עבור לתוכן

המשטרה עיכבה לחקירה 9 אוהדי הפועל ת"א בחשד לתכנון ניסיון התנקשות בכדורגלן יריב

Featured Replies

פורסם

המשטרה פשטה במפתיע על מועדון האוהדים והחרימה רימוני עשן - אחד האוהדים נעצר. אוהד: "אין גבול לרדיפת המשטרה אחרי אוהדי הפועל"

http://one.co.il/cat/articles/artic...?id=92129&bz=11

מטומטמים וחצופים. מתלוננים על זה שתפסו אצלם אמל"ח? שילכו אתם יודעים לאן...

עאלק רודפים אותם.

אחרי זמן מה הותר לפרסום: תוכנן כי רימון ההלם יזרק בדרבי לכיוון אבי נמני, שחקן מכבי ת"א היריבה השנואה.

לא יאומן(דווקא כן, אחרי ניסיון רצח שמעון גרשון באותן הנסיבות לפני מספר חודשים ובמקום זאת פציעת שחקן הפועל, יוסי אבוקסיס, שלא גינה את אוהדי קבוצתו והצהיר כי הוא "סולח להם" על ניסיון ההתנקשות בחבר למקצוע): חשד מבוסס כי אוהדי הפועל רצו לזרוק רימונים על אבי נמני בדרבי במחזור האחרון.

http://one.co.il/cat/articles/artic...?id=92131&bz=19

ועוד קוראים לאוהדי בית"ר ברברים....

פורסם

ואחרי זה התקשורת קוטלת ארועי MMA בארץ וטוענת שזה אלימות ושחייבים להוציא את זה מחוץ לחוק.

איזה תמימות..

פורסם

אפשר להרוג בנאדם עם רימון עשן? וואלה, חידשו לי. אבל טוב מאד שלקחו להם. ומעניין מי מספק לאוהדי כדורגל ואחרים אמל"ח או שהם גונבים את זה במילואים? :-X

מה שכן, לדעתי המשטרה סלחנית מעט יותר לאלימות של אוהדים אחרים. מובן לי למה היא שונאת אוהדי הפועל - כי הם שרים על המשטרה שירי שואה (שזה גם מאד לא מוסרי, איך שעכשיו גם כל אידיוט ממסחר את השואה למטרה המפגרת שלו, בין אם זה אוהדים או צימחונאצים).

רוצים להיות חוליגנים? אז תשחקו לפי החוקים. בחו"ל הם קובעים זמן ומקום ללכת מכות בצורה הוגנת, בלי נשק, ובלי להתנפל 20 על 1 או על אוהדים "תמימים" אשר אינם מעוניינים בתגרה.

פורסם

גם רימון הלם לא הורג.. סתם מנפחים. לא שאני מצדיק אבל עדיין, להתנקשות יש משמעות חזקה.

פורסם
  • מחבר

דריה, היו שם גם רימוני הלם...

במשחק בין הפועל ת"א ובית"ר ירושלים בבלומפילד אוהדי הפועל זרקו על שמעון גרשון רימון הלם. הרעש היה כ"כ חזק שהשחקנים שמעו במשך 10 דקות "גל הלם"...

בנוסף, הרימון פגע לא בשמעון גרשון(אוהד עקום) אלא בקפטן של הפועל. הוא בקושי שיחק אח"כ.

נכנס לו שפיץ או חלק כלשהו מהרימון לתוך הרגל.

אם זה היה פוגע בו בראש - DOOMED.

פורסם

מה שלא ברור לי, הדברים האלו מגיעים למגרשים? ואיך? מה? לא עושים בדיקה בטחונית? :o

פורסם

ייתכן שהוא יכול להרוג, ואם כן אז צריך הרבה מזל רע בשביל שזה יקרה - כמו שרסיס קטן פגע באבוקסיס ברגל, אולי רסיס שמגיע לאיזור החזה או הראש יכול להיות מסוכן. בכל מקרה - הם לא רצו "להתנקש" בו, הם רצו לפצוע אותו. וגם לפצוע שחקן ואולי לגמור לו את הקריירה זה פלילי. וכל אשמתו של אבי נמני היא שהוא סמל ושחקן מעולה, הוא לא מסוכסך עם הקהל של הפועל או משהו כזה.

פורסם
  • מחבר

מה שלא ברור לי, הדברים האלו מגיעים למגרשים? ואיך? מה? לא עושים בדיקה בטחונית? :o

האמל"ח מגיע מהצבא.(בדרכי גניבה, כמובן... מוסירם אוהדי הפועל, הא? :) )

האמל"ח מוברח למגרשים. יש מגרשים שבהם הבדיקה מקיפה יותר(כמו טדי) ויש מגרישם מוותרים לאוהדים והם מצליחים להבריח אמל"ח לתוך המגרש.

גיא "המלך", פציעת שחקן ע"י רימון הלם זה כמו ניסיון התנקשות ורצח. ההתנקשות יכולה גם להיות לא בחיי האדם.. בגופו מספיק.

הום זה רימוני עשן ורימוני הלם, מחר זה כבר יכול להיות רימוני רסס. או, כמו באיטליה, בקת"בים.

פורסם

יש אנשים ששוכחים שזה בסך הכל ספורט.

אלו אנשים פשוט חולי נפש שצריכים לזרוק אותם לתא.

נמאס כבר ממנם, אין חשק לבוא למשחקים בגלל כל הגועל הזה מסביב.

פורסם

לא פתחתי מילון ולא הצצתי בויקיפדיה, אבל כשאומרים התנקשות הכוונה היא לרצח. אם זה לא הסתיים ברצח - אז זה רק "ניסיון התנקשות".

רימוני יד זה לא יהיה, כי הם עדיין לא עד כדי כך ברברים. אפשר הרי ללכת עוד יותר רחוק ולהגיד שהם יביאו רובי צייד. הם יודעים מה זה רימוני עשן לעומת רימוני יד.

אני מקווה. ושמעתי שהם גם באים כמה ימים לפני המשחק ומחביאים דברים באיצטדיון. ואתה יכול לקרוא לי גיא. וד"א - למה הם בכלל רצו לעשות את זה? זה אפילו לא משחק חשוב (זאת אומרת לא טעון או סוער כ"כ), הפועל ת"א לא יכולה לעבור אותם בטבלה (תיאורתית אולי, אבל הפרש השערים גדול מדי).

פורסם
  • מחבר

לא עד כדי כך ברברים?

הם יכלו להרוג שחקן.

באיליה גם אמרו שה לא ידרדר לאלימות ולרצח.. ראית את המהומות?

בקבוקי תבערה, רצח שוטרים.....

בקשר למשפט האחרון שלך, גם אם היה להם סיכוי לעבור את מכבי ת"א בדרבי בטבלה זה לא מצדיק התנהגות כזו ורימונים. אתה מפתיע אותי, גיא.

הם עושים את זה עקב יריבות ארוכת שנים בין הפועל השמאלנים, הברברים והצפונבונים ובין מכבי.

Clearly, you don't seem to understand a lot in this subject...

פורסם

1. חשוב מאוד לומר שבתור חייל חי"ר לשעבר מספר הפעמים שזרקתי רימון הלם לתוך אוכלסייה הוא לפחות 4 ובכולם

הרימון התפוצץ בתוך אוכלסייה מעורבת נשים וילדים צעירים ובוגרים (הפגנה,הלוויה,חתונה...), ככה שלעומתכם לפחות אני מבין שמדינת ישראל

מצהירה שרימון הלם לא מסכן חיים והינו כלי לגיטמי לזריעת בלבול וכאוס בקרב התאגדות של אוכלוסיות שונות.

2. כאשר ואם תבקשו ממשטרת ישראל להציג בפנכים את שרידי "רימון ההלם" מהמשחק בבלומפילד נגד בית"ר תגלו משהו מעניין מאוד,

לפי התמונות באתרי ONE,WALLA,SPORT5,NRG,YNET השרידים המוצגים הם של חזיז מה שאתם מכירים בוודאי

מפורים בתור נפץ יש את הצבעוניים הקטנים, יש את האדומים הגדולים יותר, יש את הצהובים בגודל של טוש סימון ויש את הכתומים

בגודל של סיגר . זה מה שהתפוצץ בבלומפילד , וזה גם מה שמצאו היום חזיז לא רימון הלם ואבוקות.

3.אנשים נוטים לייחס לקהל שלם ארוע יחיד , במשך ה שנתיים האחרונות (שתי העונות האחרונות), אוהדי הפועל תל אביב לא הדליקו

אבוקה,רימון עשן במשחקי הקבוצה (תבדקו את זה לפני שעקמו את האף), חוץ מזריקת החזיז המפורסמת,ועכשיו תנשמו עמוק

הנה סקופ, עד כמה שתגיבו ברעל והסתה נגד אוהדי הפועל מדובר באוהד אחד שזרק "רימון הלם"(חזיז) אחד במשחק אחד

לעומת סתם קבוצה אחרת העונה נגיד בית"ר:

א.שלושה מכוניות(לפחות 10 אוהדים) של אוהדי בית"ר ניסו להוריד את האוטובוס של כל שחקני מכבי מהכביש בכל דרך אפשרית גרימה לתאונה קטלנית היה

תוצאה אפשרית בהחלט כאשר מדובר בירידות מירושליים למרכז (נשמע לא פחות מסוכן מחזיז שזרק אוהד אחד לשחקן אחד).

ב. בסיבוב ט' בגביע תוצאת המשחק הייתה חיפה ניצחה התגובה שני אוהדי מכבי חיפה נדקרו ע"י אוהדי(כן היו 2 זה רבים) בית"ר לא מאמינים תבדקו.

ג. המשחק נגד הפועל פתח תקווה "מאורעות טדי", עשרות פצועים עשרות אמבולנסים ומאות אוהדי בית"ר ושחקניה חוגגים על הדשא

לקול צרחות הפצועים (מחוצים) ושקט הפצועים (מחוצים,מונשמים) קשה גם פה מדובר באוהדים לא אוהד.

ד. משחק רדיוס ללא קהל בוינטר רמת גן מאות אוהדי בית"ר זורקים אבנים ומדליקים רימוני עשן (אבוקות אבל גם אני אגזים), גם פה מדובר ברבים מול

אוהד אחד מקרה אחד .

4.בקשר לשימוש בשואה לא נעים לא נורא מי שראה איך השוטרים מתנהגים במגרשים מבין מאיפה באה האיבה הזו השוטרים נאצ... או לפחות פאשסטים,

לאחר שברור לך (לי) בתור אוהד שאתה משלם את משכורתו ביום יום שהרי שוטר הוא עובד ציבור ובנוסף הוא מקבל 700 ש"ח למשחק (עבודה בשכר)

שמגולמת במחיר כרטיס גבוהה מאוד יחסית לליגה, אתה מבין מי מעוניין להסלים את האלימות וזה לא קונספרצייה שאל כל שוטר בנסיבות נוחות,

מי מקבל לעבוד במגרשים והוא יענה לך ,מ שמקושר זהו בונוס כי לשוטרים יש משכורת נמוכה ללא שעות נוספות בתשלום ובנוסף אסור להם על פי חוק

לעבוד בעבודה נוספת , הכדורגל נהפך לאחלה הסד חלוקת צופרים למשטרה אבל בשביל זה היא שומרת הגחלת, ןלא זה לא קונספרציה זה אמת אמת

אמת.

5. אל תאמינו לתקשורת למרות שלא נראה לי שאתם צופים הרבה (או לפחות לא מנתחים ) בעמודי אינטרנט שעוסקים בספורט, תבינו מדובר בעמוד

אינטרנט שאמור לשנות כותרות כל 15 דקות בערך ובנוסף למלא תוכן בהן ולכן רב השקר,הזיוף,ואינטרס על האמת בהם זו פרנסתם "זונות רייטניג"

רוב העוסקים במלאכה כבר מכרו את דעותהים,יושרם,מקצעונתם, בעבור רייטניג לכן אל לכם להאמין להם בנקל.

בכלל מי שלא הולך למגרשים וכדורגל הוא לא האובססיה שלו (כמוני) אל לו לחרוץ דין ולקבוע עמדה נוקשית כל כך .

זהו הייתי חייב יש עוד אבל נראה לי התקעבתם (מהשורש ק.ב.ע ) על עולם הכדוררגל והכוחות הפועלים בו לטוב ורע ע"י תקשורת הספורט

הישראלית מעולם לא הייתה נקודת פתיחה גרועה כלכך לדיון.

פורסם

lowlow1001

נשמע שאתה אוהד הפועל . כן יש אלימות גם מצד אוהדי קבוצות אחרות. אף אחד פה לא אומר שלא אבל להגיד שאוהדי הפועל צדיקים זה רחוק מהאמת. אוהדי הפועל זרקו מספיק חזיזים ורימוני עשן במהלך הדרבים בשנים האחרונות ואני יודע כי אני לא מפספס משחק (אוהד מכבי). אתה אומר ששוטרים צריכים לקבל את העובדה ששרים להם שירי שואה? מה שאוהדי הפועל עשו בזמנו עם הבובה של הבן של אובארוב או הדיסק עם השירים על בית שאן זה אלימות מילולית אם תרצה או לא. רק במזל שום אוהד לא החליט לפעול בנושא.

אוהדי הפועל תמיד אומרים שהם לא אלימים רק הם שוכחים שאלימות מילולית והסתה זה גם אלימות ובזה הם אלופים רק חבל שבתשקורת אחר בך באים ואומרים שכשאוהדי הפועל שרים שירי שואה לאוהדי קבוצה אחרת זה לא אלימות אלא שובבות אבל שאוהדי ביתר או קבוצה אחרת עושים את זה אז זה שגוי.

ולמה אתה לא מזכיר את האלימות של אוהדי הפועל להנהלה בשבועות האחרונים כמו זריקת האבנים לאוטובוס הקבוצה או המכונית של אחד המנהלים שם?

כן כן ברור שזה לא כל אוהדי הפועל. אבל גם לא כל אוהדי ביתר אלימים בוינטר היו בערך 1000 איש אבל בגן שם בירשולים היו בערך 40 אלף לפי העיתון ודברים הלכו שם בסדר גמור.

העובדה שרימון הלם או חזיז לא יכול לגרום למוות או פציעה חמורה לא מורידה שום דבר מהעובדה שזה היה הנסיון של האוהדים האלו.

מי אמר לך שהם יודעים למה זה יכול לגרום או לא?

כל הציוד בדר"כ מגיע מהצבא או דרכים לא חוקיות אחרות ולמגרש זה נכנס כי יש מספיק סדרנים שמשתפים פעולה עם האוהדים. אני בצעמי ראיתי כמה פעמים עובדי בטחון שעושים עליך את החיפוש מדלגים על כמה אנשים שהם הכירו.

פורסם

winwin1001 אתה מפתיע אותי ורק מאשר לי שאני צריכה לראות משחקים בפאב ולא במגרש כדורגל. שהכסף שלי ילך לבירה ולא לצ'ופר של שוטר שאולי יתחשק לו להוריד לי כמה שיניים עם הבאטון ואח"כ להגיד שהתפרעתי כשרק התגרדתי. מגרשים הפכו להיות מקום מסוכן כמו מילויים בג'נין או בעזה.

אגב, גם אני חשבתי שמה שעשו עם הבובה של הבן של אובארוב זה מכוער וחוצה כל גבול - אולי בגלל שאני בחורה, אינסטינקט אימהי וכל הבולשיט הזה, אבל זה פשוט היה תת רמה ומביך.

האמל"ח מגיע מהצבא.(בדרכי גניבה, כמובן... מוסירם אוהדי הפועל, הא? :) )

האמל"ח מוברח למגרשים. יש מגרשים שבהם הבדיקה מקיפה יותר(כמו טדי) ויש מגרישם מוותרים לאוהדים והם מצליחים להבריח אמל"ח לתוך המגרש.

גיא "המלך", פציעת שחקן ע"י רימון הלם זה כמו ניסיון התנקשות ורצח. ההתנקשות יכולה גם להיות לא בחיי האדם.. בגופו מספיק.

הום זה רימוני עשן ורימוני הלם, מחר זה כבר יכול להיות רימוני רסס. או, כמו באיטליה, בקת"בים.

אתה מדבר כאילו רק אוהדי הפועל גונבים אמל"ח מהצבא. בטוחה שלא חסר גם אוהדים של קבוצות אחרות. מעניין את מי אוהדים מי שגונב ומוכר נשק לעבריינים? לא חסר חולירות מכל צבעי הקשת ואני יכולה להבטיח לך שמי שירק לאחד הידידים שלי לתוך החלון של האוטו לא היה אוהד הפועל. אני יכולה להראות לך גם אוהדי הפועל שהם גם מתנדבים ופעילים חברתיים ואני יכולה להראות לך גם כאלו שצריכים להיות בכלא או בבית משוגעים. חראות יש בכל צבעי הקשת וזה שאדם בוחר לאהוד קבוצה א' על קבוצה ב' זה לא הופך אותו אוטומטית לפושע מסוכן וחסר מוסר. אופי האוהד נקבע הרבה לפני שהוא בכלל מתחיל להתעניין בכדורגל. בנאדם שהוא בבון ברחוב יישאר ברברי במגרש.

פורסם

וטוב מאוד שעצרו אותם.

אני רק לא זוכר מתי פעם אחרונה עצרו אוהדי בית"ר (חוץ מאשר צילום הוידאו הזה של אוהדי בית"ר מנסים להתנקש באוטובוס של מכבי).

אוהדי בית"ר מתפרעים הרבה יותר.

ואם אני כבר הולך בטון של דימאקס אז במשחק הבית האחרון של בית"ר היה ניסיון התנקשות בנער...

לך תוכיח...

(ותלמד לתת לינקים...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים