עבור לתוכן

VIVO בכרטיס מסך - אבוד?

Featured Replies

פורסם

היי שבוע טוב! יש ברשותי כרטיס מסך NX6600 VTD128E. הכרטיס תומך VIVO אך כאשר אני מתקין את הדרייברים של ה VIVO אני מקבל שגיאה. (שגיאה מספר 10 שאומרת שההתקן לא יכול להתחיל). על הבעיה קראתי רבות ברחבי הרשת. יש אותה בהמון כרטיסי VIVO. קראתי גם שהבעיה היא בתאימות הדרייבירם של הכרטיס מסך לדייברים של ה VIVO ולרבים הוצע להתקין דרייברים ישנים יותר. הבעה היא שהדרייברים הישנים הם מיימי ה GF 4 ולא יתמכו הכרטיס שלי.

ניסתי להתקין דרייברים ישנים/חדשים/שילובים שונים ושום דבר לא עזר.

יש הצעות? פתרונות?

תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 19.05.2007 בשעה 22:17:08

אולי בכל זאת?
פורסם

די דאבל פוסט יתכן וזות הגדרה תנסה מחשב אחר ותן צילום מסך מעוד חשוב !!

פורסם

תראה לי יש כמעט אותו מחשב כמו שלך עם בול אותו כ.מ, והדרייברים שלי עובדים טוב (ב-XP, בויסטה אין לזה התאמה...).

תנסה להסיר את הדרייבר של הכ.מ ולהתקין את האחרון, ואחרי זה להתקין את ה-VIVO.

פורסם
  • מחבר

היי תודה רבה. אתה משתמש בדרייברים האחרונים גם של ה VIVO?

עריכה: אוקיי הסרתי את כל מה שקשור ל nvidia בעזרת התוכנה DRIVER CLEANER, התקנתי מחדש (קודם את הדרייברים של הכרטיס ואז את ה VIVO) ולזה לא עזר.

הנה תמונה לבקשתכם:

cshtb8.png

פורסם
  • מחבר

קראתי שהבעיה יכולה להיווצר על ידי "קונפליקט" בין רכיבים שמשתמשים באותו מספר IQR. אצלי יש 6 רכיבים עם אותו מספר, להלן תמונה:

prvwnm0.png

איך אני משנה את המספר IQR? בביוס אני לא מצליח - גם יש שם 2 אפשרויות לכל מספר (לא זוכר אותם), וגם אין שם מספר 16 שהוא המספר של הרכיבים שכנראה יש איתם התנגשות. מצפה לעזרה מהממוחים פה באתר. תודה!

פורסם

תגיד לי אתה מכיר את כפתור העריכה?!?!

פעם הבאה שאתה מגיב כדאבל פוסט אתה מקבל אזהרה בלי לחשוב פעמיים!

ולבעייה שלך אם ללוח שלך ישנן שני חריצי PCI-E תעביר את הכרטיס מהנוכחי למשני

פורסם
  • מחבר

מצטער. אין לי שני חריצים יש לי אחד.

פורסם

ב WindowsXP תחת מנהל ההתקנים של אותו התקן(במקרה שלך הכרטיס מסך) תחת הלשונית Resources(משאבים) אפשר לשנות את ה IRQ

רק שההשלכות של השינוי יכולות לגרום ל WindowsXP להיות לא יציב או שהכול יעבוד כמו שצריך

פורסם
  • מחבר

כבר מנסה.. יכול להגרם נזק לחומרה?

עריכה: אין שם בכלל אפשרות שינוי

פורסם

נזק לחומרה לא, פשוט ה Windows ינסה לגשת אליו ב IRQ אחר, השאלה היא האם זה יגרום למערכת לאי יציבות או שזה יהיה בסדר

פורסם
  • מחבר

לא אכפת לי אי יציבות אם זה יפריע נחזיר, אבל לא ניתן לשנות את ה IQR משם. :(

פורסם

אתה יכול להוריד את ה V מ Use Automatic Settings?

פורסם
  • מחבר

לא כל שם אפור כזה ואי אפשר לגעת. הצלחתי לשנות IRQ מהביוס לכרטיסי PCI (לא כלכך הלך צריך להתעסק עם זה) אבל אם תסתכל בתמונה האחרונה אתה תראה שההתנגשות שם היא עם רכיבי OB חוץ מאחד שהחלפתי אותו פיזית עם כרטיס אחר וכמו שהבנת לא עזר.

הסיכויים היחידים שלי הם לשנות IRQ לכ"מ (שאת זה אין לי מושג איך עושים וזה נראה מסובך)

להגדיר הגדרה כזאת שלא יהיה שיתוף IRQ וככה לכל רכיב יהיה IRQ משלו. (גם את זה אני לא יודע איך עושים ובשביל זה אני פה)

פורסם

תנסה לבדוק את הכרטיס מסך שלך עם אותם דריברים במחשב אחר ותראה האם הבעייה נמשכת

פורסם
  • מחבר

זה קצת בעיה כי במחשבים האחרים שלי אין סלוט PC-E. אני כמעט בטוח שזה התנגשות חומרה כתוצאה מה IQR. (שיחקתי עם ההגדרה של כרטיס אחר ועכשיו הוא נותן את אותה בעיה).

מה שאני צריך עכשיו זה לדעת איך אני מחליף את ה IQR של הכרטיס (אם בכלל)? או איך מגדירים שלא יהיה שיתוף IQR?

תודה לך על ההתיחסות! אף אחד אחר פה לא התיחס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים