עבור לתוכן

סדרות עם סוף

Featured Replies

פורסם

היי

אני מחפש לצפות בסדרות עם סוף. אני מתכוון שכבר ייצאו כבר כל העונות שלהן, אין לי כח לחכות חצי שנה לעוד עונה ואח"כ עוד חצי שנה לעונה הבאה ולעונה אחרי.

איזה סדרות יש כאלו? (מעניינות, בסגנון יריחו, נמלטים, גיבורים, דקסטר).

לאבודים יש סוף?

• תגובות 35
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לכל מה שהזכרת אין סוף עדיין.

אפילו לסימפסון ולסאות'פארק אין סוף :smile1: :smile1:

פורסם

הסופרנוס?

פורסם

כן יש סוף לסדרה בפרק ה 742... רק להגיע לשם יקח לו חצי שנה.

פורסם

sleeper cell 1&2

SURVIVOR 1-14

יש סדרות שכל פרק בהן הוא בנפרד..

כמו חברים כולם אוהבים את ריימונד, טירוף בבית, WIFE SWAP, FEAR FACTOR...

פורסם

24

עונות 1-5

(כל עונה היא "סדרה" בפני עצמה, עם סוף משלה)

עד שתסיים לראות אותן יהיה גם סוף לעונה השישית.

פורסם

בתור אחד שמכור (ואני ממש לא ממעיט בערך המילה) לאבודים, אני אומר לך מנסיון שאם אין לך סבלנות לחכות אל תתחיל לראות את הסדרה אבל מה שכן.....

כל פרק הוא עילוי מטורף הסדרה הזאת פשוט שבתה אותי, אם למשל היו לי 5 פרקים הייתי אומר טוב אני יראה פרק 1 ואז אלך לעשות ככה וככה לא הייתי זז עד שהייתי מסיים את כל החמישה ואז מתעצבן על זה שאין לי עוד פרקים...

אני לא צוחק שהייתי מוכן לשלם בשביל לקבל את התסריט לכל העונות שנותרו, שזה דרך אגב עוד 3 (סה"כ 6 עונות) עכשיו העונה ה3 עומדת להסתיים כשביום שלישי יצא פרק הסיום שהוא 22-23, ואחרי זה ישארו עוד 3 עונות כשכל עונה תיהיה 16 פרקים, והסדרה אמורה להסתיים בשנת 2010 יש למה לצפות :))

פורסם

^^^

כנ"ל

עקרונית שרק התחילה העונה הראשונה (ב2004 בערך?) אז פבל אמר לי לראות, התעצלתי ועם הזמן בגלל שצברתי פערים לא הורדתי וזהו

בפסח האחרון הייתי ממש ממש ממש חסר חיים אמרתי למה לא? זה היה בסביבות פרק 8 של עונה שלישית

הורדתי את כל העונות (48 פרקים ל2 העונות הראשונות + 8 הפרקים שהיו אז בעונה 3), ראיתי את כל העונה הראשונה וחצי מהשניה בפסח!!, ואת השאר ראיתי מאז לאט לאט... סדרה ממכרת בטירוף אבל אני מושפע בקלות התחלתי לחלום דברים שקשורים הייתי מתעורר ולא יודע איפה אני מתחיל להזות דברים (טוב, 5-6 פרקים בלילה דיי דופק ת'מוח).

קיצר סדרה עצבנית טילים, שווה להוריד אותה

אגב, מאיפה הבטחון הזה שיש עוד עונות אחרי ה3 ועוד מספר מדוייק של פרקים לכל עונה? איפה קראת את זה?

תודה, וסליחה על החפירה (3 בלילה...).

לילה טוב

נ.ב, רק אותי מטריד ש"פרויקט דהרמה" נשמע כמו "נהרדה" (מילת הקסם של יובל המבולבל) ?!?!?

פורסם

Harsh Realm

X-Files, The

Twin Peaks

Millennium

כמובן שהכי מומלץ זה לראות את ה Mythology של X-Files שזה כל הפרקים שקשורים אחד לשני במשך 9 עונות שזה בערך 70 פרקים וסרט

אני ראיתי את כולם ברצף ולדעתי זה החווויה הטלויזיונית הכי טובה אי פעם (חוץ מהסופרנוס)

פורסם

כמובן שהכי מומלץ זה לראות את ה Mythology של X-Files שזה כל הפרקים שקשורים אחד לשני במשך 9 עונות שזה בערך 70 פרקים וסרט

אני ראיתי את כולם ברצף ולדעתי זה החווויה הטלויזיונית הכי טובה אי פעם (חוץ מהסופרנוס)

יש לך אולי את רשימת הפרקים הרלוונטיים?

יש לי את כל X-FILES על דיסקים ואני אשמח לעשות לי מרתון של זה...

פורסם

תגידו... הסופרנוס... זאת סידרה טובה? :s05:

ארוכה?

אהבתי את MAFIA.... חחחח... :silly:

פורסם

נ.ב, רק אותי מטריד ש"פרויקט דהרמה" נשמע כמו "נהרדה" (מילת הקסם של יובל המבולבל) ?!?!?

אותי מטרידה העובדה שאתה רואה את יובל המבולבל :-X

פורסם

יש הרבה סדרות כאלו

חברים,סיינפלד,ממעמקים,סטארגייט ס"ג-1,סטאר-טרק -כל הסדרות,המתחזה,מהדורה מוקדמת,ארץ 2,רובוטריקים,נשואים פלוס,

באפי.

אלו סדרות שעולות לי כרגע לראש

פורסם

תגידו... הסופרנוס... זאת סידרה טובה? :s05:

ארוכה?

אהבתי את MAFIA.... חחחח... :silly:

אף אחד ענה לי..

בין היתר, DBZ נחשב? =) זו סדרה ויש לה סוף...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים