פורסם 2007 במאי 1518 שנים שלום במטאל למרות שזה "עולם" עצום דיי מיציתי, שמעתי המון סגנונות, אהבתי המון, השארתי 20 ג'יגה על המחשב ויש עוד שצריך לנסות, בכל מקרה ביחד עם ה-ATP3 הגיע הזמן לסגנון חדש קצת 8) אני מחפש המלצות לטרנסים טובים..בעקרון לא מחפש משו ספציפי..תביאו לי שמות של DJים או הרכבים ואני כבר יסתדר אני אוהב תסגנון של Infected Mushroom Skazi Offer Nissim ( זה יותר האוס אני חושב אבל לא משנה זה גם טוב, עדיין בעדיפות שנייה ) Tiesto תודה מראש
פורסם 2007 במאי 1518 שנים Electro Sun Bizarre Contact The Freak Show Bubble Future Prophecy Vibe Tribe Void U-Recken 1200 Mics Hypersonic Visual Contact Phanatic
פורסם 2007 במאי 1518 שנים Safri Duo - Played A Live או שיש גרסא אחרת: Safri Duo Vs. Barthezz - 'Played a Move' יש אחד ישן אבל אני חולה עליו: Voyage של טייסטו ו Yahel Yahel - Intelligent life גם נחמד paul oakenfold - ready steady go אחד חמוד לאללה VA - Ministry Of Sound - Dance Floor Winter 2007 - 01 - Noir - My MTV (D Ramirez remix) זה גם אחד נחמד אבל מהכל הכי אהבתי את Voyage... וגם אני מחכה להמלצות
פורסם 2007 במאי 1518 שנים יש עוד תחומים של מוזיקה אלקטרונית חוץ מטראנס.למשל יש תחום ענק הכולל את הסגנונות כמו:Industrial, EBM, Dark Wave, New Wave, Dark Electro, SynthPop ועוד המון!אני יוסיף פה שמות של להקות ששונות, מי שרוצה יכול לנסות להוריד. מי שלא מצליח למצוא שיפנה אלי בפרטי אני יפנה אותו איפה לחפש. לרשימת שמות: http://img162.imageshack.us/img162/5649/20070515222446ih7.jpg
פורסם 2007 במאי 1518 שנים AstrixExaileFuture ProphecyHypersonicNueva CarpetaScooterThe Chemical CrewSirius Isness
פורסם 2007 במאי 1518 שנים Infected Mushroom - CreamInfected Mushroom - MeduzzInfected Mushroom - UnbalancedInfected Mushroom - Frog Machine
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.