עבור לתוכן

גאידקאקא מודה שהוא הולך לקנות את ראשות עיריית ירושלים

Featured Replies

פורסם

איפה ראית שהוא הודה בזה?

אתה מדבר שטויות...

פורסם
"אני לא עומד להתמודד כמו כל פוליטיקאי, אני לא פוליטיקאי מקצועי", אמר המיליארדר. "אני פשוט עומד להיות ראש העיר, זו עובדה".

עדיין לא מאוחר להסגיר אותו לצרפת.

פורסם

יש לו קשר ליהדות, חוץ מהתרומות ?

מה הקשר שלו לישראל בכלל ? אולי הוא רואה במדינה שלנו את ה"מדינה למכירה" ?

או שהוא באמת מלא בכוונות טובות ?

פורסם

נכון, הוא לא פוליטיקאי מקצועי- או פוליטיקאי בכלל. הוא איש עסקים, וככזה, נראה לי שהוא ינהל את ה"עסק" של ירושלים הרבה יותר טוב מכל "פוליטיקאי מקצועי" שידאג רק לרפד את הכיסים שלו בכסף.

פורסם

עדיין לא מאוחר להסגיר אותו לצרפת.

היה נעים להכיר אותך.

עכשיו צריך לחפש עורך חדש לאתר :smile1:

פורסם

היה נעים להכיר אותך.

תסביר את עצמך.

פורסם

היה נעים להכיר אותך.

חח ואגוז חדש גם כן

לא,בעצם ,הוא מיותר

ארקאדי איש ממזר ולדעתי הוא רוצה לקנות את הכותל ולהרוויח מזה טונות ...

כבר ניסו לקנות את הכותל ולא הצליחו

אבל עם כל התרומות שלו מגיע לו משהו ...

אין איש בעולם שיעשה כזה דבר בלי אינטרס כלשהו

פורסם

אוי לנו אם אוליגרך יהיה ראש עיר...

פורסם
  • מחבר

איפה ראית שהוא הודה בזה?

אתה מדבר שטויות...

תראה את הציטוט שמיני הביא.

נכון, הוא לא פוליטיקאי מקצועי- או פוליטיקאי בכלל. הוא איש עסקים, וככזה, נראה לי שהוא ינהל את ה"עסק" של ירושלים הרבה יותר טוב מכל "פוליטיקאי מקצועי" שידאג רק לרפד את הכיסים שלו בכסף.

הוא פוליטיקאי לכל דבר ועניין, רק גרוע במיוחד. עם הכסף שלו אפשר להיות פוליטקאי הרבה יותר טוב, וחשוב מכך - בן אדם הרבה יותר טוב.

פורסם

הוא לא יכול להיות ראש עיר, הוא גרוע במיוחד בניהול אנשים ומערכות, ע"ע בית"ר ירושלים. כל הזמן מחליפים מאמנים - גם אם הם זוכים בתארים (מזרחי), או שאחרי זה מתחרטים ורוצים להחזיר אותם אחרי שפיטרו אותם (פרננדז, אוחנה). גם את הצוות המקצועי הוא מחליף תכופות וגם את השחקנים (בעיקר הזרים, שגם בקשר אליהם מדובר ש-3 יחזרו אולי). הוא כל הזמן מבקר בחריפות את הקבוצה גם שזה לא מגיע לה ולא יכול לתת קרדיט לאף אחד. ההרגשה בבית"ר מאוד רעה ויש לחץ אדיר גם אחרי שהם זכו באליפות, ובטח לפני - למרות שהם הובילו רוב העונה. הוא לא מנהל טוב לדעתי, וזה יהיה אסון לירושלים עם בנאדם עם אישיות כמו שלו יבחר לראשות העיר.

פורסם

תשמעו אחנו עדיין דמוקרטיה פה, אם הוא יהיה חרא נעיף אותו לכל הרוחות. רק שבנתיים הוא לא הפסיק לצאת גבר, וזה שהוא כל הזמן מחליף סגל בבית"ר רק מראה שהוא שיש לבן אדם שאיפות, ואני לא אתפלא אם עוד שנה שנתיים בית"ר תגיע רחוק באירופה למה הוא בן אדם רציני ולא איזה אלי לוזון חרייאט.

אבל בכל זאת, בואו רגע נבחן את האופציה שהוא כן בנדיט רוסי פוסט קומוניסטי, יש לכם מושג כמה זה קשה אשכרה לשרוד כבנדיט רוסי פוסט קומוניסטי? הבן אדם בעל תושיה, וזה שהוא בא לארץ, מפאת שהוא פתח אטלס וראה מדינה למכירה או שזה מצפון או שהשם הביא אותו לפה לגאול אותו מאולמרט, זה לא משנה, הבן אדם עושה וכל עוד אנחנו חיים בדמוקרטיה אין מה לפחד.

פורסם

הדבר היחיד שהביא אותו לפה זו הרדיפה של רשויות החוק במדינות אחרות.

פורסם
  • מחבר

רדיפה שיש לה סיבות משלה.

פורסם

הדבר היחיד שהביא אותו לפה זו הרדיפה של רשויות החוק במדינות אחרות.

יש 192 ארצות בעולם, למה דווקא ישראל, במיוחד כשאנחנו חברים באינטרפול (נראה לי)...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים