פורסם 2007 במאי 2218 שנים תברר את זה בביה"ס שלך... יכול להיות שלוקחים אך ורק במועד ב' את הציון הגבוה. אם למשל תעשה את זה במועד אחר ממה שעשית (נניח שעשית קיץ) חורף למשל אז לא בטוח שיבחרו לכן כדאי שתבדוק.מי שעושה אקסטרני לפי מה שאני יודע לא לוקחים את הגבוה...
פורסם 2007 במאי 2218 שנים במתמטיקה ואנגלית תמיד לוקחים את הגבוה ואין זה משנה מתי נעשתה הבחינה, בין אם זה מועד א, ב' או חורף.
פורסם 2007 במאי 2218 שנים את זה אני לא יודע, לא נראה לי.אתה לומד באקסטרני? אם כן אז בכל מקרה כדאי שתשאל את המורים בין אם כן ובין אם לא.
פורסם 2007 במאי 2218 שנים חישוב שלי ... שאלון E 74 בגרות 90 מגן 82 סופי זה פסדר .. אני לא בוכה כמו כולם על זה שלא קיבלתי 100 אבל אם יהיה לי כוח אולי אני יגש למועד ב' .. אוליי [אם יהיה בכלל אני י"ב] ... אה וד"א אני ועוד ילד קיבלנו מגן הכי גבוה בכיתה מוחאחהחה (4 יחידות)
פורסם 2007 במאי 2218 שנים את זה אני לא יודע, לא נראה לי.אתה לומד באקסטרני? אם כן אז בכל מקרה כדאי שתשאל את המורים בין אם כן ובין אם לא.לא. אני לומד באינטרנט.בלי קשר לדעתי, האנסין של E יותר קשה מהאנסין של G.
פורסם 2007 במאי 2218 שנים במתמטיקה ואנגלית תמיד לוקחים את הגבוה ואין זה משנה מתי נעשתה הבחינה, בין אם זה מועד א, ב' או חורף.אני כנראה יעשה אז מועד ב', נראה כבר איך יהיה הציון של עכשיו.ומה עם מקצועות אחרים כמו תנ"ך ,ספרות והיסטוריה ,עושים ממוצע?
פורסם 2007 במאי 2218 שנים לא עושים ממוצע, ברוב המקצועות הגבוה נחשב, ובאלו שלא אז המועד האחרון שנעשה המבחן.
פורסם 2007 במאי 2218 שנים מה הכוונה לומד באינטרנט? איך אתה עושה בגרויות?אני חושב שהוא התכוון לאינטרני... ;D
פורסם 2007 במאי 2218 שנים חח - E היה בדיחה, אני רצינית. היה פשוט ק-ל. כרגע לא מצאתי טעויות, אבל אני מקווה שהם לא יהיו קטנוניים וימצאו איזה פסקה שכתבתי לא יפה או משהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.