עבור לתוכן

סדרות עם סוף

Featured Replies

פורסם

third watch, carnivale אלה סדרות שנגמרו ועולות לי לראש. יש גם את בומטאון (boomtown), שאני חושב שחוסלה באמצע העונה השניה או משהו כזה, אבל היתה מצוינת.

אבל!

שבוע שעבר נגמרה אחת הסדרות הטובות באמת שהיו פה בשנים האחרונות: בנות גילמור!! :'(

• תגובות 35
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה נגמרה? :o

אין עוד עונה?!

עריכה:

noooooooooooooooooo!

הסדרה הכי שנונה בTV הסתיימה (ואני מגלה את זה רק עכשיו :kopfpatsch:)

Gilmore Girls was an hour-long American television drama/comedy that began in October 5, 2000. The series aired its final episode on May 15, 2007.

On May 3, 2007, The CW announced that the series would not be renewed.[1][2][3][4] According to Variety, "Money was a key factor in the decision, with the parties involved not able to reach a deal on salaries for the main cast members. Other issues, such as number of episodes and production dates, may have also played a role."[5]

:'(

פורסם

הסופרנוס לדעתי ולדעת רבים אחרים בעולם זו הסידרה הכי טובה בכל הזמנים ועכשיו היא בעונה האחרונה שלה (נגמר עוד 4 פרקים)

אני חושב שהיא פשוט נמצאת רמה אחת מעל כל השאר ואני לא מדבר רק על סדרות אני חושב שהיא גם טובה יותר מ99% מסרטי הקולנוע שיצאו אי פעם

חוץ מזה שכחתי כמובן את אוז-OZ האגדית (גם של HBO כמובן) אם לא ראית אז זו עוד סידרת חובה (אני לא יודע בן כמה אתה אבל הסידרה ממש קיצונית ולא לילדים)

תכתוב X-Files Mythology בגוגל וזה ימצא לך את הרשימת פרקים והסברים וכל מה שאתה צריך לדעת

פורסם

אותי מטרידה העובדה שאתה רואה את יובל המבולבל :-X

שקשוקקקקהההההההההה!!!!!!!!

פורסם

בבילון 5! אמנם האפקטים קצת מיושנים אבל הסיפור ממש שווה.

פורסם

^

best show ever made

(babylon5)

פורסם

Alias!!

לא מזמן סיימתי מרתון של 5 עונות, סדרה מעולה! מומלץ מאוד.

פורסם

אני גם זוכר שהייתי רואה בבילון 5 ואהבתי זה בטירוף, מישהו זוכר כמה עונות היה לסדרה?

פורסם

Oz

אחת הסדרות :)

פורסם

אני גם זוכר שהייתי רואה בבילון 5 ואהבתי זה בטירוף, מישהו זוכר כמה עונות היה לסדרה?

5

פורסם

STAR TREK ולפי הסדר הזה בשביל הבנה מלאה

1. Star Trek: The Next Generation בלי זה שום סידרה בז'אנר לא שלמה

2. Star Trek: Enterprise ההסבר לכל העניין איך הכל התחיל (חבל שהפסיקו אחרי 4 עונות :-\ )

3. Star Trek: Deep Space Nine ה"המשך" של TNG +- באותה תקופה

4. Star Trek: Voyager העתיד של TNG מופיע בה (לאפורג' קפטן חחח ME LIKE )

אפשר לוותר על STAR TREK : TOS הישן אבל גם נחמד למי שבא לראות אפקטיים גרועים חחח (אם מתעקשים אז לראות את הגירסאת רימסטארד בHD )

STARGATE SG1 כמובן גם מומלץ

BATTLSTAR GLACTICA אבל עוד לא נגמרה הסדרה , העונה ה4 והאחרונה :-\ תשודר בינואר 2008 .

פורסם

Alias!!

לא מזמן סיימתי מרתון של 5 עונות, סדרה מעולה! מומלץ מאוד.

סדרה מצוינת!

מה שכן, היא די הרגה את עצמה. הם בחרו להתרחק מהכוון של הריגול וכל זה וללכת לשטויות של על-טבעי, נבואות... זה פשוט נהיה משעמם בעונה האחרונה, שלא לומר טפשי :-\

פורסם

אהבתי רק את שתי העונות הראשונות למען האמת, השאר לא יודע, פשוט לא זה.

פורסם

Sliders

הסוף של העונה החמישית לא משהו, קוין שינה צורה, הפרופסור ווויד לא איתם, ורק Rembrandt הוא הפנים במוכרות מהעונות הראשונות.

תעשה חיים.

פורסם

כן כן!!! sliders סדרה מעולה!!!!!! :smile1: :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים