עבור לתוכן

מחשב פנטיום4 עושה ריסטרטים קבועים לאחר העלאת XP

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,ושבת שלום!.

יש לאחיותיי מחשב פנטיום 4 1.4

זכרון 256SDRAM ומותקן עליו XP (יש לציין שהמחשב לאחר פירמוט מלא ע"י שימוש במחיצות NTFS)

ומערכת ההפעלה הינה חדשה לאחר פורמט כללי לHD המחשב עושה ריסטרטים קבועים לאחר שהוא מעלה את

XP וממתין מס' שניות ונופל וכך חוזר חלילה..

ניסיתי להחליף סלוטים לזכרוות ואני הוספתי זכרון הורדתי שוב הפעלתי את המחשב עם מקלדת בלבד

שום דבר לא עוזר ובמשך ההתקנה של XP הוא לא נקתע לי מבחינת עשיית ריסטים לבד אלא היה כותב תמיד

IRQL EQUL OR NOT כמה פעמים אבל לאחר שניקתי את העכבר והשארתי רק את המקלדת הוא לקח את ההתקנה

יש לציין שהXP הינו SP1 ויש כ.מסך 32מגה.

ניסתי מלא וריאציות כולל החלפת כרטיס מסך,הארדיסק,סידירום,זכרונות וכמעט הכול..פשוט מסרב לעלות.

היה מותקן בפנים אפילו כ.רשת והוצאתי אותו.

אנא עזרה מה יכולה להיות הבעיה..אולי מעבד מתחמם יתר על המידה??לוח אם תקול??.

תודה לעונים.

פורסם

בדוק את הזיכרון בעזרת תוכנת דיאגנוסטיקה כגון Memtest86+(מדריך יש אצלנו כאן באתר), או Windows Memory Diagnostic.

פורסם
  • מחבר

בדקתי את הסטיק בנפרד וגם החלפתי אותו ל512 מגה..וניסיתי גם 2 של 256 וכלום מבחינת הזכרונות לא עוזר..

פורסם

ההארד דיסק הוא sata?

אם כן אתה צריך להוריד מאתר החברה של הלוח שלך דרייבר מתאים וללחוץ F6 בשלב הראשון של התקנת הוינדוס.

פורסם
  • מחבר

לא הHD הוא IDE

וניסיתי להחליף גם HD

פורסם

תבדוק על הלוח אם ה"קבלים" (הדברים שנראים כמו בטריות קטנות) במצב תקין,

ז"א כשהם לא תקינים אתה תראה חלק מהם מנופחים ואבקה\נוזל אפור נשפך מהם.

אם זה המצב, זה הזמן לממש אחריות במידה וקיימת או להחליף לוח

פורסם

תבדוק על הלוח אם ה"קבלים" (הדברים שנראים כמו בטריות קטנות) במצב תקין,

ז"א כשהם לא תקינים אתה תראה חלק מהם מנופחים ואבקה\נוזל אפור נשפך מהם.

אם זה המצב, זה הזמן לממש אחריות במידה וקיימת או להחליף לוח

תנסה לפרמט היה לי דבר כזה במחשב שלי מקרה מטומטם ביותר וכול החומרה הייתה תקינה :s07::bash::nixweiss:

פורסם

בדרך כלל זה נובע מזיכרון RAM פגום , תריץ MEMTEST86

אפשרות שנייה דרייברים במיוחד של הכרטיס מסך , תעדכן אותו ורצוי של כל המחשב (לוח אם במיוחד )

פורסם
  • מחבר

כמה דברים שהספקתי לעשות ואפילו אמרתי בהודעה הראשית הם:

1.המחשב לאחר פירמוט כולל והקצאה של 2 מחיצות בפורמט NTFS (לאחר שנוסה לא בהצלחה גם פורמטFAT32)

2.החלפתי את הזיכרונות לשני סטיקים ממחשב אחר של 2*256..גם לא עזר

3.ניסיתי להחליף את מיקום הסטיקים של הזכרונות-לא עזר

4.אין לי דרך להתקין שום כלום כי לאחר מלחמות רבות הצלחתי להעלות את הXP אך לאחר חצי דקה שהוא עולה המחשב "קורס" שוב..

לא יודע למה זה קורה ואין לי מושג למה?????

אלה כל הדברים שעשיתי ובנוסף לכל ניסיתי להחליף HD לאחר CDROM לאחר ניתקתי את הCDROM ניתקתי את ה1.44..אלה כל הדברים שעשיתי עכשיו מה עוד אפשרי לעשות..ואין קבלים "מנופחים" או שרופים על הלוח..

פורסם

כמה דברים שהספקתי לעשות ואפילו אמרתי בהודעה הראשית הם:

1.המחשב לאחר פירמוט כולל והקצאה של 2 מחיצות בפורמט NTFS (לאחר שנוסה לא בהצלחה גם פורמטFAT32)

2.החלפתי את הזיכרונות לשני סטיקים ממחשב אחר של 2*256..גם לא עזר

3.ניסיתי להחליף את מיקום הסטיקים של הזכרונות-לא עזר

4.אין לי דרך להתקין שום כלום כי לאחר מלחמות רבות הצלחתי להעלות את הXP אך לאחר חצי דקה שהוא עולה המחשב "קורס" שוב..

לא יודע למה זה קורה ואין לי מושג למה?????

אלה כל הדברים שעשיתי ובנוסף לכל ניסיתי להחליף HD לאחר CDROM לאחר ניתקתי את הCDROM ניתקתי את ה1.44..אלה כל הדברים שעשיתי עכשיו מה עוד אפשרי לעשות..ואין קבלים "מנופחים" או שרופים על הלוח..

איך יושב גוף הקירור של המעבד נסה לרענן משחה טרמית ;D ....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים