עבור לתוכן

הזמנתי לייזר 5mw וקיבלתי 20mw

Featured Replies

פורסם

בעקבות הת'רד של דימה החלטתי להזמין לעצמי אחד וקיבלתי אותו היום, בגלל שזו היתה ההזמנה הראשונה שלי מebay אז קצת התלהבתי... הזמנתי oem ושילמתי קצת יותר בשביל ביטוח כדי שלא יהיו לי בעיות.

העניין הוא שכשיצאתי החוצה לראות לאיזה מרחק הוא מגיע הוא עבר את ה3.5 וחצי קילומטר! הוא הגיע ל3.5 קילומטר וראו אותו בצורה טובה מאד, אחר כך החלטתי לעשות משהו אחר וניסיתי מרחק הרבה יותר גדול - ראו אותו בצורה מעומעמת, אבל ראו. למי שמכיר את חדרה אז 50 מטר ממד"א עד לתחנת כח. ידעתי שהוא לא אמור להגיע לכזה מרחק, אבל לא היה לי אכפת.

כשהגעתי הביתה הסתכלתי שוב פעם במדבקה שעליו ופתאום אני שם לב שרשום עליה: "Power Output<20mw" ;D ניסיתי לצלם, אבל לא הצלחתי לקלוט את הקו וקשה היה לי להחזיק את הלייזר בצורה יציבה כדי למקד את הנקודה ובאותו זמן לצלם :-\

אני מאמין שזו היתה טעות, אבל בכל זאת: מי שמזמין מebay שישתדל להזמין מ"discounttown" - אולי גם הוא יקבל 20mw במקום 5mw.

אם מישהו רוצה לקנות, אני מוכן למכור ולקנות לי חדש 5mw - אין לי צורך בכזו עוצמה. בוואלה מוכרים ב525, אני מוכר ב350 כולל משלוח וביטוח.

• תגובות 30
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אפשר לדעת למה אתה מתלהב?

קיבלת 5mw

אם כתוב Power output<20mw זה אומר שהפלט הוא פחות מ 20 מיליוואט.

שום דבר לא חינם, ובטח שלא באינטרנט O:

פורסם
  • מחבר

גם אני חשבתי ככה. המשמעות של זה היא כמובן היא עד 20mw, זה תמיד ככה. בכל אופן, חשבתי כמוך ובדקתי את זה... תראה את התמונה הזאת של 5mw מהת'רד של דימה:

http://img489.imageshack.us/my.php?image=p4190005dt8.jpg

לא קשה להסיק מזה שמה שקיבלתי הוא אכן 20mw.

פורסם

תעשה לו בדיקת פלט. נסה להפעיל אותו על העור ולבדוק אם אתה מרגיש משהו (ב 20 מיליוואט כבר אמורים להרגיש דגדוג קל)

נסה לפוצץ איתו בלון שחור (תצטרך להשאיר אותו ממוקד כ 15 שניות על אותה נקודה, אבל הבלון אמור להתפוצץ)

פורסם

למרחקים כאלה גם ה 5MW שלי מגיע, ויותר...

פורסם

אתה יכול לתת קישור למוכר?

פורסם

יש בארץ באזור המרכז חנויות שמוכרות לייזר כזה?

פורסם
  • מחבר

תעשה לו בדיקת פלט. נסה להפעיל אותו על העור ולבדוק אם אתה מרגיש משהו (ב 20 מיליוואט כבר אמורים להרגיש דגדוג קל)

נסה לפוצץ איתו בלון שחור (תצטרך להשאיר אותו ממוקד כ 15 שניות על אותה נקודה, אבל הבלון אמור להתפוצץ)

בדקתי עוד כשחשבתי שהוא 5mw, יש תחושת חום מוזרה שכזאת. זה לא פסיכולוגי כי גם אבא שלי אמר אותו דבר...

למרחקים כאלה גם ה 5MW שלי מגיע, ויותר...

המרחק השני הוא בהערכה גסה 8-12 קילומטר - ממד"א עד לטורבינות של התחנת כח.

יש בארץ באזור המרכז חנויות שמוכרות לייזר כזה?

רק בוואלה.

פורסם

איפה אחי?

חיפשתי בוואלה ולא מצאתי.

פורסם

מניאאאק! :P

אני גם הזמנתי את הראשון שלי מ Discounttown! אבל קיבלתי 5mW!

איזה זונע אתה בנאדם! :P

ואלה שמנסים לקטול אותו, חלאס יא קנאים!

הוא קיבל 20mW, בדוק!

איפה אחי?

חיפשתי בוואלה ולא מצאתי.

אני גם מוכר. ב160 כולל משלוח.

בקרוב אני אמכור בוואלה! באי גם.

ב200, ללא משלוח - אז אם אתה רוצה לקנות עכשיו ולקבל 50 ש"ח הנחה - אני פנוי בהודעה פרטית.. :)

מי שכבר הזמין ממני, המשלוח בדרך אליי ואמור להגיע בקרוב.

אני אודיע לכל מי שהזמין בהודעה פרטית.

בלעט! שיוויון של הפועל!

ד"א, בקרוב אמוד תראו פה ביקורת של מישהו מהפורום על לייזר 50mW! צפו לעידכונים..(ממנו.. :) )

פורסם

פש.. חתיחת טווח!

מה אתה רוצה להוריד את אחד העובדים בתחנת דלק.. או איזה "מנאייק" שתמיד עומד ליד הכיכר עם אקדח ליזר ? :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מניאאאק! :P

אני גם הזמנתי את הראשון שלי מ Discounttown! אבל קיבלתי 5mW!

איזה זונע אתה בנאדם! :P

ואלה שמנסים לקטול אותו, חלאס יא קנאים!

הוא קיבל 20mW, בדוק!

אני גם מוכר. ב160 כולל משלוח.

בקרוב אני אמכור בוואלה! באי גם.

ב200, ללא משלוח - אז אם אתה רוצה לקנות עכשיו ולקבל 50 ש"ח הנחה - אני פנוי בהודעה פרטית.. :)

מי שכבר הזמין ממני, המשלוח בדרך אליי ואמור להגיע בקרוב.

אני אודיע לכל מי שהזמין בהודעה פרטית.

בלעט! שיוויון של הפועל!

אם אני אצליח עם המכירה הזאת אז יש מצב שתהיה לך תחרות... בכל אופן, כל עוד אני לא מוכר - בהצלחה!

פורסם

לא י'מניאק אני הוגה הרעיון! :P

אל תמכור עד שאני לא מוכר לפחות איזה 30!

פורסם
  • מחבר

אם תהיה תחרות אז בסופו של דבר לאף אחד מאיתנו זה לא יצא משתלם כי יהיו לנו אחוזי רווח נמוכים מאד. נסגור על מחיר זהה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים