פורסם 2007 במאי 2018 שנים שלום חברים,לאחרונה הגדלתי את הזכרון במחשב שלי מ- 1 גיגה ל - 2 גיגההזכרונות הם של Kingston 400mhz - 2 סטיקים.עכשיו, המחשב עדיין לא בשיאו ואף נתקע מדי פעם עד שהעכבר לא זז.רציתי לדעת כיצד אני מגדיל את הזכרון הוירטואלי, ומה זה בכלל ?
פורסם 2007 במאי 2018 שנים אם אני לא טועה זה סוג של תוספת לזיכרון הRAM שלך... אבל היא על ההארד דיסק, וכמובן שהגישה של המעבד להארד דיסק לוקחת פי מיליון יותר זמן מאשר לזיכרון הRAM, ככה שהזיכרון RAM הוירטואלי הזה לא ממש עוזר... תגדיל RAM... ויש תוכנות שמנקות את הRAM כמו FreeRamXpPro, אני אוהב אותה... נחמדה פשוטה... שמור אותה ברקע והיא מסדרת לך דברים... וסדר דברים ב MSCONFIG שלך, זה בטוח יעזור... פורמט ניסית?
פורסם 2007 במאי 2018 שנים כדי להגיע לVIRTUAL MEMORY תלחץ כפתור ימיני על המחשב שלי ומשם למאפינים->מתקדם->בהגדרות ביצועים->לשונית מתקדם->זיכרון וירטואלי -שנה אבל לא נראה לי שהבעייה במערכת שלך ,תעשה סריקת SPYWARE+ANTI VIRUS
פורסם 2007 במאי 2018 שנים מחבר חברים לא הבנתם אותי.אני ממש אחרי פירמוט (פירמטתי אתמול)אלו התוכנות שמותקנותNod 32Spy bot search & destroyAdwareוהרצתי סריקות והעפתי הכל.אבל עדיין יש קטעים שהמחשב פתאום בום נתקע עם העכבר....וגם הסיבה שפירמטתי היא בגלל שקיבלתי מסכים כחולים עם השגיאה הזאת 0x000000f4אחרי הפירמוט זה לא קורה, אבל קרה לי פעמיים שהוא נתקע ככה, כאלו התמונה נתקעה
פורסם 2007 במאי 2018 שנים יכול להיות שהראם הראשון בעייתי או מקולקל 'תנסה להפעיל רק עם הזיכרון החדש,מישהו יודע אם יכול להיות משהו כמו סקטורים פגומים גם בראם ולא רק בHD
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.