עבור לתוכן

על איזה סרטים **חדשים** אתם ממליצים?

Featured Replies

פורסם

איכות זאת לא מילה גסה

:xyxthumbs:

• תגובות 33
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

45 .. עם מילה ג'ובוביץ' סרט שאהבתי :)

פורסם

אם אתה מתכוון אלי אני ממש לא מצוות האתר, רק בחור רגיל שגולש כאן .

וכן, יש אנשים שאיכות הסרט חשובה להם בדיוק כמו שלאחרים חשוב חוויית משחק מושלמת במחשב

ויש סרטים שעל באמת אפשר להסתפק בהורדה של איכות CAM וכדומה

איכות זאת לא מילה גסה

לא הבנת..

לא התכוונתי אליך..(ואתה יודע מה, גם לא לת'רד הספציפי הזה-גם באופן כללי)

הקטע הוא שהאתר הזה הוא אתר ששומר על החוק ו"אני אחכה לאיכות יותר טובה" לא משתמע לשתי פנים, וזה בעיקר אומר שהבנאדם שאמר את זה הולך להוריד תסרט.

וכאחד שהיה בקשר עם כמה משתמשים שהועפו על דיבור על דברים לא חוקיים, זה מציק קצת..

ואכן, איכות היא בהחלט לא מילה גסה :xyxthumbs:

פורסם

300 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סרט חיה רעה

פורסם

עכשיו הבנתי אותך :)

פורסם

לא הבנת..

לא התכוונתי אליך..(ואתה יודע מה, גם לא לת'רד הספציפי הזה-גם באופן כללי)

הקטע הוא שהאתר הזה הוא אתר ששומר על החוק ו"אני אחכה לאיכות יותר טובה" לא משתמע לשתי פנים, וזה בעיקר אומר שהבנאדם שאמר את זה הולך להוריד תסרט.

וכאחד שהיה בקשר עם כמה משתמשים שהועפו על דיבור על דברים לא חוקיים, זה מציק קצת..

ואכן, איכות היא בהחלט לא מילה גסה :xyxthumbs:

למה אתה חושב שצוות האתר הם צדיקים ? כולם חוטאים ולא חייבים להיות תמיד פוליטקלי קורקט

פורסם

אז שיקבלו גם באנים.

פורסם

ומה זה יתן בדיוק ? כי זה בטוח לא יפסיק את התופעה . האתר בסה"כ מנסה לטוס נמוך ולחמוק מהראדר של אמ"י הפדרציה וכל שאר ארגוני הצדיקים האלה בניסיון הנואש שלהם להילחם כנגד הרוח בלי יכולת הבנה בסיסית שהקרב הזה כבר הוכרע לפני שנים רבות ולא נראה שיהיה מהפך בזמן הקרוב ... אפילו סרטי Blue ray וHDDVD כבר מופצים ברשת

פורסם

זה לא קשור שכולנו חוטאים.......

זה קשור למחירי הקולנוע המופקעים בארץ בעיקר. 32 שקל לסרט? תסתכל בבקשה כמה זה עולה בכל מדינה אחרת, ואני לא מדבר הפעם רק על ארה"ב, אלא גם על אירופה היקרה.

כניסה לסרטים החדשים שם עולה 3.5 אירו (בצרפת לפחות) שזה קצת פחות מ 20 שקל.

אם תעשה יחסים של משכורות ביחס למחיר של סרט- בשיל אזרח צרפתי לשלם 3.5 יורו זה בערך כמו בשבילך לשלם 10 שקלים.

חוץ מזה, המון סרטים לא מגיעים לארץ בכלל ורוב אלו שכן לא ניתנים להשגה בארץ ב HD בדרך חוקית.

אז אני אבזבז את רכישת טלויזית ה LCD שלי שנועדה לתכני HD?

לא. אני אוריד. כי זה מה יש.

פורסם

^^^^

אני מסכים איתך... :jump:

סרטים, ספיידר מן 3 כבר אמרו?

מה עם שודדי הקרביים 3?

פורסם

שודדי הקאריביים יוצא ב25 לחודש.

פורסם

זה קשור למחירי הקולנוע המופקעים בארץ בעיקר. 32 שקל לסרט? תסתכל בבקשה כמה זה עולה בכל מדינה אחרת, ואני לא מדבר הפעם רק על ארה"ב, אלא גם על אירופה היקרה.

כניסה לסרטים החדשים שם עולה 3.5 אירו (בצרפת לפחות) שזה קצת פחות מ 20 שקל.

אם תעשה יחסים של משכורות ביחס למחיר של סרט- בשיל אזרח צרפתי לשלם 3.5 יורו זה בערך כמו בשבילך לשלם 10 שקלים.

אל תשכח גם בחשבון את הפופקורן והקולה :lol:

פורסם

שודדי הקאריביים 3 סרט פשוט ענק, כמו קודמיו.. מומלץ.. :)

פורסם

הבנתי שNEXT סרט טוב(חברים לא ביקורות)

אני עכשיו מחכה למת לחיות 4, הולך לצאת עוד מעט מקווה שיהיה כמו קודמיו.

ד"א פעם דודה שלי הייתי סדרנית בקולנוע. הייתי הולך פעם בשבוע לסרט משלם 10 שקל על פופקרן קטן, ואז היא הייתה ממלא לי אותו כל 5 דקות (בחינם)

הייתי משלם כרטיס כניסה משהו כמו 25 שקל, והייתי נכנס ל 2-3 סרטים ברצף.

היה ממש ממש כיף, אבל היא עזבה ושנה אחרי זה לא הלכתי לקולנוע(לא יצא) :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים