פורסם 2007 במאי 1618 שנים שלום לכם,היום כשהפעלתי את המחשב, קיבלתי התראה כי אין מקום בכונן Cלאחר חפירה ארוכה בכונן C גיליתי 3 קבצים מוסתרים בתיקייה c:\windows בשמות 5 , s , yמצ"ב תמונה scr1הקבצים לפי התיאור הינם קבצי System ואיני מצליח למחוק אותם.גם כשמחקתי אותם ב-Dos, הם חזרו לאחר הפעלה מחדש למחשב.משבדקתי בתוכנה TaskInfo מה משתמש בקבצים ומונע ממני למחקם - נמצא Proccess בשם System שמשתמש בהם (מצ"ב תמונה scr2)למישהו יש רעיונות איך להיפטר מהקבצים האלו? לפני שהפעלתי עכשיו את המחשב, היה לי כמעט 4 ג'יגה פנוי, ועכשיו הם לקחו את זה!תודה,אורן.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במאי 1618 שנים מחבר חיפוש בגוגל הביא אותי להודעות נוספות בפורומים, שמשתמשים אחרים כתבו... המשותף לי ולהם זה שביצענו שינויים ב Partition Magic 8 לפני שזה קרה. מה שאני עשיתי, סה"כ חיברתי HD חדש, ריק יחסית, למחשב..... ביצעתי לו דרך Partition Magic פירמוט ואיחוד... זה הכל. משהו ב Partition Magic גרם לזה ועכשיו איני יודע מה לעשות הנה ההודעות של המשתמשים האחרים: Aussie Phorums CcodingForums 22:32 == טוב...... לא מצאתי פתרון ב Google.. מבצע פירמוט == 03:04 == פורמט - הכל תקין כמובן == תודה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.