עבור לתוכן

מס הערות לגבי ה-Dell 2007FP לכל מי שחושב לקנות

איזה עדיף? 920 הצבעות

1. 1. איזה עדיף?

• דל 2007FP
    • דל 2007WFP
      0
    • Viewsonic VP930
    • מסך 22" פאנל TN
      0

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

קיבלתי את המסך 2007FP לפני שבוע. אני חייב לציין שהמסך נראה טוב מבחינה עיצוב (לפחות לטעמי) אבל אני לא חושב שהוא מאד מיוחד בהשוואה למסכים אחרים אפילו הפשוטים. נכון אולי אני לא מבין יותר מידי אבל בסוף זה כמו יין אתה יכול להיות אנין טעם ולהבחין שיין אחד יש לו ארומה ברורה ואחר האפיצות מדהימה אבל בסוף השאלה הכי חשובה הוא טעים או לא. כנ"ל לגבי מסך בסוף צריך להסתכל בו ואם רואים טוב אז סבבה ואני חייב לציין שציפיתי ליותר, קצת התאכזבתי.

1. הרזולוציה מאד גדולה מידי ביחס לשטח המסך, יש לזה יתרונות אבל בעבודה שוטפת זה חיסרון כי האייקונים קטנים והכתב קטן בנוסף גם כל הלחצנים בתוכנות השונות מאד קטנים,כמובן כל ניסיון לשנות זאת מייד גורם לעיוותים (בין אם בעזרת DPI או הגדלת הפונטים).

2. החדות מדהימה.

3. יש הבדל עצום בין חיבור דיגיטלי לאנלוגי, פשוט שמים וארץ. בחיבור ה-DVI רואים חד מאד לעומת האנלוגי (ממליץ לכל מי שיש לו את המסך בכלל לא לחשוב פעמים ולחבר דרך DVI).

4. המחיר גבוה מידי ביחס לתמורה עדיף לקנות את VS vp930 יותר זול בהרבה והוא לא בהרבה יותר קטן (האינצ' הבדל הוא זניח וכל מי שפעם בדק לעומק יודע זאת) בנוסף גם הרזולוציה יותר ידידותית .

5. יתרון גדול הן סוגי הכניסות ממש מגוון רחב וה-USB hub שזה לטעמי בונוס נחמד.

6.ממה שהספקתי לבדוק סרטים רואים מצויין ולא ראיתי מריחות אבל אני חייב לציין כי לא ממש בדקתי לעומק אבל על פניו נראה כי הוא מסתדר יופי.

7. הייתי בטוח כי רוב הזמן אני אוכל לעבוד במצב פיווט (סיבוב של 90 מעולות עם כיוון השעון) אולם זה לא כל כך אפשרי כי משום מה רואים פחות טוב ואני ממש לא מבין איך זה אפשרי אבל תכלס ככה זה נראה.

לסיכום לא הייתי ממליץ לכל אחד לקנות אותו בטח אם יש לכם מגבלות תקציב הוא נחמד אבל לא יותר מזה. ובוודאי אם אתם יכולים לכו לראות אותו ואני בטוח כי זה יעזור לכם יותר מכל עצה של מישהו כאן בפורום. עכשיו אחרי שקצת התנסיתי בו אני חושב שהייתי קונה אחד אחר.

פורסם

אני מתלבטת בין 2007FP ל VP930

ראית את שניהם שאתה אומר שעדיף לקנות את VP930?

פורסם
  • מחבר

אני לא ראיתי את ה-VS vp930b אבל השטח שלו לא קטן בהרבה מזה של ה20 אינצ' הלא רחב (ובטח שכמעט אין הבדל יחסית למסך הרחב) צירפתי קובץ הממחיש את ההבדלים בגודל אני גם התלבטי בין שני המסכים.

בנוסף הפאנל שלו אינו TN פשוט אלא VA שזהו גם כן פאנל איכותי וגם יש לו פיווט.

היתרון הגדול של ה-VS לטעמי נעוץ ברזולוציה וזאת למרות שהיא יותר נמוכה אולם מאחר והמסך לא כל כך גדול אזי האייקונים נשארים בגודל סביר וכך גם הפונטים ולכן העיניים אינם מתאמצות בקריאה דבר שקורה לי כל הזמן בדל (אני מדבר בזמן שימוש רגיל לא בקריאת מסמכים כי שם אני יכול להגדיל את הכתב).

החסרון הלא משמעותי של ה-VS ולטעמי הוא זניח זה בכמות הדלה של החיבורים.

בקיצור אני בחרתי בדל אבל אם הייתי יכול להחזיר את הגלגל לא הייתי חושב פעמים ולוקח את ה-VS בגלל כל הכתוב לעיל ולאור התגובה הראשונה שלי

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים