
פורסם 2007 במאי 2018 שנים המבחן הוא תיאורתי לגמרי, קל ופשוט, בעיקרון זה ניתוח סרטים ודוגמאות, זה הכל.המעשי זה 4 יחידות נוספות.
פורסם 2007 במאי 2218 שנים ^^^^^^^ פיסיקה- שתי ציפורים במכה. גם ציון וגם פטור מבחינה, מה יכול להיות טוב יותר.
פורסם 2007 במאי 2218 שנים על מה אתה מדבר? פטור מבחינה? ??? בטכניון, אם אין לך מעל ציון מסויים (אני חושב ~80) בפיסיקה 4/5 יחידות, אתה צריך להבחן בבחינה פנימית כדי לקחת קורסים בפיסיקה. עדיף לך לעשות בגרות מאשר לבזבז זמן וכסף על קורסי השלמות.
פורסם 2007 במאי 2318 שנים לא רק בטכניון.בטכניון מה שכן , הפיסיקה (בעיקר 5 יחידות) מקבלת בונוס עצום שיכול להפוך את הסכם על פיו.בבאר שבע ד"א פיסיקה היא תנאי הכרחי לכל מדעי ההנדסה והיא אחד מהציונים לסכם בהנדסה ושם בכלל, בלי פיסיקה בציון טוב ב5 יחידות אין כמעט סיכוי להתקבל.ליביו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.